Jump to content

MightyWhite

Manager Server
 • Content Count

  1913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  0 [ Donate ]

MightyWhite last won the day on February 7 2016

MightyWhite had the most liked content!

Community Reputation

542 Perfect

2 Followers

About MightyWhite

 • Other groups Members
 • Rank
  GooGle.Indungi.Ro

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1186 profile views
 1. Voturi: 80 Pozitia in lista cu servere: 16 (Pagina 1)
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Exclus sa dam VIP free o perioada atat de lunga ! Din cate stiu este vip free in intervalul 20:00 - 22:00 ! Nu bagam mana in buzunar nimanui. Daca cineva doreste sa doneze orice suma este bine primita !
 5. Numele cu care joci pe server : Numele celui care crezi ca a folosit cod : Ip-ul celui pe care il consideri ca a folosit cod ( daca il puteti obtine ) : Hack-ul suspectat : Ziua, ora, harta : Admini prezenti pe server : Dovezi ( Demo / SS ) : Observatii : > La acest tip de cerere doar FONDATORUL sau DETINATORUL va da raspunsul final ! > Fondatorul / Detinatorul va judeca doar probele care sunt aduse in cadrul cererii respective ! > Cei care vor avea dreptul sa posteze in cadrul cererii sunt adminii din STAFF-ul GooGle, cel care a facut cererea, si cel acuzat daca este cazul ! > Parerile trebuie sa fie obiectuve si la subiect pentru a se putea tine cont de ele ! > Cererile in cadrul carora nu sunt aduse dovezi vor fi respinse instant ! La fel si cele care nu respecta modelul de mai sus ! > Daca cel reclamat in cadrul cererii este cu adevarat codat, se va bana cat mai curand posibil postand dovada ban-ului in cererea respectiva ! > Cel care v-a inchide cererea va schimba numele topicului in [ CERERE RESPINSA / CERERE ACCEPTATA ] !
 6. Numele cu care joci pe server : Ip-ul tau : Adminul care v-a banat : Ziua, ora, harta : Admini prezenti pe server : Dovezi ( Demo / SS ) : Explicatie la ce s-a intamplat : Observatii : > La acest tip de cerere doar FONDATORUL sau DETINATORUL va da raspunsul final ! > Fondatorul / Detinatorul va judeca doar probele care sunt aduse in cadrul cererii respective ! > Cei care vor avea dreptul sa posteze in cadrul cererii sunt adminii din STAFF-ul GooGle si cel care a facut cererea ! > Parerile trebuie sa fie obiectuve si la subiect pentru a se putea tine cont de ele ! > Cererile in cadrul carora nu sunt aduse dovezi vor fi respinse instant ! La fel si cele care nu respecta modelul de mai sus ! > Daca cererea va fi acceptata se va posta dovada unban-ului ! > Cel care v-a inchide cererea va schimba numele topicului in [ CERERE RESPINSA / CERERE ACCEPTATA ] !
 7. Numele cu care joci pe server : Ip-ul tau: Adminul reclamat : Ziua, ora, harta : Dovezi ( Demo / SS obligatoriu ) : Explicatie la ce s-a intamplat : Observatii : > La acest tip de reclamatie doar FONDATORUL va da raspunsul final ! ( exceptie cand detinatorul a fost martor ) > Fondatorul va judeca doar probele care sunt aduse in cadrul reclamatiei respective ! > Cei care vor avea dreptul sa posteze in cadrul reclamatiei sunt adminii din STAFF-ul GooGle si cel care a facut reclamatia ! > Parerile trebuie sa fie obiective si la subiect pentru a se putea tine cont de ele ! > Dovezile de tip .txt nu sunt acceptate ! > Reclamatiile in cadrul carora nu sunt aduse dovezi vor fi respinse instant ! La fel si cele care nu respecta modelul de mai sus ! > Cel care v-a inchide reclamatia va schimba numele topicului in [ RECLAMATIE RESPINSA / RECLAMATIE ACCEPTATA ] !
 8. Voturi: 60 Pozitia in lista cu servere: 20 (Pagina 1)
 9. Dacă este cum ai spus tu mai sus, ai procedat corect ! Astept un coleg poate gaseste ceva in ftp si va da decizia finală!
 10. 4. Este interzis sa dati Retry dupa gag ! Sanctiuni : Kick Ban 5 - 120 minute După ce ai dat retry ai scris pe chat'ul adminilor ?! Daca da tot ai incalcat regula ! Daca nu atunci adminul a procedat gresit ! Chupachabra, data viitoare nu te arunca direct cu ban. Încearcă să le explici cand greșesc si pe viitor nu vor mai face, sau daca mai fac abia atunci poti aplica sancțiunile ( pornind de la cea mai blândă) . Banul tau este foarte exagerat pentru cuvântul "pl". Eu unul nici macar gag nu ii dădeam dacă nu era adresat unei persoane ! Încercați va rog sa țineți playerii pe server, nu sa ii alungați! Adminul nu este o putere, ci o responsabilitate !
 11. Voturi: 50 Pozitia in lista cu servere: 19 (Pagina 1)
 12. Voturi: 42 Pozitia in lista cu servere: 20 (Pagina 1)
 13. Voturi: 36 Pozitia in lista cu servere: 18 (Pagina 1)
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.