Jump to content

Hardix ❄️

Super-Moderators
 • Content Count

  1858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Token(s)

  15,294 [ Donate ]

Everything posted by Hardix ❄️

 1. Salut, Verifica te rog in Device Manager daca ai ultima versiune de Audio Driver instalata sau probabil nu ai tu setarile corespunzatoare pe software-ul pe care vrei sa folosesti microfonul.
 2. Incearca sa mai instalezi C++ 2010 si C++ 2015, ai mai avut aceeasi versiune de Windows instalata? Te rog sa intri in Run (Windows Key + R) si sa scrii winver si sa ne dai o poza.
 3. Salut, Descarca de aici daca ai arhitectura de x64 iar de aici daca ai arhitectura de x86, in caz ca mai primesti erori descarca acest pack de aici.
 4. Salut, Ti-am facut un wishlist aici, ti-am pus un SSD pe M.2, daca vrei iti schimbi cu unul pe SATA-III.
 5. Canalul exista deja, am scos toate accesele si ti-am adaugat tie.
 6. Salut, Data viitoare cand faci cerere de unban, te rog sa folosesti modelul de aici. Ban-ul a expirat intre timp, ai primit ban pe motivul ca ai editat un canal de 3 ori intr-un timp foarte scurt, Topic inchis.
 7. Salut, Prezinta-ne o poza cu setarile actuale pe care le ai facute la placa video ca sa ne dam seama mai bine de ce setari dispune aceasta.
 8. radio taraf, salut
 9. Nu am mai auzit problema asta la nimeni, am incercat sa te ajutam dar probabil e o problema de la tine sau nu explici cum trebuie. Topic inchis si problema marcata ca fiind nerezolvata.
 10. Salut, Viteza de pe Speedtest o împarți mereu la 8, aia este viteza cu care faci download/upload. Referitor la problema de download poate sa fie din cauza server-ului de unde descarci fisierul respectiv sau ai cumva limitată viteza de download la Chrome.
 11. Păi instalează-l sa vedem daca problema mai persistă, te rugam sa ne aduci si un screenshot sa ne dăm seama mai bine.
 12. Salut, Exista deja un canal cu un nume asemanator, te rog sa selectezi alt nume pentru a nu creea confuzii.
 13. Probabil server-ul iti schimba setarile jocului, pune comanda asta cl_filterstuffcmd 1, iti faci setarile de mai jos si pui config-ul pe Read Only. fps_max 1000 fps_override 1 cl_cmdrate 105 cl_updaterate 102 rate 100000 gl_vsync 0
 14. Salut, Te rog sa ne prezinti niste detalii despre configuratia ta si pe ce server joci (daca e din comunitate).
 15. Topic inchis, lipsa de interes din partea initiatorului.
 16. Topic inchis si problema marcata ca fiind rezolvata.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.