Jump to content

FUNZOR.

Fondator Server
 • Content count

  681
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

292 Perfect

About FUNZOR.

 • Rank
  Loial
 • Birthday 07/08/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3470 profile views
 1. Cererea asta a fost o gluma ? Steamid nu exista ... ore nu ai..si acces nu o sa primesti aici sa iti fie tie mai usor sa intri la noi!
 2. PRo admin_low ... are activitate isi vede de treaba lui ... si de ce nu ar merita si el o sansa ? Incet incet invata ..daca citeste regulamentul si anunturiile si prinde repede.... Rai mai sunteti, voi ati uitat cand erati ca el ?
 3. succes, asteptam sa revii :)
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. EU inca imi mentin parerea ca este curat, si mie mi s-a intamplat sa trag pe langa sa ii dau hit chiar sa il omor , nu mi se par faze de aim, dovezi putine, un demo mai lung ar fi mai ok ... nu poti bana un jucator pentru 3 faze La faza cu fibra cand trage pe langa el nu ii da hit si ultima data cand aduce tinta spre el, fiind foarte aproape de el .. si amandoi in miscare il atinge cu un glont nororos ... toata lumea cred ca mai are faze de genul La faza cu back-off tinta este in jurul lui, trage mai multe gloante si unul il nimereste in cap ... pur si simplu poate sa fie bulan, ( la secunda 0:59 pe youtube are tinta fix pe capul lui si chiar in momentul ala isi ia cap de la el) Ultima faza putin suspecta, e vorba de interp si trage din mers ..., chiar joaca foarte prost si nu vad unde este codul, mai bine v-ati pune pe senzor sau altii cand te prind in gloante nu poti scapa orice ai face, pe ei sa ii scanati mai bine ... Mamma ..mai bine mi-as vedea de treaba mea daca as fi in locul tau ... sunt cate unii care vi se pune "pata" pe ei ... ii provocati si tot amenintati cu ban pe server si nu este prima data. P.s unf nu mai filma cu telefonul .. se vede destul de prost ... si pus pe youtube se duce de tot .. sunt atatea programe de inregistrat direct pe destop ...jucatorul inca este pe server asa ca astept si alte demouri ... ce este aici nu vad motiv de banare.
 7. unban Daca vei mai avea vreun demo, te rog sa il postezi pe forum la admins pentru pareri si sa nu il banezi degeaba! Avem steamid ... in caz ca va avea ceva vreodata il putem bana foarte usor, ma repet sa nu mai vad jucatori banati degeaba daca nu sunteti siguri, mai bine faceti un topic ...postati nume/demo/steamid si discutam acolo despre el. p,s LIMBAJUL PE ADMIN CHAT! T/C
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Salut, in legatura cu Mammalousa si jignirile pe care le aduce, aici am doar un SS in consola cu el spunand despre mine ca sunt gunoi si nu am ce cauta pe server, nu am foarte multe dovezi pentru ca majoritatea lor erau spuse direct pe voice chat, deja am impresia ca are ceva personal cu mine, e destul de frustrant sa iei ban fara sa ai coduri, sa-l inviti sa intre si pe teamviewer si sa refuze, sa iei ban ca sa mai stau o saptamana pe forum cu am si spus... multumesc pentru intelegere!

  //www19.zippyshare.com/v/hmxGHSHY/file.html

 11. FUNZOR.

  Cerere unban UCA

  Ai gresit serverul AICI ESTE HAOS.INDUNGI.RO T/C
 12. @elioss daca ai dovezi ca ai fost jignit, te rog sa le postezi aici ca sa luam si noi masuri! Mammalousa ... nu cred ca e prima data cand ti s-a atras atentia ca sari "calul", ai pus un demo in care nu dovedeste nimic si in plus de asta n-ai respect fata de unii playeri care ti se pare tie ca au " COD" ... aici nu faci ce vrei, ni se urca gradele la cap ...nicio problema bo$$ , voi lua masuri si mergem inainte. @SWED e ultima data cand iti mai zic, nu te mai lua de playeri .. nu mai esti admin aici , iti vezi de jocul tau sau vei pleca in "vacanta"... si mai usor cand nu iti convine ceva la noi pe server, nu va obliga nimeni sa jucati aici! @Kame @Unforgiven. @[email protected] @Tom astept parerea voastra, pentru voi inca este deschisa cererea! UNBAN T/C
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.