Jump to content

Jokerasul

Premium
 • Content Count

  1250
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  24,035 [ Donate ]

Community Reputation

145 Excellent

About Jokerasul

 • Other groups Members
 • Rank
  Games Talk

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2706 profile views
 1. Microsoft a început să aducă conținutul său de marcă Xbox și noul IP pe platforma PC. Acesta a fost cazul în care Rare, un studio deținută de Microsoft, a dezvoltat Sea of Thieves, lansând pe Xbox One și PC. Cu toate acestea, anterior, singurul mod de a juca jocul pe PC a fost prin Microsoft Store. Acest lucru se va încheia imediat după ce Twitter-ul oficial al Sea of Thieves a dezvăluit că titlul său de pirat emblematic va fi lansat pe Steam pe 3 iunie. Au existat câteva indicii conform cărora Sea of Thieves va face saltul în fața magazinului digital Valve. Pentru început, în aprilie, a fost lansată o etichetă „Coming Soon” și pagina Steam, deși cu informații nepoluante cu privire la lansarea efectivă. Dar asta a fost clarificat astăzi cu postarea pe Twitter. Anunțul sosirii Sea of Thieves pe Steam a venit și cu alte câteva informații. Pentru început, Rare a dezvăluit un nou tip de bobină, prezentând obiectivele și sunetele vieții unui pirat. O nouă secțiune Q&A a fost adăugată și la pagina Steam a jocului, în care discuțiile au început deja să folosească comentariile. Sea of Thieves nu este primul joc din Microsoft Store care a făcut saltul pe Steam. Titluri emblematice precum Halo: Master Chief Collection și Gears 5 au găsit deja noi case acolo. Toate jocurile menționate mai sus includ un fel de aspect multiplayer, care se adaugă numărului de jucători cu jocul cu platformă multiplă. Sea of Thieves se mândrește în prezent cu o bază de 10 milioane de jucători, care face parte din machiajul Steam. Acest lucru ar putea deschide noi ape pentru jucătorii de la Steam care încă nu au experimentat Sea of Thieves. PCINVASION.COM
 2. Jokerasul

