Jump to content

ExE.aim?

GFX Designers
 • Content count

  1865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • ZinTokens

  15 [ Donate ]

ExE.aim? last won the day on April 30 2017

ExE.aim? had the most liked content!

Community Reputation

917 Perfect

About ExE.aim?

 • Rank

Profile Information

 • Interests
  GOODBYE

Recent Profile Visitors

18940 profile views
 1. Text : ex/ exe/ exe.aim? / fara / ceva shape. Stock : https://imgur.com/a/KFfSo61 De ce doresti lucrarea*? : ador chestiile gratis <3
 2. @nzChristian a fost adaugat in echipa 1!
 3. @^Ma†ei^ a fost adaugat in echipa 1.
 4. ExE.aim?

  20 Free Requests

  Tematica / poza : american muscle cars / Deku Text : fără / ceva shape
 5. ExE.aim?

  Untitled-2.png

  Arata destul de bine. Continua sa exersezi! ^.^
 6. Task #3 Salutare din nou! De aceasta data veti avea de lucrat pe ceva mai complex: Veti avea de realizat o manipulare! In realizarea acesteia puteti sa va inspirati si sa invatati putin din tutorialele pe care o sa le las mai jos! Puteti de asemenea sa refaceti un tutorial si sa postati rezultatul,dar nu uitati ca originalitatea se puncteaza! La aceasta proba,la fel ca si la celelalte sunteti liberi sa ne contactati in privat pe mine,pe @Hazard‵ sau pe @Qubicøn,pentru sfaturi/pareri/idei. Fisierul .PSD se pastreaza pentru a verifica autenticitatea lucrarii. Cei care sunt prinsi ''trisand'' vor fi penalizati cu -10 puncte (puncte ce vor contribui pt. o medie finala care va conta la absolvirea academiei). Lucrarile se posteaza in topicul creat pentru voi. Aveti timp pana vineri pentru realizarea task-ului. *Tutorialele:
 7. Salut @кόναιsкί⋅ deoarece nu ai raspuns la proba cu numarul 2, vei fi depunctat cu 10 puncte si vei primi un avertisment,la urmatoarea neprezentare vei fi scos din academie!
 8. Salut @Hive◦, deoarece nu ai raspuns la proba cu numarul 2, vei fi depunctat cu 10 puncte si vei primi un avertisment,la urmatoarea neprezentare vei fi scos din academie!
 9. hmm.. i can't seem to find the day i gave a fuck..

 10. ExE.aim?

  Creatii - Thorr

  Salut,ti-am pus celelalte postari pe "hide". Data viitoare incarca imaginile la fel cum le-ai incarcat aici!!! p/s: daca ai vreo nelamurire imi poti da un pm. :d
 11. O sa votez V4,deoarece imi place modul in care te-ai jucat cu luminile,culorile si brushurile. :D
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.