Jump to content

bllade

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • ZinTokens

  350 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About bllade

 • Rank
  Membru nou
 1. Sper ca sa remarcat ca e steam on si doar in joc are 372.9 fps se vede in poza ,apoi cand joaca are mai mult dar unii viseaza hack
 2. Propun eu ceva Cum ar fi daca ar vota toti admini servaru ? Ca vad ca eu si inca cativa votam Hai sanatate!
 3. A pus permanent ca nu stiu cine face 3000 de kill=uri :)) Hai ca e bun spor la frage zi noapte stau sa fac puncte acuma :)))
 4. Contra momentan Eu sincer nu te-am prea vazut pe srv.... Fai niste ore si revino More!
 5. hai pro de la mn Ca am observat ca la fiecare cerere daca se incepe cu un contra ,merge cu contra pana in capat altii (invata comenzile si verificati jucatori nu stati si va jucati toata ziua) Ps:Smoke ai teme multe? Ca eu pe tn chiar nu te mai vad :) pe server,pe el l-am vazut (la fel poate sa aiva si el alte treburi) Majoritatea sunt copii care au scoala,gradinita unii normal ca nu poate sa stea nonstop ca viata virtuala nu te invata nimic ! Sa revenim,pro din partea mea :-? sper sa nu fi dezamagit (sa dai ban-uri aiurea si tu )
 6. Nu cred ca merita -1 sau billa neagra pt un amarat de gag de 7 minute parerea mea Reclamatii enorme facute aiurea..fara motive calumea...jur...pe mn ma obosesc numai cand ma uit si vad din ce cauza se fac reclamati..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.