  spaceshiprt.png

  Frumoasa idee chiar e ceva frumos realizat si imi place, felicitari:)
 3. GuruGamer Surse În jocurile Battle Royale precum Garena Free Fire, „Lady Luck” nu este întotdeauna de partea ta. Prin urmare, este esențial să se evite orice greșeală inutilă sau „rookie” pentru a asigura o șansă mai mare de supraviețuire. Aici am compilat o listă de 5 erori tipice pe care le comit deseori jucătorii de la Free Fire. Să sărim direct în ea. Nu utilizați căști Căștile sunt cruciale pentru jocurile multiplayer, mai ales când vine vorba de fotografierea celor. Acestea vă oferă sunete și conștientizare mai detaliate decât doar difuzoare normale de telefon. Spre deosebire de PUBG Mobile, Garena Free Fire nu oferă opțiunea de a afișa urmele inamicilor din apropiere. Deci, singurul mod în care poți detecta pe cineva care se închide este prin purtarea căștilor. În plus, oferă mai multă confidențialitate și protecție împotriva zgomotelor exterioare. După cum știți, Free Fire nu are mecanicul „cădere de gloanțe” - ceea ce înseamnă că gloanțele vor circula într-o curbă în jos, după ce au fost tras. Garena Free Fire nu are această caracteristică. Glonțele se deplasează drept, indiferent cât de lungă este distanța. Prin urmare, este foarte simplu să obțineți o lovitură de cap atunci când aveți scopuri adecvate. Dar la sfârșitul receptorului, trebuie să vă deplasați permanent sau să luați acoperire dacă nu doriți să fie o țintă ușoară pentru lunetiști. Nu cumva vrei să pierzi jocul. Imaginați-vă că vă apropiați de dușmani pentru o luptă intensă de armă doar pentru a afla că aveți 3 gloanțe în revista dvs. și încă 200 în rucsac. Puteți evita cu ușurință acea greșeală stupidă, găsind un loc acoperit și verificându-vă armele înainte de a ataca. Asigurați-vă că armele dvs. sunt întotdeauna blocate și complet încărcate. Monitorizați bara de sub fiecare armă pentru a ști câte gloanțe sunt în revistă și reîncărcați ori de câte ori puteți. Jocurile de la Root in Battle Royale sunt importante, cu atât mai mult în Free Fire. Căutarea nesfârșită de echipamente mai bune vă poate duce uneori să alergați orbește spre clădiri, fără să vă gândiți că pot exista dușmani în apropiere. Nu faceți greșeala asta de la început. În schimb, luați ceva timp pentru a valorifica situația sau rugați-i pe coechipierii să se răspândească și să verifice cu atenție înainte de a vă deplasa pentru loturi. Asigurați-vă că împrejurimile sunt clare și nu există nici o ambuscadă. Vehiculele cu foc liber sunt grozave dacă sunteți departe de zona de joacă sau dacă doriți să vă grăbiți până la un anumit punct. În afară de acestea, mersul cu mașina sau bicicleta va oferi altora locația dvs. exactă. Acestea pot utiliza aceste informații pentru a stabili atacuri sau pot doar să vă arunce în fața voastră și mașina. Cel mai bun lucru de făcut este să conduci la fața locului lângă destinație, apoi să parcurgi distanța de odihnă pe jos.
 4. Surse: gurugame Ca supraviețuitori, probabil știți deja că jocul Free Fire ca Battle Royale este mai interesant în comparație cu alte jocuri din același gen. Acest lucru se datorează faptului că există multe opțiuni de personaje din care puteți alege. Joacă Garena Free Fire Over PUBG Mobile și Fortnite pe mobil ... Este nebun să crezi că personajele se cunosc și trebuie să încerce să se omoare unul pe altul! Aceste personaje au abilități și efecte diferite. Dar au și câteva povești de fundal foarte interesante despre care puteți afla. În prezent, există 28 de personaje Free Fire la dispoziția dvs. Cel mai nou personaj, Kapella, a fost lansat în aprilie 2020. Dacă ați reușit să obțineți 15/15 pe acest test, atunci sunteți pur și simplu o enciclopedie de mers pe tema Free Fire și personaje. Dacă turneele de sport ar include testarea cunoștințelor dvs. despre joc, atunci veți câștiga cu siguranță câteva premii de top!
