Jump to content

mitza4655

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,400 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

About mitza4655

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. Contra, ai un limbaj de "strada", nu cred ca meriti o noua sansa, ti-ai cam batut joc de ea.
 2. Iti dau CONTRA because ore nu ai.
 3. - Nume&Prenume:Mihai Gabi - Varsta :16 - Ce grad doresti ? :Un grad mai mare. - Poti ajuta cu o donatie ? (obligatoriu pentru gradele de fondator/owner) :Pe parcurs pot, daca este ceva serios sigur ca pot ajuta. - La ce adresa te pot contacta (STEAM, Y!M, SKYPE, DISCORD ETC) :snK #0575
 4. Serious Sam II cred ca a fost singurul joc care ma pasionat singleplayer, pe vremea lui era destul de frumos, cu o grafica buna as putea spune :))
 5. Ce parere aveti despre CS:GO cu acest update surprinzator, cum pot sa faca jocul gratis pentru uni cred ca este suparator sa dai banii pe un joc care este foarte populat si dupa aceea sa se faca free doar pentru ca au facut update-ul cu "Danger Zone", eu unul am ramas surprins.
 6. Salut In primul rand trebuie sa iti cumperi un host si sa ai un addons cat de cat bun. 1.Ai nevoie de un client FTP eu unul iti recomand FileZila deoarece este mult mai usor de folosit decat celalalte. 2.Intri in FileZila si o sa iti scrie undeva jos "Protocol"->"File Protocol"->modifici din SFTP in FTP 3.Iti introduci datele primite de la host. Faci click pe cstrike si o sa iti apara asta Faci click pe addons/amxmodx si acolo iti introduci fisierele din addons-ul tau. Trebuie doar sa tragi fisierele plugins/scripting/configs Addons-ul ar trebuie sa il gasesti pe internet dar nu stiu cat de mult de poate ajuta un addons de pe internet deoarece sunt facute in graba si majoritatea au bug-uri, daca ai vre-o nelamurire imi poti trimite un email [email protected] si iti voi explica mai detaliat.
 7. Cine mi-a dat ban: Nu imi arata cine mi-a dat ban. Motivul banului: You are banned permanently. Reason: "ma cauti tu pe unde poti" Altele: Chiar nu pricep pe ce motiv am luat ban asa aiurea m-am trezit cu ban peste noapte astept si eu un raspuns ceva... Screenshot(Obligatoriu): https://imgur.com/a/8R4J0Zc
 8. Se vede ca dai dovada de maturitate bravo frt, cat despre tine Mario o sa ai un warn .
 9. pro, zi ms ca tu mi-ai dat contra la cererea de admin :))
 10. Contra , cand dix ti-a cerut eg tu erai la tero si jucai , acum spui ca ti se descarca mapa, sti sa minti albinut-o.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.