Jump to content

qEndLess

Overwatch
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,375 [ Donate ]

Community Reputation

140 Excellent

1 Follower

About qEndLess

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 08/16/1998

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/dragos.baciu.39
 • Yahoo
  dragosmarian_baciu
 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198290145337/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

300 profile views
 1. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Din pacate nu am reusit sa vizionez demo-ul, nu se incarca resursele lui nici dupa reinstalarea jocului. Imi pare rau. Sper sa fie de la mine si sa fi reusit colegii mei. O seara frumoasa!
 2. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Nume harta: de_inferno Nume suspect: Beny^Yan Runda 1: Face 1 kill pe mid cu awp.Face 2 killuri in apartamente.Mai face 1 kill pe lower mid.Revine mid prin apartamente si mai face 1 kill. Runda 2: Face 1 kill in apartamente si este omorat. Runda 3: Face 1 kill apartamente si moare. Runda 4: Face 1 kill din apartamente pe lower mid. Runda 5: Face 1 kill apartamente si 1 kill in site A.Face 1 kill site B Concluzie: Nu am observat nici o faza suspecta la el VERDICT: CLEAN O seara frumoasa!
 3. Multumim ca ai apelat la OverWatch! Nume harta: de_dust2 Nume suspect: WE CAN MAKE IT BETTER Runda 1: Face 1 kill cu he pe mid, merge scurt si revine mid unde mai face 1 kill si 2 killuri in site B. Runda 2: Face 1 kill site B si un kill pe mid la poarta. Runda 3: Face 1 kill pe scurt si moare. Runda 4: Face 1 kill site B si moare. CONCLUZIE: Suspectul nu are foarte mare treaba cu sunetul/radar. In runda 1 se poate observa ceva interesant in prefire la poarta.Il face la inceput pe poarta, dupa care se opreste 10 secunde , apoi face iar.Aici esp e foarte folositor deoarece arata ca in intervalul de 10 secunde inamicii se departeaza de cutia aceea. Se uita random prin pereti, face prefire in unghiuri dubioase. De sunet nu se foloseste, se poate remarca in runda 4 site B cand nu il aude pe primul care vine din tunel dar sare cu tinta fix pe al 2,dupa 5 secunde se preface ca nu il vazuse prin perete pe primul si se lasa omorat.Numarul rundelor suspecte au fost 3 > 2(jumatate din nr rundelor totale). VERDICT: WALL O seara frumoasa!
 4. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Nume suspect: gulden Nume harta: de_dustyaztec Runda 1: Face 2 killuri cu awp pe mid site a. Runda 2: Nu se intampla nimic deosebit. Runda 3: Face 2 killuri spre site A. Aici e suspect , pare ca se uita prin pereti dupa ei. Runda 4: Nu se intampla nimic deosebit. Runda 5: Face un kill in site A. Concluzie: Suspecta pare runda 3, dar nu sunt suficiente dovezi sa il incrimineze. Se foloseste de sunet si de radar si il acopera, sa zicem ca fac lucrurile sa para coincidente. Verdict: CLEAN O zi frumoasa!
 5. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Nume suspect: low player unattending top Nume harta: de_dust2 Runda 1: Arunca he fix pe cel din apartamente si face prefire pe el.Merge mid si se face ca nu il vede, se intoarce si il omoara.Face prefire pe cel din tunel fara sa il vada. Runda 2: Il stie prin perete si face kill la cutie. Mai face un kill apartamente. Runda 3: Face un kill cu he banana si unul mid cu deagle. Runda 4: Face un kill banana si 2 in site A. Runda 5: Face kill banana si este omorat. Concluzie: II stie pe toti dinainte, se uita grav prin pereti si incearca sa mascheze.Are foarte multe faze in care ii asteapta sa iasa fara sa se auda.Are 1o runda in care pare curat ( runda 3) ,in restul rundelor nici sunetul nu il acopera. Verdict: WALL O zi frumoasa!
