Jump to content

Naikon08

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  900 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About Naikon08

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

71 profile views
 1. Te rog sa ma ierți dar nu știam ca avem jucător de pgl pe aici. Ai putea sa iti iei Steam si după 5680 (mai exact) de ore in cs sa vorbesti prietene .
 2. https://www88.zippyshare.com/v/OSxn6Eop/file.html In special ultima faza .
 3. Pai poate si dovedesti ca ti-am dat eu .. Daca eram singurul de pe srv nu inseamana ca am dat eu .
 4. Nu .. tu dadeai numai dupa zid prietene.. de 5 runde dadeai numai prin perete . Chiar imi pare rau ca nu am facut demo dar o sa te prind din nou nu-i problema . Si poate spui si ca ți-am zis de 2 ori sa ieși singur ca sa nu te dau eu ..
 5. NICK: Naikon09AGE: 27Steam ID: Naikon08CONTACT ADDRESS: [email protected],comEXPERIENCE: 6 ani TIME PLAYED : https://www.gametracker.com/player/Naikon09/?game=csMOTIVE: colegii si sa pot juca linisitit fara codati AMX KNOWLEDGE:mediuDONATION: si da si nuKEYWORD: Forum GoogleGUIDING ADMIN: Oricare

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.