Jump to content

!Robert

Premium
 • Content Count

  1449
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  7,938 [ Donate ]

Community Reputation

409 Perfect

7 Followers

About !Robert

 • Other groups Fondator Server,
  Overwatch,
  Members
 • Rank
  FONDATOR ART.INDUNGI.RO indungi powah!
 • Birthday 02/19/1999

Contact Methods

 • Facebook
  Zvîncu Robert
 • Website URL
  https://www.indungi.ro/forum/forum/35833-classic-art/
 • Instagram
  robizrf
 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/profiles/76561197967648794/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1740 profile views
 1. Îți mulțumim că ai cerut ajutorul echipei Overwatch! Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Wall + AIM
 2. Salut, Numele jucatorului suspectat: standby Mapa pe care s-a jucat: de_dust2_3x3 Runda1: Este langa x1 cu awp-ul si asteapta inamicii, la un moment dat se uita spre spawn apoi se intoarce spre lung unde venea un inamic, il vede si pune tinta spre el inainte sa iasa. Wall Runda2: Merge la porti(mid) unde face un frag spre spawn tero apoi vede un inamic ce trage dupa el dar nu reuseste sa-l omoare, asteapta cu tinta spre mid unde era un inamic dar il omoara un coechipier si continua spre spawn tero. Wall Runda3: S-au inversat echipele, este tero si pleaca pe lung unde iese si trage dupa inamici dar primeste flash si totusi reuseste sa faca un frag continua spre x unde mai face un frag apoi trage dupa inamicii ce erau afk(2 mai exact) reuseste sa-l omoare pe unul apoi trage dupa celalalt dar s-a acuns, face un frag spre scara si intr-un final il omoara si pe cel din spawn ct. Wall Runda4: Merge spre lung dar vin 2 inamici(ii stia) asteapta cu tinta spre capul lor, iese primul si ii da hs, apoi il omoara si pe al doilea, continua spre x1 un mai face inca un frag. Wall + Silent-aim Runda5: Megre spre lung si se opreste, un coechipier se bate cu un inamic care era in grota apoi el isi duce tinta fix spre el(dar il omoara coechipierul) vine alt inamic de pe lung si iese usor pe duck dar nici pe asta nu reuseste sa-l omoare. Wall Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "standby" s-a folosit de wall si silent-aim pe parcursul acestui demo. Vedict final: Wall / Silent-aim Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 3. UPDATE: In fiecare luna primele 3 locuri din top15 vor beneficia de PREMII din partea serverului ART.INDUNGI.RO PREMII: Locul1: STEAM CS 1.6 Locul2: Vip 2 saptamani Locul3: Vip o saptamana Castigatori: Locul1: gutman Locul2: s1N Locul3: Dracula_REX Fiind faptul ca locul 1, 2 si 3 au deja aceste beneficii se vor adauga urmatorilor 3 jucatori din TOP15 Nu am reusit sa dau de stnsQ.-fara2peuJustalostsoul, asa ca am acordat urmatorilor beneficiari mentionati mai sus.
 4. REMOVE "qPr" a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" "piy_piy" a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" "KrAzZzY^^K1D" a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" "xT Zero " a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" "Max" a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" "Stancuta" a fost exclus din staff-ul server-ului ART "inactivitate" UP "BadBoy" a fost promovat ca "Fondator" "Dre"a fost promovat ca "Colonel" "s1N"a fost promovat ca "Colonel" "eNOC"a fost promovat ca "General" "ghizi" a fost promovat ca "General" "dadadadadaxdxdxd"a fost promovat ca "General" "SealT|GrecuMihai"a fost promovat ca "Maresal" "Seraph King"a fost promovat ca "Maresal" "Bisa"a fost promovat ca "Maresal" "blon1s"a fost promovat ca "Maresal" "ma_pr3dau"a fost promovat ca "Maresal"
 5. Acceptat! Trimite-mi PM cu nick si pass! Topic inchis !