 5. Surse: gurugame Tencent a fost întotdeauna destul de sârguincios în ceea ce privește actualizările lor beta pentru PUBG Mobile - lansează unul aproape în fiecare lună, astfel încât testerii beta să poată încerca funcțiile înainte ca peticul să atingă serverul live. Versiunea chineză a PUBG Mobile, Game For Peace, folosește același format. Cu toate acestea, cu toate conținuturile noi PUBG Mobile dezvoltate de Tencent în China - mai des, Beta chineză va include multe alte lucruri pe care versiunea globală nu le are. Erangel 2.0 a fost inclus recent în cea mai recentă actualizare beta a Game For Peace. În acest articol de mai jos, vă vom completa cu cele mai recente caracteristici. În versiunea beta chineză, Erangel este reprezentat de Mylta Power ca imagine de copertă. Deși aceasta ar putea fi doar o schimbare aleatorie, există șansa ca aceasta să fie o sugestie pentru Mylta să fie una dintre cele mai schimbate locații din Erangel 2.0. 2 - Markeri de traseu pentru planificare Această nouă caracteristică ar permite jucătorilor din hol să-și planifice rutele înainte de aterizare, marcând locațiile de pe minimap-ul care se va conecta automat împreună. Aceasta este mai mult sau mai puțin o caracteristică de echipă, astfel încât toată lumea ar fi pe aceeași pagină unul cu celălalt - deoarece este destul de inutil în solo. Numele exact al acestei funcții nu este cunoscut. Vehiculele sunt o parte importantă a PUBG Mobile - este de fapt surprinzător faptul că nu suntem în măsură să personalizăm schema de control. Este posibil ca această caracteristică să fie lansată înainte de Erangel 2.0, deoarece nu este legată de hartă, ci de jocul în sine. Unele dintre clădirile din Erangel vor fi reproiectate în 2.0, adăugându-se un etaj subsol. În locul respectiv, ar trebui să existe o cantitate decentă de jafuri - trebuie să trageți printr-o ușă de lemn cu arma pentru a accesa.
 6. GameSpot Surse Cel mai recent flux Inside Xbox din Microsoft a dezvăluit o mulțime de jocuri ale unor terți care vin la consola sa de generație următoare, Xbox Series X. Printre acestea se numără Yakuza: Like a Dragon, care acum este confirmată să lanseze pe Seria X, precum și Xbox One, PS4 , și PC mai târziu în acest an (a lansat în Japonia în ianuarie). Deși nu avem o dată de lansare stabilită pentru Yakuza: Like a Dragon încă, știm că va fi un titlu de lansare pentru Xbox Series X, iar acesta este disponibil pentru a pre-comanda acum, dacă doriți să vă asigurați copia din timp. Asemenea unui Dragon acceptă Xbox Smart Delivery, ceea ce înseamnă că cumpărarea jocului pe Xbox One vă va aduce versiunea Seria X automat. Jocul are, de asemenea, suport pentru economisire încrucișată, astfel încât dacă începeți să jucați pe Xbox One, progresul dvs. se va transfera la Seria X. În timp ce Yakuza a fost în mod tradițional o serie exclusivă PlayStation, nu s-a menționat încă o versiune PS5. Yakuza: Like a Dragon este al optulea titlu principal din seria Yakuza și primul care nu îl va urma pe Kazuma Kiryu ca protagonist. În schimb, vei juca în rolul lui Ichiban Kasuga, un zgârcit de yakuza de rang scăzut, care merge la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o pentru a se face un erou în clanul său - va fi eliberat doar 18 ani mai târziu și nu va găsi că nimeni îl așteaptă. Kasuga își dă seama că a fost trădat de omul în care a avut cel mai mare încredere și pornește într-o călătorie pentru a descoperi adevărul din spatele trădării familiei sale și a-și duce viața înapoi. Spre deosebire de jocurile anterioare din seria Yakuza, care prezintă mecanici de luptă învingeți-le, Like a Dragon introduce o luptă în stil RPG, pe rând, cu o echipă de patru persoane. Cu toate acestea, vei continua să te ocupi de misiuni secundare și să te bucuri de activități secundare precum „Dragon Kart”, un joc de curse în stil Mario Kart. Consultați versiunea noastră Yakuza completă: Like a Dragon pentru mai multe informații despre ce vă puteți aștepta de la joc.
 7. ~GameSpot Surse~ Ubisoft a oferit o serie de titluri în cadrul campaniei Play Your Part, Play At Home pentru a-i ajuta pe cei blocați în izolare în timpul pandemiei COVID-19. Am văzut deja o serie de jocuri oferite gratuit, iar acum compania a mai dezvăluit încă două. Ambele jocuri Assassin's Creed: Discovery Tour pot fi revendicate pe computer prin Uplay chiar acum, oferindu-vă ocazia să aflați mai multe despre lumile Assassin's Creed Odyssey și Assassin's Creed Origins: Ancient Ancient Grecia și Ancient Egypt. Ambele jocuri sunt disponibile pentru a fi revendicate gratuit de pe pagina cadou a lui Ubisoft până pe 21 mai. Ubisoft descrie jocurile Discovery Tour drept „muzee vii” în care puteți afla mai multe despre diferitele regiuni și culturi ale ambelor societăți. Regizorul brandului