Jump to content

JAGUAR'

Assistants
 • Content count

  4094
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  560 [ Donate ]

JAGUAR' last won the day on July 22 2015

JAGUAR' had the most liked content!

Community Reputation

1327 Perfect

About JAGUAR'

 • Rank
  Pariuri Sportive / Pariuri CSGO / Games Talk / Report Center
 • Birthday 12/03/1999

Contact Methods

 • Facebook
  Gaby C. Nicolae
 • Website URL
  https://www.indungi.ro/forum/profile/242645-jaguar/
 • Yahoo
 • Skype
  Gabryel Ciorba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  [*] Photoshop.
  [*] Pariuri CS:GO.
  [*] Pariuri Sportive.
  [*] Dezvoltarea comunitati.

Recent Profile Visitors

17930 profile views
 1. Am window'ul de mai bine de 5 ani, nu am nici o alta problema la el si acuma pentru chestia asta sa il reinstalez?.. Nu doresc asta, doresc oremediere a problemei in alt mod daca exista, de accea am facut acest topic.
 2. Stiu si eu acest lucru ca asa faceam inainte FN+F5/F6 dar nu mai merge deloc ramane blocat la 100%..si noaptea sau ceva ma cam dor deja ochii:)).. Nu merge nici asta..am incercat
 3. *Configuratie CPU (brand, model) -- Mobile DualCore Intel Celeron 1007U, 1500 MHz (15 x 100) Motherboard (brand, model) -- Asus X550C Ram (tip, cantitate) -- 4GB (3,45GB usable) Placa video (brand, model) -- Intel(R) HD Graphic , Asus X550CA Series Notebook HDD/SSD (model, interfata) -- X550C Sursa (optional) -- Precizez ca am Win 10 Monitor (optional) -- Asus Periferice (optional) -- Nu stiu daca am facut sau nu bine dar am luat datele de pe Aida64, nu ma tare descurc. *Poveste-ne intr-o scurta descriere, cu ce anume te confrunti: Pai de mai bine de doua-trei saptamani tot ma chinui cu o problema cu luminozitatea mea la laptop, mi sa blocat la 100 si nu o pot schimba deloc orice fac, am facut si actualizari ale laptopului, degeaba, am descarcat si iBrightnessTray degeaba..nu stiu cum sa o mai rezolv si ma deranjeaza ca e 100%. *Incercari de solutionare si gestionare a problemei: da cu iBrightnessTray..si alte tutoriale dar degeaba.. *De cat timp se manifesta in acest fel?: doua-trei saptamani Alte informatii care consideri ca ne-ar putea ajuta:
 4. pai de ce nu? ^_^ am pus vreo 5 bilete cu 50 lei fiecare 1 meci pe el Scor corect 4:0 Scor corect 3:0 CMMD1 1/1&3+ G3+ goluri ahahah <3
 5. JAGUAR'

  Off-topic

  Ahahaha, nu ma asteptam :/
 6. JAGUAR'

  Off-topic

  Negativ :x la ei acasa, slabe sanse, asculta de mine :)) Peste 2,5 goluri vor fi. Ajax calificare :x
 7. Voi incerca si la Ajax scor final 3:0 poate reusesc si aici, cu 50lei :)) :D
 8. JAGUAR'

  Off-topic

  Liverpool <3 - Ajax finala :x == Recomand pe azi 1/1&2+ Ajax Arsenal 1-2 goluri.
 9. ahahahha, le-a dat Liverpool fara 4 titulari :)) love my best team Poftim ^_^ :
 10. Vom reveni in curand, incet vom pune totul pe picioare Follow me -> Gnicolas insta :D
 11. WIN: Am un bilet Pauza/Final pentru Sambata, daca doreste cineva, mesaj in privat.
 12. Nu e vorba de x'eth, era vorba de mine. Nu mint, eu stiu clar cum joc, daca prima data mi-ati dat ban pe motiv de wall, nu a fost bun, a doua oara pe motiv de aim, nici aia, a 3-a oara ati vrut sa scapati definitiv prin motivul "no-recoil" hai sa fiim seriosi acuma, nu bate putin la ochii? la fiecare cerere alt motiv??? dar nu imi mai bat capul, e un joc, o viata virtuala, sunt servere daca e, si asa nu mai am timp de jocuri, doar cand sunt in timpul liber. Joc mix-uri una alta, e mai bine asa. ----- Deci.. daca e problema, scuzati'ma de deranj :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.