Jump to content

fAkeMONSTA

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  800 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About fAkeMONSTA

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/13/2002

Contact Methods

 • Yahoo
  PM !
 • Skype
  PM !

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Femei.

Recent Profile Visitors

77 profile views
 1. =]]]] papagalul tot papagal ramane :)
 2. Ai gresit sectiunea Baiatul Meu... T/C
 3. Nick: fAKE // MONSTA Grad curent: Paznic Grad dorit:Jandarm Ore:167 Link Gametracker:https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=ZkFLRSAvLyBNT05TVEE%3D&host=93.119.26.30:27015 PS : Hai cu HATE !
 4. Pro, meriti.. esti capabil si e nevoie de oameni ca tine in STAFF!
 5. Contra, toate comenzile executate de Roby sunt cu un motiv.
 6. Se pare ca tu copile ai iq dinamic.. cand creste cand scade si esti jale.. in primul rand la spectator nu faci ore si in al doilea rand scrie clar in regulament ca cei afk stau la spec...zic sa o lasi asa :)
 7. Pro, esti activ, sper sa nu abuzezi ca restul :)
 8. PRO, suntem prieteni ONCE, dar nu inteleg pentru ce ai testa daca iti merge jbe_freeday.. uite asa abuzeaza si fratiorul tau Polarul.. ai amx_help si vezi la ce ai acces.. nu trebuie neaparat sa executi comanda.
 9. Unde vezi tu aceea amenintare ? Chiar nu imi pasa ca primeai tu kick non stop.. il primeai cu un motiv cred.. nu ai voie sa iti dai fd si punct.
 10. Intre timp mi am schimbat parerea despre tine, ai inceput sa abuzezi de comanda jbe_freeday, din partea mea ai un mare CONTRA !
 11. Chiar nu ma intereseaza parerile voastre, cat in regulament scrie ceva asa trebuie facut.. cat despre tine polarule putin imi pasa ca ai luat kick.. Tu nu ai voie sa iti dai freeday.. ti ai dat de vreo 3 sau 4 ori..mai vrei si up ;)
 12. Uai Majerio, zici ca nu esti prieten si nu stiu ce ..cum la gradul tau vezi cine si cum da pe [email protected] ? Una e sa ii tii parea una e sa minti.. Cazul a fost rezolvat oricum.. Dar nu fii papagal.
 13. Nu ma refeream la tine Ingere.. tu cu Bobo sunteti cei mai ok de pe sv..
 14. Pana la urma daca tot dati ban asa aiurea hai ca iau grad si bana tot ? Vere daca sunteti prieteni si aveti grade si pe sv lui chiar sunteti jalnici.. la faza cu thetime-ul aveti dreptate, dar la faza cu banul scrie clar in regulament ca iti trebuie dovada
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.