Jump to content

Andrei Dn

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  65 [ Donate ]

Community Reputation

20 Excellent

2 Followers

About Andrei Dn

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  ://www.facebook.com/andrey.andrey.948494

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Acesti "Admini veniti peste noapte" uneori fac treaba ca si admin mai bine ca cei vechi si aici fac referire doar la tine! De multe ori ai trecut cu vedere pe motiv ca esti plictisit cand un player sparge ceva pe server sau inchide o usa prea repede ...sau idk... pur si simplu de multe ori asteptati ca noi cei din grad mai mic sa facem treaba pe server ca voi sunteti deja plictisiti de server sau nush ce motive! Iar eu tin foarte mult sa cred in mod de gandire matur , nu copilaresc cum ai gandit tu astazi , daca ai probleme personale rezolva problemele acasa gen nu te descarca pe CS 1.6! In concluzie , strict parerea mea este ca tu nu ai ce cauta in STAFF! Si daca noi restu cum ai zis tu nu suntem membri STAFF pentru tine, ne cerem scuze inseamna ca esti singurul care chiar face ceva pentru server !
 3. Nume reclamant:[Keenest]1337 Nume admin reclamat: zKaLbert Ce admini au mai fost on?: Cobra Motiv:Nu am ce cauta staff. Dovada (poza, demo, video youtube):https://imgur.com/gallery/fKUHV4u Alte informatii (optional): Ca sa fie clar sa se inteleaga de la inceput fara sa ma lungesc , scrie si in regulament clar cand zombie ajung la escape e fail ! Asa s-a intamplat ca pe Atix a mai ramas un player care era cocotat pe undeva pe sus pe mapa [SINGURUL PLAYER RAMAS] care facea deff fara sa mearga la elicopterul cu acea platoforma care il va duce la escape , acest player facea deff , prin urmare i-am dat de 3 sau 4 ori slap nu imi aduc aminte sigur de cate ori a fost dar mai mult de 5 nu au fost! Dupa care imi spune zKaLbert Co-Owner nu stiu sincer cu asa gandire cum a ajuns pana aici dar va zic sincer ca nu merita sa fie Co-Owner , imi spune ca sunt singurul admin la care se gandeste ca dau slap playeriilor sa ii infectez! Sincer acest motiv pentru mine imi pare putin asa de copilasi si il i-au ca si motiv de scandal. In loc sa ma baneze putea sa imi faca reclamatie sunt sigur ca era altfel pentru aman 2. Si a da... ca si Co-Owner dai ban unui membru Staff va zic sincer ca imi e scarbaa de asa membri in STAFF daca te crezi Zeu ca ai grad mai mare ca al meu asta nu inseamna ca iti permite ti-e sa imi dai ban. Nu ma jignesti tu pe mine si imi spui ca sunt prost si penibil , da sigur dupa ce a inceput el sa jigneasca sigur ca am jignit si eu[I-am spus ca e expirat] A da : 12. Certurile pe server intre admini sunt INTERZISE. Daca aveti probleme faceti o reclamatie pe forum si o sa le rezolvam impreuna. 6. Nu aveti voie sa executati comenzi intre voi, fie in gluma sau in serios . Daca aveti vreo problema faceti reclamatie la sectiunea respectiva nu va face-ti voi singuri dreptate deoarece primiti SUSPEND / REMOVE, dupa caz. 16. Este strict interzis sa jignesti si / sau sa injuri orice admin sau orice jucator indiferent de chat-ul folosit. Indiferent ca ai zis "plm", "prost", "fgm", etc..sa te astepti sa fii sanctionat. Sanctiune: de la suspend admin o zi pana la remove permanent fara vre-o sansa de a mai face parte din staff.
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.