Jump to content

[Ryuu]

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  75 [ Donate ]

Community Reputation

24 Excellent

About [Ryuu]

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/13/2003

Contact Methods

 • Website URL
  nasa.gov
 • Skype
  thress99

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  none.

Recent Profile Visitors

418 profile views
 1. Pro, thanks for your suggestion, I think this idea will raise the members activity.
 2. Oamenii care detin masini / motociclete si sunt pasionati de chestiile astea pot activa acolo daca fac parte din comunitate, daca nu, i-am putea primi cu drag aici pe cei care nu au fost pe indungi si au o pasiune pentru masini / motoare. Ar putea fi o zona " creativa " ca sa zic asa, fiecare ar putea sa dea idei de masini, low - high budget, depinde de preferinte. Poate sunt oameni care dau de carnet si au de ales intre doua masini, ar putea sa ceara parerea celorlalti aici, nu ar fi o idee rea, din nou. Pe langa masini / motociclete, sa fie si alte lucruri care au legatura cu astea, de exemplu wallpapere, video uri cu masini modificate, etc. Sunt o gramada de lucruri interesante care sunt underrated. Pro din partea mea. :)
 3. Numele celui pe care îl provoci: @teroristul22 Text: Orice text doresti. Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar. Tema lucrării: https://imgur.com/a/kH6EpHB Dimensiune: 150 x 250 Finalizare (voturi): 5 Alte aspecte: Baftă.
 4. Am uitat să scriu in topic la inceput, să se adauge şi nişte persoane care să se ocupe de partea aia de comunitate, acum vorbind doar de jocul League of Legends.
 5. Numele celui pe care îl provoci: @Tweedle Text: Orice text doresti. Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar. Tema lucrării: https://imgur.com/a/kH6EpHB Dimensiune: 150 x 250 Finalizare (voturi): 5 Alte aspecte: Baftă.
 6. nume TeamSpeak 3 : Ryuu nume invocator: 21Ryuu poza colectie: link op.gg: https://eune.op.gg/summoner/userName=21Ryuu stiu ca n am 100 de post uri dar vreau sa am award urile de la lol :P
 7. Denumire: League of Legends Descriere propunere: Propun să se adauge la secţiunea de " League of Legends " un subforum * aşa cred că se numeşte * pentru căutarea unei echipe de joc. Avantaje: Ar veni mai multă lume pe comunitate in primul rând, i-ar ajuta şi pe alţii să işi găsească duo / echipă pentru flex + că nu cred că ar strica sau ar deranja pe cineva dacă s-ar adăuga. Dezavantaje: Nu cred că ar fi niciun dezavantaj, nu imi vine nimic in minte care ar putea să se incadreze la dezavantaje. Ai creat poll?: Da.
 8. Hi ! I cant wait to see your designing skills :D. Hope you enjoy your time spent here ! :).

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.