Jump to content

J-Dog1338

Assistants
 • Content count

  370
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  3,195 [ Donate ]

Community Reputation

119 Excellent

3 Followers

About J-Dog1338

 • Rank
  Assistant zona IT & File Manager
 • Birthday 11/14/2001

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/antonio.pasztor

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

883 profile views
 1. Cine chiar doreste sa se implice o face de buna-voie fara sa se astepte ceva foarte mare in schimb. Cu timpul, progresand, respectivul o sa fie recompensat prin grad (pretentiile asteptate de restul forumului si administratie crescand totodata) daca acesta da dovada de IMPLICARE REALA care sa fie benefica, nu doar sa faca posturi de dragu de a le face si pentru token-uri care si asa nu aduc niste beneficii imense si oricum la momentul de fata esti recompensat cu token-uri pentru posturile de calitate oferite pe forum. O intrebare mult mai buna, tu ce contributie ai putea aduce comunitatii? Observ ca esti membru pe forum din 2017 si ai doar 5 posturi. Daca tu crezi cu adevarat ca asta este o propunere utila, vino cu ceva concret, nu doar idei si "speculatii". Poti sa iti expui toate gandurile si ideile CONCRETE creeand chiar tu un topic, la categoria Propuneri Generale. Prin acest reply sper ca ti-am starnit interesul de a aduce o propunere cat mai bine dezvoltata, argumentata si benefica pentru comunitate. Repet, incearca sa vii cu idei si date concrete.
 2. https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3839050/ -recomandarea mea principala, varianta pe AMD care are o diferenta cu 3-5 fps-uri mai putin decat varianta de la intel + amd are niste preturi mult mai rezonabile https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3839062/ -varianta pe intel
 3. E posibil si asta, daca mai ai garantie la el trimite-l in garantie.
 4. Ai incercat sa descarci aplicatia celor de la redragon cu care iti poti configura butoanele?
 5. Nu inteleg de ce ai venit cu propunerea asta din moment ce s-a specificat clar faptul ca serverul de TS3 va reveni cat de curand posibil.
 6. J-Dog1338

  Off-topic

  Heh, ghinionu tau. Eu mai am 365 de zile pana la bac =))))
 7. J-Dog1338

  Problema FPS

  TC, lipsa de interes din partea initiatorului
 8. Nu ajuta cu nimic activitatea forumului aceasta propunere, lumea o sa se apuce sa posteze la off-topic sau mau stiu eu unde ca sa faca repede posturi.
 9. J-Dog1338

  Off-topic

  Cumva cumva, eu inca reusesc sa traiesc :D
 10. mi lene sa imi descarc un kms activator ca sa imi dispara chestia aia cu activate windows
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.