Jump to content

Smok3 ★ IDG

Members
 • Content count

  2437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Tokens

  800 [ Donate ]

Smok3 ★ IDG last won the day on February 15 2018

Smok3 ★ IDG had the most liked content!

Community Reputation

1753 Perfect

About Smok3 ★ IDG

 • Rank
  ♕ACL va ramane o legenda de ne'uitat♕
 • Birthday 09/11/1998

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2991 profile views
 1. Si care e problema ca sunt pe alt teamspeak ? Eu nu inteleg , pentru ca Level + Zincoins = munca mea - cel putin asa cred eu.., dar hai sa nu ne batem joc .. dupa cum imi dai raspunsurile mi se pare ca ti'e putin ciuda pe chestia asta. Si aveam chiar 240k dar din cauza ca Zinguard ba imi scadea 'gradul' am tot cumparat si am scazut. desi nu e corect si tot tu esti cel ce-mi spune sa ma abtin. Frumos Asa faci cu toti ?
 2. Ieri : Level 30 + 4k Azi : Level 20 + 87k Apreciez ca mi s a dat o parte din 'bani' dar .. de ce Level 29 ? (Icon:20). <11:33:41> "ZinGuard": Smok3: Congrats! You're now level 30! <11:33:44> "Smok3": !balance <11:33:44> "ZinGuard": Ai un total de 15,211.4 ZinCoins si 0.0 ZinTokens. A 10-a oara cand cumpar Level 30!
 3. Pai, ce sa zic. sunt alti care isi las pc-ul aprins zile intregi pentru niste amarate de zincoins uri si acuma uite rezultatul :))
 4. Haha.. in situatia asta nu ar trebui deschis topic, nu ? :)) si da.. frumos de la 245k ai 1k =)) sa nu deschizi topic. lol
 5. Cum de face ca acum 2,3 zile aveam 92,293.4 ZinCoins si acum am 4,293.4 ZinCoins ? Rezolva problema SENARIS pt. ca nu e prima data cand face asa. Daca nu, il dezactivezi si gata, nu -ti mai bati capu degeaba.. hahaha
 6. Salutare! Intru pe TS si deodata la zinguard : <16:01:05> "ZinGuard": Salut! Avand in vedere ca detii Level 29 ti-a fost alocat gradul ZinLevel_Rank20! Aveam Level 30 si 166,627.2 ZinCoins si 0.0 ZinTokens. Nu inteleg de ce m a scazut la level ul 29 , doresc sa mi se pune levelul avut , adica 30 !
 7. Salut, multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Sta in cires , facand doua frag-uri suspecte de aim iar adversarsi venind din banana, sare jos si ia m4, trage dubios dupa cel de pe mid (si aceasta faza suspecta de aim) +de asta, dupa ce ia omorat pe cei doi din banana a coborat direct fara ca el sa se mai uite in stanga sa verifice (asta find, o faza de wall) Tot cires cu ak, sare jos facand frag in sobolan , aici a exagerat foarte mult cu aim-ul, s-a observat foarte "grav" felul cum a tras in adversar, in al doilea frag dupa cel de pe banana, tinta ii tremura foarte tare. Merge alee, pe mid si face frag foarte dubios.. dupa moare Urca cires tragand foarte nasol pe mid, unde face frag si este omorat iar demo-ul se termina Concluzie : Un demo destul de clar unde se observa foarte bine aim-ul cu care suspectul nostru il foloseste. Incepand cu prima runda din cires, tragand dupa adv. tinta ii tremura urat. in a doua runda faza din sobolan, este una dintre cele mai clare. (rog vizionarea demo-ul pentru convingere). Celelalte doua runde sunt la fel, setat pe corp, tinta ii tremura. si la final, in 2 runde se foloseste si de wall, de ce cred ?: nu verifica , nu are sunet si pune tinta in perete spre cel din banana in runda a 2-a. Verdict : aim+wall !Multumesc si o seara frumoasa!
 8. ti-am cerut parerea ta ? e problema ta ce fac aici ? Nu MAI ESTI ADMIN , nu lasa reply!
 9. acceptat, pm cu datele in privat! inchis
 10. daca puteti, contactatii si pe ceilalti admini
 11. ti-am lasat in privat numarul, contacteaza-ma pe WhatsApp si sa discutam! inchis
 12. Salut STAFF Nu am multe sa spun aici, dar .. Hai sa facem o sedinta pe data de 01/09/2018 ora 20:00 / 20:30 , avem unele discutii de discutat foarte importante Rog strangerea pe serverul de TS.INDUNGI.RO / Canalul - ACL.INDUNGI.RO / STAFF ONLY Cine nu va fi prezent, va primi direct REMOVE
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.