Jump to content

cristycRs

Members
 • Content count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,810 [ Donate ]

Community Reputation

96 Excellent

About cristycRs

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 09/12/2002

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Motocross and beatbox.

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. ajunge bă un judecător crs :))) salpa. pro
 2. Nick-ul tau: cRs Propunerea: Bai fratilor, cand e comanda amx_zorkinator sa fie inapoi sunetul la jeff the killer sau ceva mai creepy, si sa fie si un scris pe ecran gen altceva nu doar minne. Sa se "teama" toti de comanda aia, ca mai nou se cere da si mie zorkinator. Si sa se rezolve putin cu gravitatea comenzii aplicate, nu sa-l scoti in 5 minute.(asta e obtional) dar cea cu sunetul si cu scrisul ar fi ideala. Cu ce ajuta: Ajuta pentru mentinerea treaza a intereselor playerilor pentru a respecta regulamentul si a nu fi sanctionati cu asa comanda care va fi pe masura Imagini: - Descarcare: - Am postat de 2 ori, raspundeti doar la asta. Greseala mea, srry
 3. Nick-ul tau: cRs Propunerea: Bai fratilor, cand e comanda amx_zorkinator sa fie inapoi sunetul la jeff the killer sau ceva mai creepy, si sa fie si un scris pe ecran gen altceva nu doar minne. Sa se "teama" toti de comanda aia, ca mai nou se cere da si mie zorkinator. Si sa se rezolve putin cu gravitatea comenzii aplicate, nu sa-l scoti in 5 minute.(asta e obtional) dar cea cu sunetul si cu scrisul ar fi ideala. Cu ce ajuta: Ajuta pentru mentinerea treaza a intereselor playerilor pentru a respecta regulamentul si a nu fi sanctionati cu asa comanda care va fi pe masura Imagini: - Descarcare: -
 4. Boss, schimba dracului poza aia de profil ca daca zici ca esti realul, in poza aia toti 3 adunati aveti 18 ani =]]] Cat despre anonimu asta din cerere, pro, e de fiecare data activ.
 5. Bini uai, pro, activ
 6. De cand cu supremo? nu era regula tw? Contra cerere unban.
 7. Bobo e un sfant. Contra reclamatie.
 8. Eu zic sa faci cerere sa vorbeasca vip-ul permanent si la alte ocazii. La comenzi pana la urma e doar un vip.
 9. Ati luat aproape de-odata gradul pisoias, e vanzator.
 10. Pro, ai toate motivele, te pup.
 11. Demo-urile nu sunt luate in considerare daca nu sunt urcate pe yt, e informatie clara. va primi unban. Si se cere tw.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.