Jump to content

FUNZOR.

Fondator Server
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  110 [ Donate ]

Community Reputation

508 Perfect

5 Followers

About FUNZOR.

 • Other groups Members
 • Rank
  HAOS.INDUNGI.RO PRO SERVER
 • Birthday 07/08/1991

Contact Methods

 • Steam Profile
  FNY08

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4494 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Nick : gogu Grad : slot+immGrad nou: admin_lowMotiv: sa dea gag la nesimtiti :D
 3. salut, bine ai venit acceptat add fny08 / FUNZOR HAOS.indungi.ro ( search pe steam) next
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. In acest topic vor posta adminii/sloturile care vor sa isi schimbe nick-ul, dupa modelul de mai jos : * Nick vechi: * Nick nou : * Aceeasi parola? (da/nu): [ in cazul in care doriti alta parola lasati PM pe forum unui owner ] ATENTIE! - Ganditi-va bine inainte sa postati deoarece aveti dreptul la doar o schimbare pe luna ! - Aici posteaza doar cel care solicita schimbarea nick-ului si un owner pentru confirmare !
 6. In acest topic se vor posta toate propunerile, parerile si sugestiile ce le aveti pentru acest server.Propunerile din partea voastra sunt oricand binevenite iar orice jucator al acestui server va avea dreptul sa isi exprime parerea cu privire la acestea. Decizia finala se va lua in functie de parerile majoritatii si aplicata in final de catre un owner sau co-owner !
 7. Topic deschis tuturor acceselor care absenteaza sau se retrag. Cei care posteaza sunt rugati sa urmeze modelul de mai jos: Nume admin: Grad: Timp: Motiv/Observatii: Mentinuni: - Se vor anunta doar absentele de minim 7 zile consecutive sau cele in care activitatea va fi mult mai scazuta pe o anume perioada de timp! - In acest topic nu se face chat! Posteaza doar cel care absenteaza sau se retrage si cel mult un owner/co daca este nevoie de argumente. (fara postari de genul: "bafta, ne auzim, asteptam sa revii, etc.") - Nu se face scandal pe sectiunea Absente/Retrageri ! Postati dupa model iar alte discutii necesare le veti purta in alta parte direct cu conducerea serverului !
 8. ATENTIE Upgrade / Downgrade Admini vor fi date in functie de: - Activitate Server - Activitate Banuri - Abateri de la Regulament MODEL UPGRADE/DOWNGRADE Nick : Grad : Sanctiune : Motiv : INFO Doar Ownerii/Co-Ownerii serverului au dreptul de a propune adminii pentru Upgrade/Downgrade ! Avertismentele sunt valabile o luna, urmate de -1 grad in perioada valida

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.