Jump to content

Pisyk

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  100 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Pisyk

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pisyk

  Unban Pisica

  Din partea mea, poate sa ramana ban-ul . Problema adevarata este cand un admin sufera de el si pentru ca nu poate sa fac un frag intr-o ora, nu-i ramane decat sa injure sa vorbeasca precum ultima speta de om incadrat intr-o "societate" . Adminii pe server-ul asta prea sufera, prea sunt copilasi ...
 2. Pisyk

  Unban Pisica

  Vreau si eu dovada care atesta acest lucru . Daca totusi nu este asa, dorec ca acel/acei admini sa primeasca remuve . Te poti uita in ftp, unul dintre admini chiar m-a injurat si cu toate astea nu am stat sa dau curs la cuvintele unor copilasi ...
 3. Pisyk

  Unban Pisica

  - Nickname: Pisica - Ip (www.go4it.ro) : 192.168.0.10 - Steam-id: STEAM_0:1:43671868 - Adminul care v-a banat: - Motivul banului: - Data & ora: - Dovada (print): Nu am mai intrat o zi pe server si acum vad ca am ban . Sunt si eu curios pentru ce, ca frustratii ii stiu :)))
 4. Pisyk

  Unban Pisica

  Ce sa zic, doi baieti care stiu cu ce se mananca C.S.-ul :) :)) . Spor la joc si da, goliti server-ul de jucatori mai buni, asa faceti si voi cate un frag :)) ! Seara buna !
 5. Pisyk

  Unban Pisica

  :))) Uita-te macar de cand sunt inscris pe forum, cat despre wall, mai invata sa joci C.S. . Mersi . P.S. Daca aveai o casca in ureche auzeai cand a trans ala si a facut si frag, puteai sa urmaresti si radarul :))
 6. Pisyk

  Unban Pisica

  - Nickname: Pisica - Ip (www.go4it.ro) : 192.168.0.10 - Steam-id: STEAM_0:1:43671868 - Adminul care v-a banat: - - Motivul banului: - - Data & ora: 24.12.2018 / aproximativ 18.:15 - Dovada (print): Nu am facut print .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.