Jump to content

FUNZOR.

Fondator Server
 • Content count

  827
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  100 [ Donate ]

Community Reputation

406 Perfect

About FUNZOR.

 • Rank
  Respectat
 • Birthday 07/08/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3837 profile views
 1. Trebuia sa o trimiti si pe ea in vacanta 2 zile, nu se face asa ceva si am trecut si eu cu vederea de cateva ori dar toate se vor rezolva, sunteti bine primiti aici dar RESPECTATI PLAYERII ! Adminul nu este sa fie folosit in scopuri personale si aici vorbesc in general pentru toata lumea, nu sunteti obligati sa jucati aici dar nici noi sa va suportam orice suferinta. Serverul a trecut prin multe schimbari de staff /admini ( sa nu mai zic de hosturi 4-5 la numar) ...se umple iar paharul si iar trebuie sa ne despartim de unele persoane pentru ca nu se poate sa continuam daca nu ne intelegem si nu se respecta serverul HAOS. Si de atata timp sunt multi playeri care inca joaca la noi si n-au cerut nici slot si tot nu plang ca, unele persoane cand primesc avertisment sau -1/remove. Serverul asta va ramane online cat timp sunt eu, ca se va juca 4/4 sau 32/32 el ramane online asa ca nu va mai faceti vise ca nu de descurcam !
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Acceptat ! Contacteaza-l pe @[email protected] pentru slot sau @Danilo ZTR
 4. Inca nu merge, ori s-a gresit undeva ori nu este pus pe noul ip... 89.40.105.104:27015
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. zIcaLLa* remove slot Ragaie pe voice ca un nesimtit! Momentan are ban o zi daca nu se potoleste ..va primii ce merita!
 7. Salut, te asteptam pe HAOS.INDUNGI.RO / 89.40.105.104:27015, sunt admini care te pot invata sa adminezi daca doresti !
 8. HOST NOU IP: 89.40.105.104:27015 [ NOUL IP] Modul: CLASIC DNS dorit: Haos.indungi.ro Link direct catre pagina de statistici: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.105.104:27015/ Multumesc!
 9. Sa iti cumperi, oricum ai aprox 20 ore . Acceptat ! Contacteaza-l pe @[email protected] pentru slot Urmatorul :D
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Nick : SWED Grad : Slot Grad nou: Owner Motiv : Vechime, implicare server/donatii.
 12. Din nou s-a schimbat ip-ul serverului Noul ip este 89.40.105.104:27015 si sper sa ramana ultimul host care il mai schimbam ... am pierdut enorm de mult cu aceste schimbari de host dar impreuna revenim unde eram! Serverul poate fi adaugat la favorite in acest moment cu dns cs.haosindungi.ro (pana ni se va face DNS HAOS.INDUNGI.RO) Cateva sfaturi sa il populam si sa anuntam lumea ca inca suntem ONLINE Pe steam trebuie sa adaugam in nr cat mai mare dupa numele vostru HAOS.INDUNGI.RO...Asa aducem un nr mai mare de playeri cu steam Trebuie sa ne anuntam prietenii sau persoanele care credeti voi ca trebuie anuntate de noul ip ... fiecare poate ajuta si trebuie sa o facem pentru a avea un joc cat mai placut si linistit!
 13. Nu faceti alt topic ! Toate cererile pentru campanie se vor posta direct in acest topic dupa modelul de mai jos: Nick: Doresc admin/slot : SteamID (numeric): Varsta: Ai citit regulamentul?: De unde ai aflat de server?: _______________________________________________________________ CONDITII ! : - Iti pui HAOS.INDUNGI.RO dupa numele tau pe STEAM ! - Experienta in adminat - Cititi regulamentul + anunturile inainte de a face cererea ! * Nu se va da pro/contra la aceste cereri ! Acestea vor fi doar acceptate sau respinse de catre un owner.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.