Jump to content

Darkness.

IT Specialists
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  845 [ Donate ]

Community Reputation

88 Excellent

About Darkness.

 • Rank
  Loading...
 • Birthday 03/20/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1555 profile views
 1. 11 - https://steamcommunity.com/id/darkness276
 2. Pot fi mai multe cauze: update-urile facute de Steam, serverele Steam suprasolicitate, un virus, o problema software/hardware etc. Incerca si un scan cu AdwCleaner (https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/). Pe mine nu m-ar deranja asa de mult un loading de 15 secunde, incat sa-mi fac griji.
 3. Your forum name: Darkness. Your 1 pick: A1 Your 2 pick: C4 Your 3 pick: D5
 4. Daca folosesti playdemo <nume demo> in consola, poti vedea demo-ul?
 5. Scriitorul Jay Falconer, autorul unora dintre cele mai bine vândute romane SF din ultimii ani, se opune încercării celor de la ZeniMax Media, compania-mamă de care aparţine Bethesda, de a înregistra numele “Redfall”. Presupusul subtitlu al viitorului The Elder Scrolls VI, “Redfall” este şi titlul a două romane deja publicate de Falconer prin editura BookBreeze. Conform scriitorului, reprezentanţii săi au încercat să ia legătura cu departamentul legal al celor de la Bethesda, pentru a ajunge la o înţelegere legată de folosirea numelui “Redfall” de către ambele entităţi, Falconer afirmând că nici măcar nu a pretins vreo sumă de bani în acest sens. Totuşi, avocaţii publisher-ului nici nu s-au deranjat să răspundă, forţându-i pe cei de la BookBreeze să acţioneze în vederea stopării cererii de înregistrare a mărcii “Redfall” de către Bethesda/Zenimax. Trebuie menţionat însă faptul că, deşi The Elder Scrolls VI a fost anunţat la E3 2018, nu a fost confirmat încă subtitlul său oficial. Şi, deşi “Redfall” pare o denumire legată de rasa Redguard caracteristică universului TES, precedentele titluri ale seriei au fost botezate după porţiuni ale tărâmului Tamriel, în care are loc acţiunea acestor jocuri, aşadar marca disputată s-ar putea să nu aibă vreo legătură cu viitorul The Elder Scrolls. În cazul în care “Redfall” este totuşi subtitlul ales pentru The Elder Scrolls VI, Bethesda s-ar putea să aibă probleme în privinţa folosirii acestei denumiri în materialele promoţionale ale jocului, precum trailere, preview-uri etc. The Elder Scrolls VI, precum şi Starfield, un RPG single player de amploare dedicat viitoarei generaţii de console, a cărui acţiune va avea loc în viitorul îndepărtat, au fost anunţate în cadrul conferinţei de presă pe care Bethesda a susţinut-o la E3 2018. The Elder Scrolls VI, joc ce se află momentan în fazele de preproducţie, urmează să fie lansat abia după apariţia lui Starfield. Sursa: Go4Games
 6. Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Tom Clancy’s The Division 2, prezentând astfel câteva dintre activităţile pe care jucătorii le vor putea aborda după finalizarea poveştii principale (endgame content, în termeni de specialitate), atunci când vor fi atacaţi de o nouă facţiune – Black Tusk – înzestrată cu armament şi echipamente impresionante, precum drone armate sau câini robotizaţi. De altfel, o porţiune a acestui conţinut endgame, precum o misiune de tip Invaded, personajele de nivelul 30 şi deblocarea specializărilor Survivalist, Sharpshooter sau Demolitionist, va fi disponibilă şi în viitoarea sesiune Open Beta a jocului The Division 2, programată pentru intervalul 1 – 4 martie 2019. Pe lângă acestea, în Open Beta, jucătorii vor avea ocazia de a-şi stabili baza de operaţiuni în Casa Albă, precum şi posibilitatea de a se aventura într-o serie de activităţi în Washington D.C.: două misiuni principale, disponibile în modurile de joc Story, Normal şi Hard, cinci misiuni şi activităţi suplimentare, gameplay de tip PvPvE într-una dintre cele trei noi Dark Zones şi înfruntări de tip PvP într-unul dintre modurile Conflict, Skirmish. Tom Clancy's The Division 2 va fi lansat pe 15 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Sursa: Go4Games
