Jump to content

mitza4655

File Manager
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  5,549 [ Donate ]

Community Reputation

25 Excellent

About mitza4655

 • Other groups Members
 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Concurs [ 1 ]: Intr-un mic sat de langa un oras a fost o data o maternitate care arata ca un conac, totul mergea bine pana un copil a murit acolo din cauza asistentelor, dupa ceva timp maternitatea a trebuit sa fie inchise ca nu respecta normele de lege, dupa ce a fost inchisa in fiecare seara in "podul" maternitatii se auzea un planset puternic de copii, si jucarii aruncate, oamenilor le era frica sa treaca pe langa acea maternitate, din cauza asta conducerea a decis ca ea trebuie distrusa, dar inainte de asta au trimis pe cineva sa verifice locul, totul parea normal, muncitorii venisera afara cu toate masinariile sa distruga maternitate, inainte de asta au trimis mai multe persoane in maternitate sa verifice locul ei spuneau ca poate mai stau "vagabontii" in ea, sa nu existe vre-o problema, cand au intrat oamenii totul parea bine, am uitat sa specific ca maternitatea avea 2 etaje, au intrat 3 oamenii, 2 oameni la etajul 1 si 1 om la etajul 2, acel om care a urcat sus la etajul lui a auzit in pod-ul maternitatii mai multe jucarii aruncate, acesta sa dus sa verifice si a vazut o umbra, omul sa speriat si a sarit de pe scara acesta in urma unei lovituri la cap a lesinat, toti oamenii de afara si cei 2 oameni de la etajul 1 au auzit tipetele celui de la etajul 2 si s-au dus sa verifice ce sa intamplat, cand au vazut omul lesinat, l-au scos repede afara si au parasit toti acel loc fara sa ii mai faca nimic, de atunci se spune ca acel loc este "protejat" de un copil care a murit acolo. Concurs [ 2 ]: The Nun Concurs [ 3 ]: o papusa.
 2. Din cate vad nu ai grad de manager, te rugam sa revii cu o cerere cand ai gradul. @am plantaţie
 3. Denumire: Admin School Descriere propunere: O categorie pentru adminii incepatori, membrii care o sa se ocupe de aceasta categorie daca o sa fie bagata, sa ajute adminii incepatori, parerea mea ca ar aduce un plus comunitatii deoarece sunt foarte mutli playeri care nu stiu sa admineze asa bine, sa fie ceva gen ca la "OverWatch Academy". Avantaje: Parerea mea ca ar ajuta multi playerii sa invete sa admineze. Dezavantaje: Nu vad ce dezavantaje ar exista. Ai creat poll?: Da.
 4. lasa o poza cu eroarea data, sau o poza cu consola din gamecp.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.