Jump to content

CluBbanger

Manager Server
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  140 [ Donate ]

Community Reputation

84 Excellent

About CluBbanger

 • Other groups Members
 • Rank
  Loial

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Mereu am fost impartial . dar in acest caz ii dau dreptate colegului meu ....din cate stiti si eu am un "simpatizant" care face la fel cum ai facut tu cu tzake ! --->sa iti fie invatatura..pe viitor(daca cineva iti spune sa il ignori..tu tot continui ? vezi unde se ajunge ? ) respecta si vei fii respectat ..sau invers ! nu sunt toti obligati sa te placa sau sa iti permiti tu tot felul de glume ! banul mi se pare cam mare(dar meritat) . dar cu niste scuze si cu o vorba frumoasa sar putea rezolva multe ! numai bine !
 5. Deviezi de la subiect ! este strict parerea lui ..are argumente si trebuie respectata ! nu poti obliga pe toata lumea sa te placa ! Acum o sa vedem ce parere au Fondatori !
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Mie cel putin nu mi`a creat probleme ! Daca promiti ca iti revizuiesti limbajul si citesti regulamentul bine sa nu avem discutii pe server ai Pro ! deci PRO !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.