Jump to content

Mr.Cretu

Manager Server
 • Content count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,400 [ Donate ]

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Mr.Cretu

 • Rank
  Loial
 • Birthday 08/02/2000

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/calin.cretu.16
 • Yahoo
  [email protected] / Calin.Cretu
 • Skype
  Cretu Calin Luca / skipper2704

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

381 profile views
 1. Topic redeschis, o simpla eroare. In continuare, adminii pot sa isi spuna parerea. Pe viitor, rugam alti playeri sa nu isi maj editeze posturile pentru a evita astfel de situatii. Cuvantul cheie a fost editat de mine cu scopul ca ceilalti jucatori care vor sa aplice pentru admin, sa citeasca regulamentul si sa nu gaseasca acest cuvant cheie la alte cereri.
 2. In niciuna din poze nu se regaseste conversatia in sine. Daca este intr adevar cum spune domnul kadmun, atunci va primi unban deoarece gag ul si ban ul au fost pe nedrept. Atata timp cat nu deranja pe nimeni si nu a folosit un limbaj inadecvat, nu vad de ce gag si ban. Pe [email protected] presupun ca doar te a luat la intrebari pentru motivul gagului si faza cu varsta este complet imatura. Nu ar trebui sa te intereseze varsta, e doar un numar. Mai ales ca banul e de 2 ore, asa ca reclamatia nu prea isi are rostul Allecs va primi doar o avertizare. T / C
 3. Sa vedem ce are de zis si el, dupa o sa iau o decizie.
 4. Speram sa ma fi facut inteles cu acel anunt, in legatura cu wg urile, pozele si demo urile. Fiecare admin are datoria de a si face treaba cum trebuie. El a fost verificat de mai multe ori si n are nimic, de ce insistati? Daca intr adevar credeti ca are, postati la AO demo uri cu el sau la Overwatch si rezolvam. Nu inteleg scopul acestei reclamatii adica - dovezi nicaieri, modelul nu e respectat. Asta e o scrisoare mai mult. Pentru ultima data, pentru toti adminii. Faceti va treaba cum trebuie si nu va mai plangeti. Daca a fost banat pe alte servere, e alta treaba, nu ne intereseaza de alte servere ci doar de al nostru, sper. Pe cine mai vad ca se plange de altcineva, player sau vip sau chiar alt admin, fara sa l verifice si doar sa isi bata gura degeaba sau sa se acuze intre ei sau chiar sa se certe, injure etc, in loc sa faca demo uri si ss uri, primeste direct suspend / - 1 / remove. Se poate inchide topicul.
 5. Cand stai spec pe cineva, absolut oricine, se iau in calcul flashurile de la coechipieri, dar jucatorul de fapt nu primeste flash, pluginul anti flash de la coechipieri functioneaza doar cand esti in viata. I am zis eu lui Joshua sa editeze deoarece intr adevar, cand faci demo pe cineva, se iau in calcul si flashurile de la coechipieri. In primul rand, reclamatiile intre admini se fac la admins only, deoarece nu trebuie toata lumea sa vada ca ne certam, mai ales pe server. In al doilea rand, nu doar Joshua a injurat, dar si tu, vazandu se chiar in dovezile aduse de tine. Ti s au facut si poze in care, intr adevar, in cea in care trebuia sa ai toata imaginea alba, nu este, dovada de anti flash / wall. Ti s au facut si demo uri care au fost puse la Overwatch, asteptam sa vedem ce zic si cei de acolo. Eu l am avertizat pe Joshua sa nu se ia la harta cu tine, doar sa iti faca demo uri / poze, ca altfel va suferi si el consecintele, asa ca ma voi tine de cuvant. Voi vorbi cu Tsuby ca Joshua sa primeasca suspend pentru cateva zile, o saptamana, sau cat e de acord Tsuby. O sa mai vorbesc si cu el in legatura cu pozele tale, Eli, sa vedem ce facem cu tine. Playerii au primit gag din cauza limbajului pe care l au avut, intr adevar, mai putin decat meritau. Rezolvat. Edit: Am aflat ca Eli a primit ban permanent pentru acuzatiile anterioare, asa ca va ramane banul. Suspendul lui Joshua va dura 3 zile.
