Jump to content

John @ HARDCORE

Premium
 • Content Count

  2116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  1,680 [ Donate ]

John @ HARDCORE last won the day on December 6 2016

John @ HARDCORE had the most liked content!

Community Reputation

457 Perfect

4 Followers

About John @ HARDCORE

 • Other groups Members
 • Rank
  Fondator Hardcore.Indungi.Ro
 • Birthday 08/22/1990

Contact Methods

 • Steam Profile
  John @ Hardcore.Indungi.Ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Banii :)

Recent Profile Visitors

1360 profile views
 1. Cerere Acceptata . PM cu nume si parola ! Si trebuie sa-ti rezervi timp sa inveti toate comenzile :)))
 2. :)))) Te rog sa respecti formularul din Cerere . Completeaza toate campurile si dupa revino cu cerere .
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Ai acelasi ip ca si colegul tau , de aia a aparut automat ban. Unbanned !
 6. https://www33.zippyshare.com/v/aQmMNB4z/file.html = dovada vizualizare Nu se vede nimic clar , o singura runda in demo , nimic concret . Unban acceptat ! DOAR ADMINII AU DREPTUL DE A POSTA LA CERERILE UNBAN . IN CAZUL IN CARE DORESTI ACEST DREPT , TE ROG SA FACI O CERERE DE ADMIN !
 7. Cerere acceptata . Astept PM cu nume si parola pe Forum / Steam !
 8. Salutare . In urma vizualizarii demo-ului rezulta urmatoarele : Runda 1 = Face cateva kill-uri pe MID , nimic iesit din comun ; Runda 2 = nu face kill ; Runda 3 = nu face kill ; Runda 4 = este incurcat de flash si nu face kill ; Runda 5 = studiaza putin mid-ul , dupa care incepe sa faca acele killuri in B-site si in tunel . Aici sunt cateva faze suspecte cand se poate spune ca urmareste player-ii cu tinta , dar urmarind cu atentie la sunet pot spune ca nu este nimic iesit din comun , deoarece cand se intoarce din tunel mid spre B , nu se duce direct spre player-ul din dreapta , ci dupa ce isi vede coechipierul ca moare . Concluzia mea este in felul urmator . Acest jucator se foloseste de sunet foarte mult , se vede foarte bine ca nu are setari suspecte de no-recoil , aim , no-spread ( am vizualizat demo-ul si in slow motion la anumite faze ) , este un jucator care are un anumit stil de joc . Verdict : CLEAN.
 9. Salutare . Am descarcat demo-ul beny2 si am constatat urmatoarele lucruri : Demo-ul are 3 runde , am inteles ca solicitarea s-a facut pt cod de tip AIM . In runda numarul 1 face un kill in casa , dupa care moare . In runda numarul 2 face kill pe cel in stanga la usa pe mid . In runda numarul 3 face kill no-scope pe cel de pe scari care vine cu parasuta si se "chinuie" putin la kill-ul din site . Concluzia mea suna cam in felul urmator : Jucatorul SE FOLOSESTE DE SETARI DE TIP AIM deoarece la kill-urile nr 1 si 3 daca va uitati cu slow-motion la demo vedeti cum misca awp-ul in stanga , trage dupa jucator , face kill , dupa care awp-ul vine in dreapta ca si cum ar fi SETAT sa faca treaba asta . Este un jucator care stie sa joace cu acest cod si sa il mascheze destul de bine. VERDICT FINAL : AIM
 10. Te rog sa faci cerere de unban . Multumesc. Topic Closed.
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. Cerere acceptata . Astept PM cu nume si parola pe Steam / Forum !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.