Jump to content

Darkness.

Super-Moderators
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  25,975 [ Donate ]

Community Reputation

341 Perfect

About Darkness.

 • Other groups IT Specialists,
  Members
 • Rank
  Lider IT Specialists / Server Market
 • Birthday 03/20/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3825 profile views
 1. Nu ai cum sa vorbesti cu boxele, mai mult ca sigur ai avut unele cu microfon incorporat. Am un prieten care are o camera web cu microfon incorporat si se aude bine, avand in vedere ca o are de vreo 10 ani. Eu iti recomand sa cumperi un microfon, sunt unele microfoane bunicele la preturi mici (20-50 de lei). La finalul frazei am vazut ca zici ca ti se aude incet, sa inteleg ca ai un microfon/boxe/casti cu care vobesti?
 2. Ne bucuram de faptul ca te-am putut ajuta, pentru orice alta problema, poti deschide un nou topic. Topic inchis.
 3. Ai instalat toate driverele, in special cel video? Am avut problema asta mai demult, pe un vechi PC si aparent era de la un driver, dar nu mai stiu exact care.
 4. Salut @Legolas The Elf, te-as ruga sa specifici o metoda de contact. Conform regulamentului, mentionarea metodei de contact este obligatorie.
 5. A cerut sa-i fie inchis topicul. Topic inchis.
 6. In acest mesaj am sa tin evidenta modificarilor din cadrul echipei IT: [10.01.2020] Retrogradari: @# Mαriαn ♫/✖ si @Nehedes au fost scosi din proiect datorita inactivitatii. @eXpreSS @ Indungi a fost scos din proiect la cerere. Recrutari: @Hardix s-a alaturat echipei IT, avand task-ul Software & Hardware.
 7. Pentru a schimba DPI intra in Control Panel -> Appearance and Personalization -> Display si alegi optiunea Smaller - 100% (default).
 8. Presupun ca ai urmat pasii de mai sus cu atentie. Incearca si un scan https://www.malwarebytes.com/ deoarece ar putea fi un virus.
 9. Mai poti incerca, insa urmeaza pasii de jos cu atentie: Daca tot nu iti merge, incearca sa instalezi https://www.malwarebytes.com/ si sa dai un scan, ar putea sa fie un virus/malware, deoarece tind sa aiba nume de programe oficiale.
 10. Ar trebui sa-ti dea un mesaj cu "Your patch has been updated", iar dupa ar trebui sa ai acele file problematice sterse.
 11. Incearca sa dai un restart, iar dupa instaleaza acest program: http://webcompanion.com/wc_update si il rulezi.
 12. Salut, serverul este deja deschis. Aici postezi doar daca vrei sa-ti deschizi un server, nu daca ai deja unul deschis. Pentru cereri admini, poti posta aici: Topic inchis.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.