 7. Nu cred ca este asa de mare timpul de incarcare, 20 de secunde sunt destul de ok. La mine cu HDD si fara skin porneste in 15 secunde. Sa incerci sa scoti acel skin (pui skin-ul default din setari) si sa vezi daca face la fel.
 8. E suficient un topic pentru aceeasi problema, asteapta sa ti se raspunda in primul topic. Topic inchis.
 9. 1. Analiza rundelor Runda 1: Se duce B, da un headshot cu glock-ul, dupa care incearca sa scoata un inamic pe Mid, dar este omorat. Runda 2: Cumpara Galil si se duce Top Mid, incercand sa faca un kill spre CT, dar nu reuseste. Runda 3: Se duce Top Mid si aruna un flash spre CT, avanseaza Short si aude un inamic sarind, dupa care il omoara. Incearca sa omoare un al doilea inamic care vine Top Mid, avanseaza spre baza T ca sa il ia pe inamic de la spate si reuseste, facand un al doilea kill. Runda 4: Cumpara AK si se duce Long, se duce Car si campeaza CT pana la finalul rundei, nefacand nici un kill. Runda 5: Arunca un flash Long si se duce Short, incercand sa faca un kill CT, isi loveste coechipierul in Lower Tunnel si avanseaza spre A, unde arunca un molotov si un smoke. Avanseaza si scoate un inamic cu headshot la Car. Arunca un HE in Pit si se duce CT. Runda 6: Cumpara AWP si campeaza din baza T portile Mid. Avanseaza Top Mid, dar este omorat. Runda 7: Cumpara AK si se duce Top Mid, unde este lovit de inamic si ramane cu jumatate HP. Arunca un flash Mid si avanseaza, incercand un wallbang Mid. Se urca Short si arunca un molotov Mid. Este omorat de inamicul din Lower Tunnel. Runda 8: Cumpara AK si se duce Upper Tunnel, unde campeaza putin si se duce B, unde este omorat la iesire din Tunnel. Runda 9: Cumpara MAC si se duce B unde incearca un prefire Mid. Ia un AK de pe jos si omoara un inamic Mid, dupa care este omorat de un inamic care era avansat Window. 2. Nume jucator: PEJIIK 3. Harta: de_dust2 4. Numarul total de runde: 9 5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): 0 6. Campeaza(d.p.d.v general): Da, asteapta sa intre coechipierii, dupa care intra si el. 7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Da, de cateva ori pe Mid si pe Short. 8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 2 9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Mare - AK47, Mica - Glock. 10. A fost utilizat meniul ESP: Da 11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Da, in baza T. 12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Da, pe Short cand omoara un CT. 13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Foarte putin, sa-si vada coechipierii pe harta. 14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): Moderat. 15. Ping/fps(normal, scazut): Normal. 16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): Da, insista pe Top Mid spre Short in mai multe runde. 17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): Foarte putin. 18. Are binduri(ex autobuy, duck): Nu. 19. Decizie finala: Curat.
 10. Darkness.

  problema cs steam

  Nu cred ca avea vreo influenta reinstalarea steam-ului, poate doar a jocului in sine. Verifica in Control Panel -> System and Security -> Windows Firewall -> Allow an app through Windows Firewall -> Counter-Strike daca ai bifate ambele casute (Public, Private).
 11. Cumparatul unui PC pe piese este mai rentabil si asa iti poti alege tu fiecare piesa in parte. Daca nu te pricepi, poti apela la asamblarea intr-un service sau daca cumperi componentele de la PC Garage ti le pot asambla ei pentru 130 de lei (https://www.pcgarage.ro/servicii/pc-garage/asamblare-standard/). Nu este asa de greu sa montezi componentele unui PC, dar daca nu te pricepi, poti face greseli care te vor costa.
 12. 9 - https://steamcommunity.com/id/darkness276
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.