Jump to content

ONCE.

Members
 • Content count

  392
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  600 [ Donate ]

Community Reputation

16 Good

About ONCE.

Contact Methods

 • Facebook
  Andrei Marian

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. Prietene, imi place faptul ca esti "tare in gura". Esti un mincinos,invidios. Mi ai dat quit absolut degeaba si ai scris pe @ ahahahah. Dupa ce am intrat pe server si te am intrebat de ce mi ai dat quit ai inceput sa mi zici hai pe discord si m ai facut in toate felurile. Pozele cand m ai injurat, cand mi ai dat quit nu le pui? Stai calm, ai noroc ca nu mi se vad pozele de pe snapshot ca primeai -1 clar. EDIT: Cristi stie absolut tot, poate confirma si el, nu e martorul tau :) EDIT x2: Ai dreptate, mi am dat freeday de test, dar mi am dat kill il puteti intreba pe Cristi care a fost martor sau pe Syntact si restul playerilor. EDIT x3: Te am bagat la T pentru ca ai fost si mapa dinainte. EDIT x4: As ruga un fondator sa se uite in log-uri sa vada cum injura prietenul nostru, Roby , cum a scris degeaba pe @ ahahah dupa ce mi a dat quit. Multumesc anticipat :) EDIT x5: Multi adminii(colegi) stiu ca acest admin e "tare in gura" EDIT x6: Lipseste thetime! Edit x7: Sa stii ca nu se vede nimic din ce ai scris tu pe chat, e clar ca ai vrut sa apara doar ce vrei tu :)
 2. ONCE.

  cerere up

  Pro la sclav. Motiv: activitate, experienta.
 3. Pro, activitatea e ok, te descurci bine cu gradul actual.
 4. Pro pentru activitate, experienta
 5. ONCE.

  Cerere Up ONCE

  Si fake a facut cerere dupa 5 zile si i ai dat pro :) Se vede ca vrei sa stai pe langa "baietii mai mari" ca sa te iei bine cu admini :)
 6. Nick: ONCE Grad curent: Vanzator Grad dorit: Paznic Ore: 135 Link Gametracker: https://cache.gametracker.com/player/ONCE/93.119.26.30:27015/ P:S: Cererea de vanzator mi s a raspuns in cam 9-10 zile si admin-ul il am de 4 zile , asa ca o sa consider ca au trecut cele 14 zile. Multumesc pentru timpul acordat!
 7. Meriti un pro, esti activ, ai experienta ca admin si ai un caracter super. Bafta cu noul grad :) Edit: Acum te inteleg cat de naspa e sa ii ti in kick si sa nu ai acces la /t si eu am patit , chiar si acum.. :)
 8. ONCE.

  Cerere Up

  Meriti un pro, activitate, experienta ca admin.
 9. Pro,activ, ai experienta ca admin.
 10. Am vrut sa mi dau si eu verdictul.
 11. *O cerere up odata la 14 zile de la cerere, de cand gradul a fost primit
 12. Pro,destul de activ, te pricepi ca admin.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.