Jump to content

am plantaţie

Super-Moderators
 • Content Count

  704
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,585 [ Donate ]

Community Reputation

513 Perfect

1 Follower

About am plantaţie

 • Rank
  Platforma Downloads / File Manager / Server Market & TeamSpeak 3

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3001 profile views
 1. Evitați posturile inutile, aici nu sunteți la piață la tanti Geta. Data viitoare o sa dau warn.
 2. Din punctul meu de vedere Discord este cu mult peste TeamSpeak 3 din aproape toate punctele de vedere chiar și la calitatea audio, mulți se plâng de Discord că are calitatea audio cam slăbuță, da intr-adevar dacă n-ai Nitro Server Boosting ai o calitate destul de slabă tocmai din acest motiv există Nitro Server Boosting din ceva trebuie să-și câștige și ei pâinea nu? La TeamSpeak 3 de exemplu @Senaris trebuia să scoată din buzunarul sau 500 $ anual doar pentru o calitate audio bună, 1024 slots și cam atât, în schimb la Discord cu 100 $ pe an ai o grămadă de avantaje pe lângă calitatea audio 384Kbps, ai partajarea ecranului 720p, 1080p, încărcare fișiere cu mărime până la 100mb, o mulțime de emoji, sloturi fără număr, un acces foarte usor pentru boti și cel mai important o PROTECȚIE sigură 100% împotriva atacurilor DDoS sau mai știu eu ce alte scripturi care îți pică serverul. Suntem în 2k20 aproape, hai să mai evoluăm și noi...oricum din câte am citit pe aici sunt persoane care aruncă cu rahat în Discord și își dau cu pumnii în piept fără să-l fi probat măcar o săptămâna și cred că TS3 e baza dar ei ar fi rămas la conferințe pe Skype... c'mon man.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.