Jump to content

am plantaţie

Administrators
 • Content Count

  968
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  59,432 [ Donate ]

Everything posted by am plantaţie

 1. Concursul s-a terminat in data de 05.01.2021, rezultatele sunt urmatoarele: Locul 1: @☠♠❆CrazySkull❆♠☠ Locul 2: @gigel088 Locul 3: @bruhmoment O sa va trimit codurile paysafe in DM.
 2. Pentru a fi participant trebuie sa postezi in ACEST TOPIC link-ul spre fisierul tau. Concursul se desfasoara in perioada 18.12.2020 - 05.01.2021 Premiile concursului: Locul 1 - 15 EURO + award specific la nivel de forum] Locul 2 - 5 EURO + 20.000 tokens + award specific la nivel de forum] Locul 3 - Premium 31 zile + 5.000 tokens + award specific la nivel de forum] award-ul concursului: Alegerea castigatorilor: Primele 3 fisiere care au cel mai mare numar de like-uri vor castiga. Regulament: Fara modele copiate de pe internet. [Originalitate] In caz contrar veti fi descalificati, neprecizati in topicul precizat anterior. Folosirea de multi-account pentru obtinerea unui numar cat mai mare de like-uri se va sanctiona cu ban permanent pe forum. O singura lucrare / membru. In caz contrar veti fi sanctionati pentru post-hunt Daca lucrarea prezinta semne indecente sau pornografie se va aplica regulamentul comunitatii. Se va personaliza doar modelul stock care este postat AICI. Se va folosi doar programul prezentat in Tutorialul de mai jos, il puteti descarca de AICI Imaginea reprezentativa trebuie sa cuprinda intreaga suprafata a cadoului. Concursul se va lua in considerare daca vor participa minim 8 persoane. Tutorial:

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.