Jump to content

BOGDANEL1!

Members
 • Content count

  767
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,700 [ Donate ]

Community Reputation

200 Perfect

About BOGDANEL1!

 • Rank
  Respectat
 • Birthday 09/20/1993

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Living la vida Ultra'

Recent Profile Visitors

1434 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Oricum eu sunt de parere ca a facut ceva mai ales pentru ca era un interval in care nu erau alti admini si a fost nevoit sa ii dea kick deoarece nu are acces la alta comanda, cel mai bine ar fi sa verificati in logs.
 4. Am vizualizat demo-ul insa nu ma convinge 100%. Sunt momente cand trage dubios iar reculul la arma este mai mic de cat ar trebui sa fie insa chiar si asa nu mi se pare foarte concludent. Propun sa mai asteptam pareri.
 5. Salut, Te rog frumos sa pui demo-ul pe un alt site, poti folosi de exemplu zippyshare. Pe viitor v-as ruga sa nu mai folositi girlshare, este plin de bug-uri. Multumesc!
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Tot ceea ce ai de facut este sa intrii in joc iar apoi incerci sa te conectezi pe server si o sa iti afiseze un mesaj in consola de genul: "You have been banned..." etc, apasa tasta PrintScreen iar apoi deschide Paint si apasa CTRL+V, o sa iti salveze poza de la consola, salveaza poza si posteaz-o aici. Nu cred ca este chiar atat de greu. :) Sau daca ai Steam apasa F12 si o sa iti faca poza la consola direct in folderele Steam, pe care le gasesti din aplicatie. Multumesc,
 9. Eu sunt pro, cred ca merita o sansa! Din ceea ce am observat eu anunta bine suspectii si este la locul lui, legat de comenzi acestea se pot invata, il putem ajuta si noi uneori. Legat de TeamSpeak, chiar daca ai sau nu ai microfon poti sa intri si sa asculti ceea ce se discuta iar daca vrei sa adaugi ceva o poti face in scris. Bafta!
 10. Contra din exact aceleasi motive. Inteleg ca ai avut grad mare etc si nu contesta nimeni acest lucru insa puteai sa citesti regulamentul pana la capat iar in felul acesta primeai accesul fara probleme, nu cred ca era mare lucru sa gasesti acel cuvant cheie.
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.