Jump to content

ONCE.

Members
 • Content count

  419
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,300 [ Donate ]

Community Reputation

18 Good

About ONCE.

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Facebook
  Andrei Marian

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. Pro la bou, activ.
 2. Contra, Polaru stie ce face.
 3. Contra, Polaru stie ce face.
 4. Nick: ONCE Grad curent: Jandarm Grad dorit: Avocat Ore: 196 Link Gametracker: https://cache.gametracker.com/player/ONCE/93.119.26.30:27015/
 5. Pro la moldo, activ , experienta.
 6. ONCE.

  Reclamatie ONCE

  Bai omule , iti poate spune chiar cel care a facut reclamatia ca am facut asta, ce drq, suntem oameni? Ce plm? Se poate uita un fondator in log-uri sa se vada clar ce s a intamplat. Nu am de ce sa mint, iti poate spune chiar si cel care a facut reclamatia ca i am dat prima oara ban deoarece am pus la timp motivul si la motiv timpul, dar i am dat unban si cand a intrat iar pe sv i am dat corect.
 7. Pro, pentru activitatea aia mare pe care o ai, pentru experienta etc.
 8. Pro, te pricepi ca admin. Mai creste activitatea aia :))
 9. ONCE.

  Reclamatie ONCE

  Te ai mutat la vizitatori si la tero de o vreo 10 ori. Prima oara ti am dat ban permanent pe motiv 120 din greseala, am vrut sa ti dau ban 120 min pe motiv spec.pt.gd.fortat dar ti am dat unban, ai intrat din nou pe server si ti am dat ban 120 min pe motiv spec.pt.gd.fortat. Poate confirma Punct,Seba si multi altii. EDIT: Erau 6t si 2ct si daca tu ai iesit automat s a bagat gunday fortat, si nu ai facut asta doar o singura data, poate confirma Punct pentru ca era CT, el m-a anuntat de chestia asta deoarece nu am observat. Ti am zis o data sa nu mai faci asta si ai facut incontinuu. EDIT x2: Nu am dovezi deoarece nu m am gandit ca esti asa de frustrat incat sa imi faci reclamatie pe greseala ta de care erai constient ca o faci, ai facut intentionat..
 10. Contra, activitatea la pamant + nu cred ca esti Seba( il cunosc pe Seba cand jucam inainte pe server )
 11. Contra, sorry. Ai dat edit la regulament.
 12. Nick: ONCE Grad curent: Paznic Grad dorit: Jandarm Ore: 162 Link Gametracker: https://www.gametracker.com/player/ONCE/93.119.26.30:27015/
 13. Pro ba jandarmule. Meriti gradu' , esti activ, ai experienta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.