Jump to content

frozeNNN xD

EX Staff
 • Content Count

  1400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Token(s)

  1,780 [ Donate ]

frozeNNN xD last won the day on September 13 2014

frozeNNN xD had the most liked content!

Community Reputation

1081 Perfect

About frozeNNN xD

 • Other groups Members
 • Rank
  Master of Animation
 • Birthday 04/13/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fete

Recent Profile Visitors

12719 profile views
 1. Care 2 frame-uri? Efectul are 29 de frame-uri si tutorialul e doar un exemplu cum sa folosesti actionul , se poate repeta adauga mai multe peste.
 2. Link tutorial : https://www.indungi.ro/forum/topic/855327-tutorial-photoshop-avatar-animat-nu-necesita-after-effects/
 3. Va voi prezenta un action care va usureaza treaba in crearea de efectul "electric" animat. Prima data descarcam pachetul pus in link-ul de aici : http://www.mediafire.com/file/lkw6r7mp5jt8l8l/Animated_Energy_Effects_Photoshop_Action_www.indungi.ro.rar/file Dublu click pe Animated Energy Effects Photoshop Action.atn cu Photoshop-ul deschis. Dupa asta intram in Photoshop si : Creem un document 150x250. Adaugam poza dorita o redimensionam in functie de preferinte In cazul meu aceasta: Dupa pasii de mai sus ar trebuii sa arate asa: Acum intra la Actions. Daca nu va apare apasati ALT+F9 sau la Window>Actions Daca ati instalat corect Action-ul ar trebui sa arate asa: In functie de Photoshop-ul vostru selectati prima sau a doua varianta. [Nota. Ambele sunt la fel] Dupa ce am selectat apasam pe "Play" Dupa cateva secunde se va deschide o fereastra unde trebuie sa introduceti unu din effectele dorite din folder-ul "Energy Effects". Alegem Large Linear pentru tutorialul asta , celelalte le puteti descoperii dupa. Selectam inca un folder de la 1-29 in functie de preferinte. Eu am ales 12 in tutorial-ul asta. Dupa selectam primul frame din folder si dam Open. Acum avem animatia gata facuta la noi in Photoshop Apasam CTRL+T si redimensionam si pozitionam in functie de preferinta. Dupa ce suntem multumiti de redimensionare si pozitionare. In partea de jos ar trebui sa avem asta. [Nota:Daca nu apare se activeaza din Window>Timeline] Acum apasam ca in poza de mai jos. Si cu CTRL+U vom schimba culoarea. [Nota:Trebuie neaparat selectat layer-ul ca in poza , altfel nu o sa mearga sa schimbati culoarea] Eu am ales +25 la Hue. Fiecare alege in functie de render si preferinta. Acum ar trebui sa aveti cam asa: Urmeaza sa salvam animatia in format .GIF ca animatia sa functioneze. Iar aici sa fim sigur ca optiunea Looping Option este selectat pe Forever. Dam Save si am terminat. Rezultat: Tutorial creat si explicat de frozeNNN xD exclusiv pentru indungi.ro
 4. frozeNNN xD

  doubleexpose

  Stocks:
 5. Va voi arata o metoda simpla si destul de eficienta pentru a sterge un fundal. Multi folosesc Quick Selection Tool sau Magic Wand Tool , nu este gresit doar ca uneori nu selecteaza chiar exact. Nota: Rezultatul depinde de complexitatea fundalului,lumina si multi alti factori. Luam poza dorita si o adaugam in Photoshop. Mergem la Select>Subject Asteptam sa se incarce. Durata depinde de complexitate si rezolutie. Acum ni s-a selectat persoana din cadrul principal. Dupa ce avem subiectul selectat apasam pe "Add vector mask" Daca ati urmat toti pasii corect ar trebuii sa arate cam asa. Rezultat final. Nota: Se poate retusa ulterior sa arate cat mai bine. Tutorial creat si explicat de frozeNNN xD exclusiv pentru indungi.ro
 6. Acest tutorial consta in stergerea obiectelor/persoane/etc. cat mai usor , este o functie din photoshop care se bazeaza pe niste algoritmi pentru as da seama ce ar putea sa se afle in fundal. Evident rezultate depind de complexitatea pozei si fundalului pe care trebuie sa il acopere. Nu mereu vor fi rezultate satisfacatoare. Am folosit Photoshop CC 2019 , functia din tutorial este recent introdusa daca aveti o versiune de Photoshop mai veche s-ar putea sa nu o aveti. Prima data incarcam poza dorita in Photoshop. Luam Pen Tool-ul si conturam obiectul/persoana pe care vrem sa o scoatem din poza,nu trebuie sa fie 100% perfect. Click dreapta si selectam Make Selection... Dam OK. O sa arate asa: Acum ne ducem la Edit>Contet-Aware Fill... Se va deschide o fereastra noua. Unde avem mai multe optiuni. Cea mai importanta este Color Adaptation. Vom selecta Very High (acum depinde si de preferinte si de cum se prezinta rezultatul in preview , eu personal prefer Very High). Dam OK dupa ce suntem multumiti de rezultat. O sa arate cam asa. Acum putem face si pentru restul persoanelor si cu : Si repetam procesul de la Edit>Contet-Aware Fill in jos. Rezultat final: Tutorial creat si explicat de frozeNNN xD exclusiv pentru indungi.ro
 7. frozeNNN xD