 6. Multumim ca ai apelat la OverWatch! Nume harta: de_dust2 Nume suspect: victor1k Runda 1: Suspectul face 1 kill pe scurt-site a. Runda 2: Face 1 kill pe scurt. Runda 3: Omoara un inamic dupa zid , catre scurt si un inamic in site A. Runda 4: Face 2 killuri scurt, 1 mid si 2 in partea de jos a tunelului. Concluzie: Nu am remarcat faze suspecte, singura faza care ar putea fi , ar fi cea din tunel in care il omoara pe cel dupa cutie, incetineste si se roteste catre el incet.In rest are un play normal,merge de fiecare data pe scurt (aceeasi rutina). Verdict: CLEAN O seara frumoasa!
 7. Multumim ca ai apelat la OverWatch! Nume harta: de_dust2 Nume suspect: HowardEvenstar Runda 1: Asteapta pe mid un inamic si il omoara.Mai face in site a 2 killuri. Runda 2: Face 3 killuri , spawn si 2 site a, dupa care este omorat. Runda 3: Este omorat in site B. Runda 4: Face 1 kill in site B.Este omorat la poarta mid. Runda 5: Reuseste 1 lama in pit si 2 killuri pe lung si este omorat. Runda 6: Reuseste 1 kill in site B(intrare tunel) si este omorat dupa. Runda 7: Este omorat pe mid la poarta. Runda 8: Este omorat in site A. Concluzie: Suspectul urmareste prin pereti, se foloseste de sunet prea putin.Stie deja locatia adversarilor. Face unele greseli si se lasa omorat intentionat. Runda 7 este suspecta cand se opreste la poarta mid, fiindca are inamic dincolo de ea.Cea mai interesanta scena este runda 3 cand se afla in site b cu flash si se apropie de tunel, dar vede inamic prin pereti si schimba pe m4 sa faca prefire. Acolo mi se pare ca s-a dat de gol 100%. Verdict:WALL O seara frumoasa!
 8. Multumim ca ai apelat la OverWatch! Nume harta: de_train32 Nume suspect: BULLSEYSEEEEE Runda 1: Suspectul reuseste 1 kill in site B. Runda 2: Face un kill tot in site b. Runda 3: Reuseste un kill pe lung spawn t.Interesant e prefire din site a. Runda 4: Nu are interactiune cu inamici. Runda 5: Face un kill din spawn ct. Concluzie: Are faze cand se uita prin pereti dupa ei, dar joaca pasiv, are putine interactiuni directe cu inamicii sau prefire pe inamici.Imi paruse interesant prefire din site a in runda 3.Dar am observat ca face prefire acolo si in runda 4.Demo-ul nu cuprinde suficiente scene incriminatorii. Verdict: CLEAN O seara frumoasa!
 9. Multumim ca ai apelat la OverWatch! Nume harta: de_dust2 Nume suspect: MetaLisT Runda 1: Se afla pe lung, face doar damage pe inamici si se intoarce in site a,unde si moare. Runda 2: Se afla site a, tero ii inconjoara din toate partile, reuseste 5 killuri si moare.Interesant e ca nu isi da seama de cel ce il omoara(din spate). Runda 3: Se afla in spawn ct , unde face un kill, se urca pe cutie si este omorat. Runda 4: Se afla pe lung si reuseste un kill cu he, moare in site a. Concluzie: Playerul nu se foloseste de cod, nu prea sunt scene incriminatorii.Fazele de interactiune sunt vazute.Se foloseste binisor de sunet, nu si de radar.Scena interesanta este cand omoara cei 5 si este omorat din spate. Verdict: CLEAN O seara frumoasa!
