Jump to content
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Token(s)

  2,445 [ Donate ]

Community Reputation

59 Excellent

About [email protected]@

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday March 30

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/zuza.buburuza.5?selected_overlay_id=258800835028699
 • Discord
  ZuZa#8518
 • Steam Profile

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Roz $ Sciplici / Fluturasi / Pisicute

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Da azi, dar în rest cât am jucat mereu stătea la deff cineva acolo, și nu se întâmpla așa, să se hotărască un fondator sa îmi zică și mie.
 2. Eu cred ca da bandit comanda, probabil pt fun, Alta întrebare sa vadă toată lumea aici, pe harta ze_train_ng când am întrebat mi s-a spus ca pot sa sar peste acele trenuri, gen scurtătura, văzusem la alți playerii și cei cu vip și cei fără, mi s-a spus ca da este ok. Și alți stăteau la deff pe cealaltă parte pana veneau restul de playeri. Astăzi mi s-a spus ca cică nu ar fi voie. Eu de cine ascult de 90 la suta de admini sau de persoana care azi a zis ca nu ar fi voie...... Nu de alta, dar ala e tot farmecul la harta respectiva :))
 3. eu nu am luat crash , numai alegeti usp, eu din obisnuinta aleg mereu deagle, si o sa vina si aici valul 2 dupa alegeri, stii doar, cand alegerile `s in putere corona e inchinsa`n casa :)))
 4. pai scuza-ma pe mine, din cati eram pe server si erau destui doar 1 a trecut singur surfu, si 2 nu toti suntem pro ca u :)))))
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Daaa și pe urma urma una gen ze_ema_ind cu mult roz și sclipici și ușoară cu ruj și deff la Sf
 7. Ce ești asa al rău are dreptate, este topic pentru vorbit despre server, începe și tu cu chestii gen : Azi pe server erau 20 playerii, hmmm, 2 au luat crash, mereu ia cineva, deci, mai ales chill la fiecare mapă schimbată...., după care continui cu ce vrei u
 8. Aloo surful ala e prost și primul și al 2-lea, doar cu grab le treci, numai sta și modifica-le sau baga altceva în locul lor mai bine, în rest e frumoasă.
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.