Jump to content

Sniror ^

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  350 [ Donate ]

Community Reputation

132 Excellent

About Sniror ^

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Aici nu e lucru in echipa. Vine un om cu server de teamspeak, administratia in loc sa ajute acest afiliat, sa contribuie si ei, sa deazvolte acel ts3, ca totusi un membru a ales sa afilieze aici din atractie fata de comunitate, il loc sa stati la o masa sa discutati, sa va intelegeti, administratia cu detinatorul ts3, cine si cat plateste, cine si ce atributii va avea, ar fi ceva din ts3,-ul asta. Dar asa, umblam cu acte de saracie cu discordul asta. Am zis si eu in privat unui administrator, ca donez si eu, nu e problema, dar trebuie de conlucrat, nu de asteptat ca cineva sa doneze, ca apoi voi sa creati ts-ul vostru. Se ajunge la un consens, daca afiliatul vrea, sa devina ts-ul in cauza oficial, sa predea accesele administratiei, sa ramana cu grad administrativ pe ts + beneficii pe forum si activati sa va ajute Dzeu oameni buni.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.