Jump to content

am plantaţie

Moderators
 • Content count

  589
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,935 [ Donate ]

Community Reputation

407 Perfect

5 Followers

About am plantaţie

 • Rank
  Platforma Downloads / File Manager / Server Market & TeamSpeak 3

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1977 profile views
 1. Topic închis! Lipsa de interes din partea ta. Tin sa cred ca acest topic este facut cu alte scopuri. Mult succes.
 2. Apreciem implicarea voastră, orice propunere este bine-venită însă propunerea ta nu prea are rost s-o punem în aplicare. Dacă cineva își da update la status pe profil cu ceva obscen i se poate da report, exemplu: "Si daca persoana respectiva nu a postat nimic?" Se intampla foarte rar chestii de genul dar e simplu, ii poti da unui membru administrativ un mesaj cu link-ul profilului. Pe lângă asta, staff-ul îndungi este în permanentă online pe forum și se autosesizează dacă ceva este în neregulă.
 3. Version 22.0.2

  3 downloads

  Descriere: OBS Studio este un program gratuit, open source, pentru realizarea de inregistrari video si pentru transmisiuni live pe internet (live streaming). OBS Studio realizeaza capturi video si audio la o calitate foarte buna, inregistreaza si creeaza scene din multiple surse: capturi de ecran, direct de pe webcam, imagini , text sau din browser. Panoul de control va ofera acces la un numar foarte mare optiuni de configurare pentur transmisiunile live sau pentru realizarea inregistrarilor. Cu OBS puteti transmite live (face streaming) pe YouTube, Mixer sau Twitch.
 4. Bun, am sa merg pe Logitech. Fix acum mi le comand. Multumesc de pareri baieti.
 5. Salutare, doresc sa-mi achizitionez casti noi. As vrea sa-mi oferiti niste pareri pro si contra intre cele doua marci pentru ca sunt putin in ceata si nu stiu ce alegere sa fac. Logitech g933: CLICK! Corsair Void Pro Gaming: CLICK! Dorinta mea este mai mult spre cumpararea logitech-urilor pentru ca restul de periferice pe care le am sunt de la LOGITECH si sunt toate RGB, asa le pot sincroniza cu ajutorul software-ului, dar am vazut un review in care spunea ca nu prea stau bine pe cap si ca pot sa cada daca faci miscari bruste. Voi ce parere aveti?
 6. Pe viitor încearcă sa eviti posturile de genul acesta pentru c-o sa fi sancționat. Se considera post-hunt. Te rog sa folosești metodele de contact puse la dispoziție.
 7. Numele din joc: xFrozenHeart Regiunea pe care joci: EUNE Rolul perferat: Jungla / Top Campionul preferat: Jarvan IV Divizia: Platina Link op.gg: Alte adaugari: Ma joc lol din sezonul 3 si inca nu stiu jocul, respect.
 8. Banul ti-a fost dat pentru reclama de catre @Senaris, banul ramane. TC.
 9. Fac acest topic pentru c-am observat ca majoritatea cererilor in masa sunt pentru canale permanente. @Senaris a facut un topic in care arata toate optiunile disponibile prin care puteti face singuri aceste canale direct de pe teamspeak/site cu ajutorul Zinguardului fara sa mai faceti topic pe forum. Aici gasiti tutorialul:
 10. Pe aceasta sectiune dupa cum ti-a raspuns si @Jσσsh. ▲ poti face topic cu anuntarea deschiderii serverului doar daca vei cumpara host de la Krond sau ZeroPing. Daca te razgandesti si cumperi de la firmele astea poti face alt topic cu anuntarea deschiderii serverului tau pe comunitatea indungi. Bineinteles, daca deja ai cumparat hostul de la firma precizata de catre tine si ai serverul on te poti afilia in comunitatea noastra dar nu-ti vei putea anunta "marea deschidere" in cadrul anunturilor de la Server Market. Link catre sectiunea de afiliere: CLICK! TC!
 11. Sunt acceptate spre comercializare doar serverele Krond si ZeroPing. TC.
 12. Rezolvat, ai fondator pe canalul am.indungi.ro.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.