  chromev2

  Eu doar ti-am atras atentia ca nu e ok sa iei o poza (care nici nu mai conteaza daca e mare sau mica) si sa ti-o asumi. Daca puneai un link frumos cu poza si cine a facut-o si explicai ce ai facut la poza era perfect cum fac majoritatea. Cum ti-am zis si mai sus ai lucrari frumoase care merita apreciate pentru munca pe care ai depus-o TU si nu altu. Cum si altu tie poate sa iti ia lucrari si sa le posteze pe alt forum si sa isi ia credit pentru ele. Daca tu crezi ca doar te acuz sa fac politie ca nu am ce face pe la ore dastea e fix treaba ta , eu doar ti-am explicat cum e frumos si corect sa faci pe viitor daca se mai intampla.
 8. frozeNNN xD

  chromev2

  "sa aiba si o calitate buna e irelevant daca e luata de pe google" Adica poti sa "furi" o imagine si o faci sa aiba o calitate buna nu mai conteaza restul. Imaginea care ai luat-o nici macar nu era free sau vreun stock,un peisaj,sau mai stiu eu ce. fvckrender autorul original o vindea cu 35$ si e facuta intr-un program 3D. Poza originala are 1000x1250 deci nu are dimensiuni super mici,pe ella am inteles-o si avea si ea dreptatea ei ca facuse un avatar pentru comunitate dar tu ai luat toata lucrarea. Acum cei care vad poza ce trebuie sa aprecieze? Ca ai reusit sa faci poza originala la rezolutie mai mare si borderul sau artistul original?
 9. frozeNNN xD

  chromev2

  90% din lucrare e o poza dupa google si restul o chestie ceva abstract repetata de 4 ori care intra si peste poza si nici nu te-ai chinuit sa o integrezi. Inainte sa postez comentariul asta chiar m-am uitat peste restul lucrarilor care sunt chiar bune si ma miram cum ai reusit sa faci chestia asta. Cum am zis si zilele trecute ca Designer ar trebui lucrari sa dai un exemplu , daca tu ai luat aproape toata lucrarea de pe net , ce pretentii sa ai de la un utilizator care posteaza pe galerie?
 10. frozeNNN xD

  avatar-2.png

  "nu o sa ma apuc sa desenez pentru atata tot" Se poate face foarte usor din brush-uri , vectori , png-uri cu halloween sunt mii de chestii pe care le poti folosi gratis pe net si nu dura exagerat de mult sa le iei si sa le pui aleatoriu intr-un avatar. Daca era de la un utilizator normal care ziceai ca doar atat poate intelegeam , dar ca designer ma gandesc ca se putea da un pic silinta sa faci ceva original pentru comunitate :) O zi faina
 11. frozeNNN xD

  avatar-2.png

  Nu vreau sa fiu rau dar inafara de a sterge "fantoma" si un filtru , ce ai facut? Am vrut sa iti zic de la avatarul trecut care la fel ai luat o poza , ai sters text-ul si ai pus indungi spooky.
 12. Link descarcare : http://www.mediafire.com/file/z2zbq0o53hwzp7x/Borders_Electric_Pack_by_frozeNNN.rar/file Include 4 bordere animate pe tema electric. Exemplu:
 13. frozeNNN xD

  Animatie Morphi

  Ma mir ca cineva mai foloseste ca referinta un avatar antic de 4-5 ani Acum in 2020 suna cam dubios "Master of Animation"
 14. RIP. https://www.behance.net/gallery/101597903/VIDEOJUEGO?tracking_source=search_projects_recommended%7Calamo Nici macar nu te-ai chinuit sa decupezi cum trebuie.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.