 6. Salut, Numele jucatorului suspectat: Alleks Mapa pe care s-a jucat: de_dust2 Runda1: Este tero, merge spre x2 prin tunel unde se bate cu inamicii, reuseste sa faca 3 frag-uri in aceasta runda. Curat Runda2: Merge tunel spre x2, primeste flash si se retrage spre catacombe dupa cutie, iese si reuseste sa faca un frag, aude pasi spre mid si ramane pe loc cateva secunde apoi vine un inamic peste el dar il omoara, iese pe mid unde mai face un frag apoi continua scara/x1 si pleaca spre x2 unde se termina runda. Curat Runda3: Merge tunel unde primeste flash(pe jumate) si reuseste sa faca un frag apoi este omorat. Curat Runda4: Merge lung, se arunca un he catre el dar reuseste sa faca un frag apoi este omorat. Curat Concluzie: Suspectul Alleks nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 7. Îți mulțumim că ai cerut ajutorul echipei Overwatch! Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Clean
 8. Salut, Numele jucatorului suspectat: ZeuS_Kenny Mapa pe care s-a jucat: de_dust2x2 Runda1: Merge lung, verifica dupa cutie in grota apoi continua spre x1. Curat Runda2: se da rr si este ct, pleaca pe lung unde primeste flash si trage in timp ce se retrage, apoi se bate cu doi inamici din care reuseste sa-l omoare pe unul si este omorat. Curat Runda3: Face push pe lung unde reuseste sa faca un frag apoi se intoarce pentru def si moare. Curat Runda4: Pleaca lung unde face un frag la porti si se intoarce apoi moare. Curat Runda5: Merge lung unde se bate cu un inamic apoi primeste flash, se retrage si este omorat. Curat Concluzie: Pe tot parcursul acestui demo, suspectul ZeuS_Kenny nu s-a folosit de coduri. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 9. Acceptat, Lasă-mi PM cu nick și pass
 10. Salut, Numele jucatorului suspectat: s1N Mapa pe care s-a jucat: de_inferno2se Runda1: Este pe mid si unde sus in casa unde se bate cu inamicii si moare. Curat Runda2: Merge prin casa spre x2(doar ca nu a fost pe el) unde face doua fraguri, da plant la bomba si asteapta inamicii, final de runda. Curat Runda3: Merge prin casa si iese pe mid unde se bate cu inamicii spre x1 unde reuseste sa faca si un frag. Curat Runda4: Merge prin casa si coboara spre x2 unde face un frag, se arunca un he pe gemulet si trage prin perete apoi aude pasi si trage din nou, apoi este omorat. Curat Runda5: Este CT si pleaca in x2 si doreste sa urce spre mid unde face un frag si primeste flash, se retrage inapoi apoi pleaca in x1 unde mai reuseste sa faca inca 2 fraguri si apoi moare. Curat Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul s1N nu s-a folosit de coduri, are un stil de joc bunicel si mereu se duce pe bataie si in unele momente se panicheaza si moare. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 11. Salut, Numele jucatorului suspectat: Pepsing Mapa pe care s-a jucat: de_dust2 Runda1: Este in spawn ct apoi merge sa se uite pe mid si reuseste sa faca un frag. Curat Runda2: Este lung si apoi se intoarce spre x1 si se uita spre x2, la un moment dat se bat inamicii pe lung, se intoarce si face un frag apoi se retrage putin si mai face in unul si moare. Curat Runda3: Merge x2 si asteapta inmicii, vede unul in tunel si-l omoara apoi este pushat pe la porti unde mai face un frag si vine inca unul pe sus si-l omoara apoi se bate cu alt inamic si moare. Curat Runda4: Merge lung si asteapta inamicii, iese unul si trage dupa el dar nu reuseste sa-l omoare si primeste flash, se retrage inapoi si odata ajuns langa x1 se uita in spate si face un frag. Curat Concluzie: Pe tot parcursul demo-ului a jucat awp, are un stil de joc bun, joaca la sunet si este foarte atent. Din punctul meu de vedere nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 12. Data viitoare sa ai grija cu demo-urile. Vei primi unban! Imi cer scuze pentru probleme cauzate! Topic inchis
 13. Salut,

  Mai stergeti din mesaje sau cauta-ma tu!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.