Jump to content

✨ WANNA

Manager Server
 • Content count

  581
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  10 [ Donate ]

Community Reputation

290 Perfect

About ✨ WANNA

 • Rank
  STAFF @ PENSIONARII

Recent Profile Visitors

7068 profile views
 1. Cerere acceptată. Pm cu nick si pass mie sau lui @Lupu1 T.c!
 2. Experienta de adminare a unui server de tip jailbreak nu este aceeași cu cea a unui server clasic. Iar devotamentul nu tine numai de fidelitatea jucătorului fata de server ci implica mai multe aspecte. La fel cum si colegul tau, saint laurent nu se integreaza in echipa noastra, nici tu nu cred ca ai sa reușești. Plus ca nu imi place modul vostru de abordare la nici 20 de anișori. Contra
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Gabrielcrd este unul dintre cei mai buni si mai fideli admini pe care i-a avut serverul in ultimii 2 ani. Il cunoastem toti de ceva vreme si stim sigur ca este un baiat de nota 10. Daca intre voi este vorba despre mancarime, asta nu inseamna ca toti trebuie sa avem aceleasi pareri. Si nu o sa primeasca nici downgrade. Ba mai mult, are dreptul de a interveni si de a lua masuri atunci cand este cazul, si atata vreme cat actiunile lui sunt benefice serverului nu va fi tras la raspundere. @Saint Laurent ma faci sa-mi para rau ca ti-am dat admin. Inainte de acces, aveai alt comportament, cand te-ai vazut cu gradul, brusc te-ai schimbat. Te-am luat in privat si "ti-am reamintit comenzile de amx " tocmai pentru ca noi tinem la adminii nostri si pe cei noi incercam sa ii ajutam sa se integreze in echipa noastra. In regulamentul de la Staff only scrie asa : Vad ca de regula asta nu se mai tine cont. Ori interzicem WG-ul si lucram numai pe demo-uri cum am vazut pe cateva servere destul de serioase, ori il restrictionam la accesele mici. Ganditi-va si hai sa ajungem la un consens. A doua chestie tot pentru tine, Saint : Nu cred ca mai are rost sa explic, totul fiind foarte usor de inteles. Si nu in ultimul rand, pentru clanul kys, @kysGod Am cateva zile bune de cand urmaresc logurile chiar daca pe server sunt inactiva. Toti aveti un limbaj infect si v-as ruga sa mai puneti frana. Niciun admin nu este obligat sa tina un jucator numai in gag, daca acesta este vizat si are antecedente. In cazul asta banul de 120 este bine primit. Ulterior se poate da si permanent. Ne rezervam dreptul de a ne alege playerii, cred ca ar fi o regula buna de tinut minte! Cam atat am avut de zis, astept sa vad ce spune si Lup. O zi buna la toti!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Ai gresit serverul, asa spune dns-ul. Topic inchis
 8. Votat 9 , 10 dar nu cred ca o sa reușim sa ii întrecem pe aia
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Cei care aveti si tel cu date mobile activate si laptopul/pc-ul propriu-zis puteti incerca vot de pe ambele :D
 12. Dupa cum s-a stabilit, Delta downgrade la slot. Topic inchis!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.