Jump to content

Apex

Overwatch
 • Content Count

  680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  606 [ Donate ]

Apex last won the day on August 28

Apex had the most liked content!

Community Reputation

134 Excellent

About Apex

 • Other groups Manager Server,
  Premium
 • Rank
  Overwatch Team & Manager OFFICIAL.INDUNGI.RO

Contact Methods

 • Facebook
  www.facebook.com
 • Website URL
  www.google.com
 • Yahoo
  www.yahoo.com
 • Skype
  www.skype.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2130 profile views
 1. Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: Dupa vizionarea acestui DEMO am ajuns la concluzia ca jucatorul suspectat "321" Foloseste si Wall-Hack, dar si Aim. Spun ca foloseste wall deoarece se vede clar cum iese tragand, iar cand vede ca se apropie mai multi inamici spre el (se vede cu ESP) se retrage si sta la panda. Aim are sigur avand in vedere ca folosind arma Scout este foarte greu sa dai headshot. Se vede clar cum nimereste din primul glont iesind de dupa perete. Verdict: Wall-Hack + Aim
 2. Cuvant cheie gresit, numărul de telefon este obligatoriu.
 3. Respins, nu ai pus cuvantul cheie si numarul de telefon.
 4. Salut @jigsawkiller! Felicitări pentru analiza făcută, cât şi pentru verdictul dat, acesta fiind unul corect! Calificativul tău pentru această lecţie: Suficient! Verdictul este bun, insa analiza nu este una de succes. Incearca sa analizezi fiecare detaliu din DEMO si asa o sa progresezi. Vei primi lectia Nr. 4 Duminica.
 5. Salut @—-Boby—-! Felicitări pentru analiza făcută, cât şi pentru verdictul dat, acesta fiind unul corect! Calificativul tău pentru această lecţie: Foarte Bine! Mi-a placut faptul ca ai inceput sa detaliezi aproape orice miscare a suspectului in DEMO. Vei primi lectia Nr. 4 Duminica.
 6. Cuvant cheie gresit. Pune cuvântul cheie corect si te accept.
 7. Solutie nu prea ar fi, sunt oameni din conducere care nu stiu sa detecteze un cod, nu mai dau nume. Asta nu o spun cu parere de rau, dar daca nu stii nu te baga. Mai bine 2 pareri bune de la oameni care stiu cu ce se mananca un cod decat 20 proaste si omul sa ramana banat pe degeaba.
 8. Eu zic ca al doilea. Nu spun asta pentru că este mai scump ci pentru ca este într-o condiție mai bună, si are mai multa memorie pe SSD, acum te dezavantajeaza deoarece are un procesor mai slab. Eu ma uit prima data dupa condiția lucrului pe care il cumpăr.
 9. Salut, fa iar alta cerere dupa modelul de mai jos completand toate campurile. Nickname utilizat: Nickname acuzat: IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): SteamID(numeric): Data & ora: Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Motiv ban(in cazul primirii unui ban): Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?):
 10. Nu o sa facem noi scoala de admini. Dacă nu se descurca il trimitem la Overwatch. Sunt de acord cu propunerea cu grupurile de admini ce pot sa pro sau contra + O explicație. Dar nu pot alege toti adminii cu grade mari sa dea pro sau contra. O sa iasa discuții ca eu de ce nu pot da păreri la cereri de unban s.a.m.d. Voi astepta un raspuns de la @UNU_ în privința acestei propuneri.
 11. Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: Dupa vizionarea acestui DEMO am ajuns la concluzia ca jucatorul suspectat "3ddd !" nu foloseste niciun cod. Wall-Hack nu se pune cazul deoarece au fost faze dese cand s-a dus on zone unde se aflau 2 sau mai multi inamici si a avut o reacție ce arata ca este surprins, începând sa tragă, dacă un jucător foloseste Wall-Hack, chiar dacă stie sau nu sa joace cu el fara sa fie detectat nu intra in zone periculoase unde se află mai mulți inamici stiind ca sunt sanse mari sa moara. Aim sau Silent Aim este exclus. Din punctul meu de vedere nu sare ținta mai deloc, iar sunt momente cand trage si nu da damage. Verdict: Curat

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.