 10. Multimim ca ai apelat la OverWatch Nume suspect: x4k Nume harta:de_barcelona Runda 1: Reuseste 1 kill in site A si unul afk. Runda 2: Face 2 killuri in site B. Runda 3: Se afla tunel dupa zid si face un kill dupa care este omorat. Runda 4: Se afla tunel , sta pe cutie si face un kill, dupa care este omorat. Runda 5: Se afla in balcon site b , t side si sta dupa cutie, acolo reuseste 2 killuri auzite/vazute.Mai face un kill si este omorat. Runda 6: Reuseste 3 killuri din site b spre t spawn si unul in tunel. Concluzie: Sunt putine faze sa il incrimineze, singura suspecta ar fi runda 6 , unde nu este acoperit de sunet si pune tinta fix pe cea din tunel, de parca stia cand o sa vina. In rest fazele sunt acoperite vizual sau de sunet. Verdict: CLEAN O zi frumoasa!
 11. Multumim ca ai apelat la OverWatch Nume suspect: AdyTza Nume harta : de_afganistan Runda 1: Suspectul trage prin ziduri fara nici o treaba si face 3 killuri. Runda 2: Acelasi still de a trage si a se uita prin pereti cu nesimtire, face 1 kill si este omorat. Concluzie: Foloseste wall si nu se chinuie sa il ascunda se uita cu nesimtire prin pereti. Verdict: WALL. Sa ai o zi frumoasa!
 12. Multumim ca ai apelat la Overwatch! Nume harta: de_cbble Nume suspect: stnsQ.-fara2peuJustalostsoul Runda 1: Se afla in spawn ct pe tunel spre t mid, unde reuseste 2 killuri auzite. Runda 2: Suspectul se afla in site B si face 2 killuri in tunel. Runda 3: Se afla la iesirea din tunel spre mid, aude gloantele inamicului NEW GUY pe care il si omoara.Interesant e ca face prefire pe FunkY fara ca acesta sa traga sau sa se auda.Mai face un kill pe mid. Runda 4: Nu apuca sa faca mai nimic, aude doar pasi si moare. Runda 5: Nu face nimic notabil, nu are interactiune. Runda 6: Nimic notabil, nu are interactiune. Runda 7: Reuseste un kill vizibil in tunel site b. Runda 8: Este transferat t, face 3 killuri in tunel spre site b si un kill la iesirea din tunel.Mai face un kill auzit in site b.Suspectul mai face un kill la explodarea bombei. Concluzie: Singura faza cu adevarat suspecta este cand il omoara pe FunkY ( nu il aude si nici nu il vede), in rest are un joc intre site b si site a .Se foloseste bine de sunet.Sunt multe runde in care nu are interactiune directa, sau face un prefire dupa coechipieri in locurile unde se stie ca ar putea fi inamici.Pare ca se uita prin pereti dupa inamici, dar nu are interactiune rapida cu ei, nu pot concluziona wall pe seama asta. VERDICT: CLEAN O zi frumoasa!
 13. Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Nume harta: de_dust2 Nume suspect: ConstantiN Runda 1: Face prefire in locuri cunoscute pit/poarta si reuseste un kill. Runda 2: Reuseste damage in site b si un kill in tunel cu deagle. Runda 3: Merge un rush mid , face un kill la poarta si este omorat. Runda 4:Merge tunel catre site b si reuseste un kill in site, dupa care este omorat. Runda 5: Merge tunel, apoi mid, reuseste 2 killuri la poarta. Concluzie: Este un jucator de nivel mediu, face prefire, dar sa nu uitam ca este de_dust2 fiecare cutie poate fi pandita.Nu am observat nimic suspect la el, e genul de player care face rush cumpatat. Se observa la porti, dupa ce ii vede se opreste si face prefire prin porti pe unde crede ca ar fi. VERDICT: CLEAN O zi frumoasa!
 14. Nick :qEndLess Grad : Fondator Absenta / Retragere : Absenta Perioada: nedeterminata (posibil 2 sapt+) Motiv: Nu mai prea am timp Alte precizari: Am facut asta fiindca am prezenta doar forum pe tel, gat seara treburile si e cam greu, astept sa se mai calmeze lucrurile

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.