Jump to content

qR !

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,690 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About qR !

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. Cel mai bun prieten al cainelui e Omul, cel mai bun prieten al planetei este pomul, auzi ce zice qR ! da-mi Doamne cativa dusmani ca prieteni am destui :) #@ Machanache-Prietenii

 2. -Ok o sa fac orele si revin ! Tin sa va respect regulile, dar scrisesem deja cererea si pe urma am cautat pe gametrake :) stiam sigur ca am orele nu am stiut ca s-a resetat si fiind scrisa odata cererea am zis ca nu o mai sterg :) ma gandeam ca poate poate :) P:S Tomo am fost tare ocupat anul asta si de aia nu am prea intrat TC pls.
 3. Nick: qR ! Steam ID: STEAM_0:0:17024087 Varsta: 27 Experienta admin (timp): Nu mai stiu exact dar destula. Admin de noapte/zi : Dupa servici. Ore jucate (link gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.8:27015/top_players/?query=qR+! Stiu nu sunt orele cerute dar se vor implini curand :)

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.