Jump to content

dedik

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About dedik

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 04/14/1991

Contact Methods

 • Yahoo
  soldat_universal_2
 • Skype
  dedik_ddk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  .......
 1. O sa pun poze cu tankurile in-game diseara cel tarziu maine pentru ca jocul il am dezinstalat si trebuie sa il instalez din nou. Weekendul acesta sunt la minca si de aceea nu am avut timp. Multumesc anticipat.
 2. Cei cu 5 produse(sau mai putin):Nick: Auras NitaId contact: https://www.facebook.com/auras.nita.5Produse puse spre vanzare(+pret): 20 de euro sau skinuri CSGOPoze produse: https://imgur.com/AaLPaLHMetoda de plata: paypall sau Skinuri CSGOAlte specificatii: 5 tankuri lvl8 , 4 tankuri Premium Lvl 8 care au fost cumparate ingame.( fiecare tank din ce le 4 de lvl 8 costa peste 40 de euro in shop)
 3. Pret redus 70 de euro
 4. Cei cu 5 produse(sau mai putin):Nick: Auras NitaId contact: https://www.facebook.com/auras.nita.5Produse puse spre vanzare(+pret): pretul este 70 de euro negociabil. ContulSteam are VAC ban in Cs Go, celelalte jocuri Assasins creed 3 remastered, assasins creed odysey, call of duty WW2, PUBG. LIMBO,Test drive Unilimited 2, : Contul Uplay: Assasinscreed Odysey , assasins creed 3 remastered, Assasinscreed syndicate, Assasins creed Origins, The Crew1, The Crew2, For Honor.Poze produse: https://imgur.com/DhUJ5uL https://imgur.com/cWFF3MVMetoda de plata: Paypall sau Skinuri CSGO In valoare de 70 de euroAlte specificatii: vand ambeleconturi pentru ca jocurile assasins creed sunt pe steam prin uplay si nu pot fi vandute separat. Pretul este negociabil.
 5. Cei cu 5 produse(sau mai putin):Nick: Auras NitaId contact: facebook: https://www.facebook.com/auras.nita.5 sau whatsapp +447307053848 Produse puse spre vanzare(+pret):battlefield 3,4,1,5,hardline, fifa 13,15,16,17,20, need for speed 2016,most wanted,rivals, star wars battlefront, titanfall si altelese vad in poze.Poze produse: https://ibb.co/3Ny8t90 , https://ibb.co/hWMzFKYMetoda de plata: pay save card sau paypallAlte specificatii: pretul este 200 euro negociabil, il vand pentru ca m-am lasat de gaming si nu mai am ce sa fac cu el, pretul este destul de bun avand in vedere jocurile pe care le detin si valoarea lor pe market. cer seriozitate in momentul cand voi fi contactat. multumesc anticipat.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.