Jump to content

Rugged.

Members
 • Content count

  737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  160 [ Donate ]

Rugged. last won the day on September 16 2018

Rugged. had the most liked content!

Community Reputation

701 Perfect

About Rugged.

 • Rank
  Report Center / League of Legends / Streaming Zone
 • Birthday 04/01/1918

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7460 profile views
 1. Rugged.

  Off-topic

  Ex-Staff se da doar persoanelor ce au ajutat comunitatea. Cainii primesc altceva: <14:04:39> You are banned permanently. Reason: "Multumim pentru serviciile oferite. [Rugged - Interdictie]" Bine, aia care latra la "stapan", cei cuminti si ascultatori primesc un os si poate un up.
 2. Rugged.

  Off-topic

  Nu o sa mai fie, probabil.
 3. Nickname:NEVEU SteamID(Numeric):STEAM_0:1:182880533
 4. Scurta prezentare a proiectului Ce este Streaming Area? Streaming Area este un proiect ce are ca principal obiectiv promovarea reciproca intre comunitatea noastra si streamerii romani. Ce oferim? Indungi Romania asigura un loc neutru de socializare intre streameri cunoscuti si streameri incepatori sau cu initiativa de a deveni in viitor. Categoria Streaming Area de pe forum reprezinta un cuprins de informatii personale,tehnice si realizari ale streamerilor afiliati comunitatii, tutoriale si sfaturi cu privire la programele folosite pentru streaming&recording, setari, resurse grafice etc. Personalul Administrativ al categoriei nu are ca scop dezechilibrul ierarhic, fiecare problema fiind tratata in mod egal. Indungi Romania pune la dispozitie canale permanente si grade administrative. Cum pot obtine gradul de Streamer si canalul aferent? Cerintele minime pentru a deveni un Official Streamer sunt : minim 2000 abonati, live-uri constante, calitate(audio-video), vechime in domeniu de minim 2 luni. Daca nu indeplinesti acele conditii o sa ramai Affiliate Streamer si beneficiezi de canal de streamer insa nu si de gradul administrativ. Canalul tau va fi la baza un canal permanent. Vei avea oricand posibilitatea sa avansezi ca Official Streamer dupa ce indeplinesti conditiile. Noi ce avem de castigat? Indungi Romania a fost si este un model in Gaming-ul Romanesc fiind un pilon ce nu a cedat la trecerea timpului. Cerintele noastre sunt simple si de bun simt: reclama in descrierea clipului catre categoria de pe forum si catre serverul de teamspeak. Cu cine iau legatura pentru afiliere? Personalul Administrativ responsabil de categorie este format din Rugged(forum+teamspeak) si imoGen(teamspeak). Orice cerere va fi procesata in timp util, insa avem pretentia sa nu fiti stresanti deoarece suntem doar doi responsabili dintre care unul(imoGen) este la randul lui Streamer.
 5. [!]Regulamentul impus in această secțiune este cel General fără alte adăugări. -Coordonatori- imoGen Rugged. -Streamers- neveu RoxanaCSGO Palash. MOJO Jaxi Freya Bolnutiu Dan Daniel Koss PokeGurlYT aimjee Banu Cristian Siddonis Beea Pavel Deceneu Pachistanezu kashdarr
 6. În acest topic se vor posta toate modificările și anunțurile din cadrul categoriei Streaming Zone. [!]Info: Suntem deschiși oricărei propuneri sau idei pe baza acestui proiect. Nu ezitați să mă contactați via PM Forum sau Teamspeak.
 7. Rugged.

  Off-topic

  La multi ani tuturor, va doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.