 6. Campanie admini pe serverul RELAX.INDUNGI.RO sau 89.43.62.198:27015 Cautam admini seriosi, care au timp sa intre pe server mai des, dar si pe forum. Cautam in jur de 20 de persoane. Pagina de forum: https://www.indungi.ro/forum/forum/13340-clasic-relax/ De tinut cont faptul ca trebuie respectat modelul de cerere admin, iar cand trebuie sa raspundeti la categoria "Ore pe server" doar puneti linkul de la aceasta pagina de pe forum, pentru a stii ca veniti pentru campanie. Adminii respectivi sa aiba varsta minima de 17 ani, experienta amx si sa citeasca regulamentul serverului. Dispunem si de anumite preturi pentru grade, pentru cei interesati sa cumpere.
 7. De la mine ai un pro. Fost admin pe server, activa, ore are mai multe decat trebuie.
 8. De acum inainte, TOTI adminii, indiferent de ce grad au, sunt obligati ca mai intai sa faca demo uri si screenshoturi la un player ce este suspectat de coduri. Daca respectivul player, dupa demo SI /SAU poze este curat, dar tot joaca suspicios, ABIA ATUNCI este voie sa se ceara Wg. M am saturat sa vad cum multi admini cer teste wargods si doar fiindca nu poate sa faca acel test, respectivul jucator primeste ban si, in opinia mea, pe degeaba. Vad ca va e lene sa va faceti treaba cum trebuie, asa ca: Pe cine mai vad ca intrece masura cu testele wargods, adminul respectiv va fi vizat pentru - 1 / suspend / remove, INDIFERENT de ce grad are. Daca vreun admin vede un alt coleg admin ca intrece masura, imi trimiteti in privat demo sau snapshot in consola, pentru a fi dovezi in legatura cu acest lucru. Acele dovezi vor fi postate la sfarsitul lunii, in topicul de la Admins Only "Anunturi + Un an nou fericit", unde lunar acolo vom transmite schimbarile de grade la fiecare sfarsit de luna. Sper ca m am facut inteles.
 9. Am vorbit cu Tsuby si vom schimba niste reguli. O sa spun aici si voi face un topic la Anunturi, ca sa vada toata lumea. De acum inainte, TOTI adminii, indiferent de ce grad au, sunt obligati ca mai intai sa faca demo uri si screenshoturi la un player ce este suspectat. Daca respectivul player, dupa demo SI /SAU poze este curat dar tot joaca suspicios, ABIA ATUNCI este voie sa se ceara WG. M am saturat sa vad cum multi admini cer teste wargods si doar fiindca nu poate sa faca acel test, respectivul jucator primeste ban si, in opinia mea, pe degeaba. Vad ca va e lene sa va faceti treaba cum trebuie, asa ca: Pe cine mai vad ca intrece masura cu testele wargods, adminul respectiv va fi vizat pentru - 1 / suspend / remove, INDIFERENT de ce grad are. Daca vreun admin vede un alt coleg admin ca intrece masura, imi trimiteti in privat demo sau snapshot in consola, pentru a fi dovezi in legatura cu acest lucru. Acele dovezi vor fi postate la sfarsitul lunii, in topicul de la Admins Only "Anunturi + Un an nou fericit", unde lunar acolo vom transmite schimbarile de grade la fiecare sfarsit de luna. Sper ca m am facut inteles.
 10. Ai primit deja unban. Am vorbit cu Tsuby si de acum inainte, cand un player / vip / alt admin este suspectat si nu are cum sa prezinte WarGods, li se vor face poze sau demo uri. Daca se vor face ss uri si demo uri intre persoane din staff, acestea vor fi postate la Admins Only, unde adminul respectiv va deschide un topic si va posta dovada. Demo urile si pozele vor fi verificate de restul adminilor, o sa ne exprimam opiniile sincere si dupa vom lua deciziile.
 11. - Nickname: *S-T-O-R-M-K-N-G-A-D-O-W-N* - Ip: 178.175.77.250 - Steam-id: STEAM_1:0:14225960 - Motiv: no.ss - Dovada: -
 12. La cererile de slot numai Fondatorii si Managerii de server au voie sa posteze, exact ca inainte. Acestia sunt singurii care pot sa inchida direct topicul (acceptat / neacceptat) deoarece, pana la urma, e doar o cerere de slot si sa nu se faca off topic aiurea.
 13. - Nickname: MariaNNN ;x PROFESIONALL NR 2 - Ip: 46.55.64.179 - Steam-id: STEAM_1:0:869983288 - Motiv: no.ss - Dovada: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.