Jump to content

NUCA-

GFX Designers
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  1,070 [ Donate ]

NUCA- last won the day on April 30

NUCA- had the most liked content!

Community Reputation

345 Perfect

About NUCA-

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday April 3

Contact Methods

 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2054 profile views
 1. Eu as spune pro fiindca macar asa se va mai putea face activitate pe Indungi, daca cereri deabea se fac sau alte lucruri ce tin de editare. Dar trebuie sa se discute si cu Assistantii dar nu cred ca ar fi asa greu de facut o astfel de categorie.
 2. Votez v1, cu toate ca sunt prea multe elemente in spate si peste caracter absolut deloc, nu sunt incadrate bine, iar renderul la fel, e prea resized.
 3. Aspectul primei lucrari este ok, dar nu inteleg de ce este pus gradientul ala acolo :)), nu cred ca in spatiu e verde unde vezi cu ochii, textul secundar nu e asa de bine incadrat fiindca trebuie sa te chinui sa l vezi, iar de descifrat ce scrie asta chiar nu imi dau seama Totusi, voi vota v2 pentru ca este mai original, mai atractiv. Insa ochiul acela de la overwatch nu prea are ce cauta acolo, probabil ai fi vrut sa pui ochiul de la overwatch peste planeta, nu? Ai incercat tu ceva acolo insa nu ti-a cam reusit, textul este simplist, imi place, si la blur, ca din cate se vede folosesti blur, nu inteleg de ce un layer din blur este pus pe lighten, sau in cazul in care ai folosit bleach bypass, fiindca partea aia din spatiu, Nebula aia sau ce ar trebui sa fie acolo e cam inexistenta in imaginea ta, si asta te vam trage in jos Ps: ambele sunt low quality :))
 4. Din punct de vedere al calitatii lucrarilor, niciuna nu este mai stralucita, dar fiindca primul avatar e plin de 'sange', voi vota v2 pentru simplitate
 5. Locked, nu s-au postat in cele 24 de ore acordate.
 6. Locked, n-a raspuns in cele 24 de ore.
 7. accept Locked, n am mai avut timp sa o fac.
 8. NUCA-

  IPS 4 Themes - Phantoms

  Ori am inteles eu prost ori nu inteleg, dar de ce textul 'welcome ghost' e peste cel din spate, phantoms si ce mai scrie acolo ca nu vad :)), daca asa l ai lasat ,mergea un pic mai jos,parerea mea, sau incadrarea textului acela albastru in alta parte, nu stiu, nu ma pricep just sayin :*)

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.