Jump to content

cristycRs

Members
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  3,810 [ Donate ]

Community Reputation

88 Excellent

About cristycRs

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 09/12/2002

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Motocross and beatbox.

Recent Profile Visitors

168 profile views
 1. Pe cine ai verificat tu ma ? ca era labusca doar si zicea sa nu il verifici pe unguru ca stia ca nu are microfon, tu nu ai verificat pe nimeni taci dreq cu minicunile astea. asuma-ti ca nu le ai si gata, te invatam noi.
 2. Nick-ul tau: cRs Nick-ul adminului/playerului reclamat: RobY sau cum il cheama. Motiv: Grad pentru scris verde, e degeaba judecator. Dovezi: https://imgur.com/a/dcW5Vth Martori:MeejeRioO (cred ca am scris corect.) PS: Bai frate, eu inteleg ca esti nou, dar daca ti-am atras atentia sa il verifici de microfon el zice sec da comanda asa in aer. Nu stie de /ctmenu sau alte comenzi. Propun ca cineva sa il invete sau sa ceara ajutorul ca noi il ajutam cu toata placerea, dar el nu vrea, nu comunica cu nimeni, nici nu stiu daca are discord. Deci faceti ceva cu el. Astept parerea voastra, colegi.
 3. Tu glumesti cu noi? cati ani ai copile ? 9 ? Asta e limbaj? Pai esti ultimul analfabet pustiule, mare agramat ce esti.
 4. Pro. activitate mare, fratele meu.
 5. Vezi că aici e sectiunea jb nu jbgo.
 6. Consider eu ca e corect, nu considera tu altceva, tw nu necesita o memorie deosebita pentru a-l descarca. daca ai 1gb de memorie il descarci in plm. Nu ne lua pe noi cu vrajeli ca n-ai memorie in calculator. Daca te-a luat la tw si ai refuzat sau ai iesit de pe sv ai automat ban. Contra, salut.
 7. te-ai luat de gatul mamei lui =]]]]]]]]]]]]
 8. Buna activitate pe gheorghe. Contra, cand faci cerere pe polaru imi schimb parerea, si daca ma mai ameninti ca imi faci reclamatie nu o ducem bine.
 9. Fair nu este admin. Și nu trebuie sa umplii sectiunile de cerere remove.
 10. A procedat corect, plus ca e gag 1 minut dacă am văzut bine, deja esti copil pentru reclamatie, respect pentru frate-to ca e detreabă... dar mai ai pana mai cresti sa nu mai fi copil prin comportament.
 11. In primul rând cand era altcineva fondator s-a zis că cine mai foloseste slap pe - damage va fi sanctionat din prima. Un timp nu s-a mai folosit dar văd că persistă, așteptam decizia lui Fire.
 12. Pro, inainte avea activitate zi de zi, a scazut din cauza banului.
 13. Mai știi cand m-ai luat la tw pe cristyno1 pt aim? Hahaha, sunt prea bun pt tine :)) Pro, activitatea e bună, experienta e, te asteptăm in staff.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.