Jump to content

OpRTdrRrEz

Members
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  550 [ Donate ]

Community Reputation

8 Neutral

About OpRTdrRrEz

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/30/1999

Contact Methods

 • Facebook
  nu il dau !

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. contra admin,pro slot. eu nu te vad foarte des pe server,daca macar erai activ iti dadeam pro admin,pt ca na esti activ si faci orele.. dar cum nu esti foarte foarte activ.. sunt de parere ca e mai ok daca iti dam , defapt iti dau astia slot. si dupa ce faci 20 de ore faci cerere de admin,si atunci ne asezam la masa,si vorbim altfel,situatia.. asa poti sa vezi ca slot,cum se lucreaza in staff,cum ne organizam,etc etc .. sti? decat sa te arunci in paine asa direct. :)
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. NICK: OpRTdrRrEz VARSTA: 19 ani poimaine. PRIMELE 7 CIFRE DIN CNP: nu il dau aici. daca se tine ne aparat cunoasterea lui,il las in pm,dar nu cred ca intereseaza pe nimeni. STEAM ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198332238951/ ID MESSENGER: am avut N si N adrese de mail,dar nu mai stiu parola , sau gen mi-au fost blocate de yahoo,dar pe numere de telefon , pe care nu le mai utilizez...deci tot pe steam se poate tine conctactul cu mine, aproape 24 din 24. EXPERIENTA: 3 ani jumate .. c-am asa. CUVANT CHEIE : gOOgle.InDungi.Ro 4 Ever . ADMIN INDRUMATOR/CUNOSCUT: hmm , nu cred ca e nevoie, in orice caz,la cel mai mic dubiu sau ne lamurarire sigur o sa contactez un coleg din staff,care e de mai multa vreme aici,sa ma ajute cu anumite chestii,sau daca nu il intreb pe enemy,pe steam . :)
 4. NICK: OpRTdrRrEz VARSTA: 18 ani , spre 19 in curand. PRIMELE 7 CIFRE DIN CNP: nu dau aici. ID DE STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198332238951/ STEAM ID: zakinator663 , sau OpRTdrRrEz EXPERIENTA: cerere slot. TIMP JUCAT: https://www.gametracker.com/player/OpRTdrRrEz/google.indungi.ro:27015/ MOTIV: pentru constructia unui server de cea mai mare calitate. CUNOSTINTE: e cerere de slot,cand o sa o fac paia de admin,atunci spun. PROMOVARE: slot momentan. CUVANT CHEIE: gOOgle.InDungi.Ro 4 Ever . ADMIN INDRUMATOR/CUNOSCUT: eu pana acuma am vb doar cu enemy, de amintiri din copilarie,d-astea.. dar sigur dupa promovarea spre admin,fiecare persoana din staff , o sa imi fie draga :) .
 5. NICK: Numele cu care joci pe server : OpRTdrRrEz VARSTA: Varsta reala, nu minciuni: 18 ani, aproape 19 pe 30 Decembrie , nascut in 30/12/1999 PRIMELE 7 CIFRE DIN CNP: Inceput CNP (ex: 1952107) : nu il dau aici,daca este nevoie urgent,si responsabilii din conducere tin nevoia sa il stie, il dau doar in privat ID DE STEAM: ID-ul contului de Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198332238951/ STEAM ID: Steam ID-ul (ex: STEAM_0:1:12345678) EXPERIENTA: Experienta in adminat (ce grade ai avut si cat timp ai adminat) : cer slot momentan. TIMP JUCAT: Timpul petrecut pe sv ( Link de la gametracker) : https://www.gametracker.com/player/OpRTdrRrEz/google.indungi.ro:27015/ - stiu ca trebuie 10 ore pentru slot,dar sunt activ,si o sa fie floare la ureche. MOTIV: Un motiv relevant pentru care doresti admin/slot : pentru a face parte din administratia foarte bine organizata,si pentru contruirea unui server,foarte bine pus la punct,mai pe scurt,sv-ul nostru sa fie cel mai calitativ,si cel mai bun,prin munca noastra proprie CUNOSTINTE: Cunostintele tale amx : cerere slot PROMOVARE: In ce mod veti promova serverul? Donatii (ce tip de donatii), Boost (sms la servicii de boosting) : nu vreau deocamdata,sa donez,si chestii de genu,vreau ca timpul sa treaca,si sa vad daca pot sa fiu inghitit de toata lumea,si sa ma pot intelege armonios,si ok cu toata lumea, o sa si donez,dar deocamdata,e complicat sa putem vorbi despre asta. CUVANT CHEIE: Mentionat in Regulament playeri : gOOgle.InDungi.Ro server#1. ADMIN INDRUMATOR/CUNOSCUT: Iti alegi un admin de la sectiunea Anunturi/Stafful nostru care sa te asiste pana deprinzi regulile serverului : enemy :)
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. OpRTdrRrEz

  problema.

  salut .. imi cer scuze din start daca nu am postat unde trebe .. recent mi-am schimbat displayname-ul pe steam .. si in gta 5 online nu apar cu noul display name cum apar pe restu jocuriilor care le am. se pare ca contul meu de social club este atasat la contul de steam .. eu nici macar nu am cont pe siteul oficial social club,ca gen sa schimb display name ul de acolo ..ce pot face???
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.