Jump to content

WANNA.

Manager Server
 • Content Count

  1403
 • Joined

 • Days Won

  2
 • Token(s)

  10,505 [ Donate ]

WANNA. last won the day on August 13 2019

WANNA. had the most liked content!

Community Reputation

1127 Perfect

About WANNA.

 • Rank
  Not a fan of small minds

Recent Profile Visitors

34650 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Liniste si neinteres. Banul ramane.
 3. Pune poza nr. 3 daca vrei unban.
 4. Nu imi place sa ma repet si imi pare rau ca trebuie sa o fac la fiecare topic. Serverul asta se bazează pe un regulament simplu facut pentru orice nivel de inteligenta, deci toată lumea este capabilă să îl citească si sa il înțeleagă, cu atat mai mult specia voastră de jucători atotștiutori. Legat de reclamația asta de prost gust, ai primit răspunsuri de la colegii mei mai sus. Sper ca ai fost lămurit, daca nu, cred ca pot sa vorbesc sa primesti niște desene mai explicite. Bun, acum ca s-a rezolvat cu plângerea, sa iti spun ce ma deranjează pe mine. INAINTE SA PLANGI PE FORUM, ASIGURA-TE CA N-AI SUFERIT PE SERVER. Dacă adminii nostri sunt leneși, incapabili, chiori si cum i-ai mai catalogat tu, atunci te invit cu drag sa iti alegi un server din lista de aici pe care sa adminezi dupa bunul tau plac, pentru ca la noi banul de 2h tocmai s-a transformat intr-unul permanent. Sa ai spor!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Cerere acceptată. Pm cu nick si pass mie sau lui Lupu. T.c
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Uite cum sta treaba, flacau.. ai cereri multiple cu diverse vârste, 29, 22, 21, 25... ori joci cs, ori bifezi numere la loto 6 din 49, ca nu inteleg ... Du-te mai bine si joaca linistit acolo pe serverul tau si acumulează experiența de care vrei tu si cat de multa vrei tu. Aici s-a inchis pravalia. Succes ! Campanie terminată. Topic closed!
 11. WANNA.

  Reclamatie

  În runda a 2a ptb-ul te-a mutat la CT, dar e irelevant din ce echipa faci parte. Pluginul pe care il avem pe server te face imun la flash-urile date de coechipierii tai in momentul jocului. Ti-a explicat Psy mai mult decat foarte bine. Rtl3 joaca de o perioada pe server, zic eu ca am fi sesizat demult daca ar fi avut ceva. Multumim ca esti preocupat de buna functionare a serverului, apreciez intenția in legatura cu codatii, doar ca acum n-ai nimerit-o. O sa închid topicul sa nu începem cu compuneri ca astazi nu am popcorn si nu pot sa le citesc pe stomacul gol. Nu e antiflash! T/c

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.