Jump to content

!Robert

Assistants
 • Content Count

  1529
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  9,738 [ Donate ]

Community Reputation

583 Perfect

About !Robert

 • Other groups Overwatch,
  Premium,
  Members
 • Rank
  Assistant' OVERWATCH
 • Birthday 02/19/1999

Contact Methods

 • Facebook
  Zvîncu Robert
 • Website URL
  https://www.indungi.ro/forum/forum/35833-classic-art/
 • Instagram
  robizrf
 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/profiles/76561197967648794/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2122 profile views
 1. Salut, Numele jucatorului suspectat: Dovleac. Mapa pe care s-a jucat: de_dust2 DEMO: Runda1: Este tero, pleaca scari/x1 unde reuseste sa faca un frag spre lung apoi pleaca spre spawn ct/mid. Runda2: Pleaca scari/x1 unde se bate cu un inamic si este omorat. Runda3: Este spawn si face un frag spre mid/porti apoi pleaca spre scari si sare jos in spawn ct unde vede ca este plin de coechipieri si se retrage in x2 unde reuseste sa faca si ultimul frag. Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "Dovleac." nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 2. Salut, Numele jucatorului suspectat: gladiator Mapa pe care s-a jucat: de_dust2 DEMO: Runda1: Pleaca pe lung/spawn tero unde reuseste sa faca un frag apoi se retrage pe mid/scari pana in x1 unde vede ca nu este nimeni si se intoarce, intra in tunel si face ultimul frag. Runda2: Pleaca pe lung si odata ajuns la porti cand vede cati inamici sunt se retrage si merge spre x1/scari unde se termina runda. Runda3: Pleaca x2 si face rush spre spawn tero prin tunel unde reuseste sa faca 4 frag-uri. Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "gladiator" nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 3. Salut @-GuardiaN- Îți mulțumim că ai cerut ajutorul echipei Overwatch! Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Clean!
 4. Numar runde: 2 Mica analiza(parere): Analiza: Runda1: Sta la intrare in tunel(x2) apoi intra si el dar un coechipier este omorat si se retrage, aude inamicii ca vin si iese cu pre-fire si face un frag, se arunca smoke dar el intra tare si mai face in doua frag-uri, continua tunel/mid si trece de porti spre spawn un vede ultimul inamic si-l omoara. Runda2: Pleaca x2 unde trage prin perete apoi intra in tunel si se bate cu un inamic dar este omorat. Parere: Suspectul are un stil de joc foarte bun, stie sa se foloseasca de sunet cand este nevoie si se observa ca este un jucator cu experienta. Verdict final: Curat!
 5. Salut, Numele jucatorului suspectat: vladuta lupau Mapa pe care s-a jucat: de_nuke2x2 DEMO: Runda1: Este aproape de x, langa scari si se bate cu inamicii din tunel, primeste flash si se retrage. Runda2: Pleaca spre x2 unde arunca flash-uri si un he apoi face un frag, continua si aude un inamic sus pe rampa, urca pe scara si face ultimul frag. Runda3: Pleaca spre x2 unde face un frag apoi aude pasi in spate si reusteste sa mai omoare un inamic, continua in x unde face un frag sus pe rampa apoi se retrage pentru cateva momente si cand iese in x este omorat. Runda4: Pleaca spre x2 si apasa peretii apoi continua spre iesirea dinspre spawn ct dar este omorat Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "vladuta lupau" nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 6. Salut @REGIE 66 Îți mulțumim că ai cerut ajutorul echipei Overwatch! Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Curat
 7. - Ati purta semnatura asta? Da - Aveti sugestii de schimbari? Din punctul meu de vedere este bine si asa. - Vreti alte informatii afisate? Sunt destule informatii.
 8. Salut, Numele jucatorului suspectat: KendrickSIMP! Mapa pe care s-a jucat: de_dust2x2 DEMO: Runda1: Este TERO si pleaca spre lung si dupa ce trece de porti face un frag, continua unde se bate cu alt inamic pe lung si se retrage top apoi este omorat. Runda2: Ramane cateva secunde in spawn apoi pleaca pe top unde inamicii deja au facut push pe lung si trag dupa el, se retrage apoi reuseste sa faca un frag, continua pe lung unde mai face un frag in grota si apoi este omorat. Runda3: Pleaca lung unde reuseste sa faca un frag spre x1. Runda4: Pleaca lung si sare in grota unde se bate cu un inamic dar este omorat. Runda5: Pleaca scari unde face un frag apoi continua spre x1 unde ma vede un inamic dar il omoara un coechipier. Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "KendrickSIMP!" nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 9. Salut, Numele jucatorului suspectat: Ambro Mapa pe care s-a jucat: de_dust2x2 DEMO: Runda1: Este spawn T unde se face cu un inamic si-l omoara. Runda2: Pleaca scari si iese pe mid unde se bate cu inamicii si face doua frag-uri apoi pleaca spre spawn tero si mai reuseste sa faca trei frag-uri din care unul pe afk. Runda3: Pleaca scari dar inamicii fac push si este omorat. Runda4: Pleaca scari unde se bate cu inamicii si face un frag apoi continua spre spawn tero si se termina runda. Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "Ambro" nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo. Vedict final: Clean Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!
 10. Salut, Numele jucatorului suspectat: SnaK3 Mapa pe care s-a jucat: de_dust2 (inchis pentru 2x2) DEMO: Runda1: Este CT si se afla pe mid unde merge in spawn T si iese cu un pre-fire pe un afk -> SnaK3 killed aaaaaaaaaaaDJLmak>BOSSA apoi isi continua drumul pe lung unde face din nou pre-fire pe un inamic si-l omoara langa x1 SnaK3 killed BrujaSucia_69 with m4a1. Runda2: Pleaca pe lung unde arunca un flash si primeste si el(nu stie, nu stie) apoi se intoarce x1/spre scari unde face din nou pre-fire pe un inamic si-l omoara. Runda3: Pleaca pe lung si odata ajung la porti face pre-fire pe inamici, reuseste sa faca doua frag-uri apoi se chinuie sa omoare un afk nu reuseste, final. Concluzie: Din punctul meu de vedere suspectul "SnaK3" s-a folosit de wall pe parcursul acestui demo, jucator de 12 ani si nu stie sa arunce un flash.sperie. Vedict final: WALL Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.