Assassin's Creed, Etienne Allonier, speră că cele două jocuri îi pot ajuta pe copii cu o experiență educațională „accesibilă, imersivă și distractivă”, în timp ce studiile lor sunt în dezordine în timpul pandemiei. Ubisoft observă că profesorii pot afla mai multe despre Dacă sunteți interesat să jucați complet experiențele lui Assassin's Creed Odyssey and Origins, atunci sunteți în noroc. Ubisoft a lansat recent o Vânzare de ediție premium, care reduce un număr mare de ediții speciale ale jocurilor sale. Aceasta include ediția de aur a lui Assassin's Creed Odyssey pentru 33 de dolari și ediția de aur a lui Assassin's Creed Origins pentru 25 de dolari. Ambele ediții vin cu jocul de bază și cu toate extensiile sale DLC. Seria Assassin’s Creed este de asemenea la vânzare pe PS4 și Epic Games Store chiar acum.
 8. GameSpot Surses Tel PlayStation Store a găzduit tone de vânzări în ultimele două luni și de multe ori mai multe vânzări rulează în același timp. Săptămâna trecută, Hidden Gems Sale a început să fie live, iar în timp ce mai aveți până săptămâna viitoare să răsfoiți aceste oferte, două vânzări noi tocmai au început astăzi: Vânzarea jocurilor extinse și Jocurile sub 15 USD. Vânzarea extinsă a jocurilor se concentrează pe edițiile mai scumpe ale unor hituri mari precum Red Dead Redemption 2 și Star Wars Jedi: Fallen Order, în timp ce vânzările Jocuri sub 15 dolari prezintă titluri precum Rainbow Six Siege, Watch Dogs 2 și multe altele. Ambele vânzări se desfășoară până pe 28 mai, așa că aveți la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a parcurge cele 200 de plus jocuri. Vânzarea extinsă a jocurilor include o serie de jocuri populare lansate în ultimii doi ani. Star Wars Jedi: Fallen Order’s Deluxe Edition, care vine cu piei, o carte de artă și imagini din culise, este până la 42 de dolari. Ediția Super Deluxe a Borderlands 3 include permisul de sezon și numeroase bunătăți în joc pentru 50 de dolari chiar acum. Dacă aștepți cu nerăbdare Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed Odyssey's Gold Edition se reduce la un nou preț redus de 25 de dolari. Ediția de aur include o multitudine de conținut suplimentar, inclusiv extinderi masive și Assassin's Creed 3 Remastered. Acum se joacă: Cele mai noi lansări de jocuri video pe Switch, PS4, Xbox One și PC săptămâna aceasta - 10-16 mai 2020 Extinderea Warlords of New York a Diviziei 2 lansată la începutul acestui an și dacă nu v-ați aruncat în shooter-ul mondial deschis al Ubisoft, Warlords of New York Edition (include și jocul de bază) este cu 50% reducere la 30 $. Între timp, o altă pereche de aventuri epice ale lumii deschise au primit reduceri uriașe. Ediția specială a Red Dead Redemption 2 este de 36 de dolari - ceea ce reprezintă un preț excelent chiar și pentru jocul de bază - iar The Witcher 3: Complete Edition este de doar 15 USD.
 9. Studioul Minecraft Mojang a anunțat că se va rebranșa oficial. Pe viitor, compania se va numi Mojang Studios. În timp ce asta nu înseamnă că ceva mare vine pe lângă anunț, aceasta încapsulează ceea ce compania a devenit. Cu mai multe studiouri în țări precum SUA, Suedia, Canada și Regatul Unit, Mojang Studios sună cam drept. Faptul că este a 11-a zi de naștere a Minecraft nu face decât să adauge la dispoziția sărbătorilor. Într-o postare pe blog, echipa a împărtășit noul nume, sigla și motivația schimbării. „Oamenilor le place să se reinventeze din când în când, așa că este corect doar să extindem aceeași amabilitate la o companie care este în jur de peste un deceniu”, se arată în postare. „Adică, ai mai purta ținuta care ți-a definit perfect stilul în 2009?” Desigur, fanii și jucătorii ar fi mai interesați de produsele care vor ieși din studio în viitor. Într-adevăr mai mult vine, chiar dacă așteptăm eliberarea atât a Minecraft Earth cât și a Minecraft Dungeons. Studiourile Mojang planifică „un lungmetraj, pregătind un spectacol în direct”, și mai intrigant, „jucând cu idei pentru jocuri noi. Ceea ce presupune acest lucru este o presupunere a oricui, dar noul logo pentru Mojang Studios poate conține un indiciu. Compus din personaje la care compania face referire ca Mojangs, misteriosul dispozitiv este „alimentat de joc” și ar putea inspira cu ușurință ceea ce vine din casa lui Minecraft. „Testează și scutură, explorează la nesfârșit și ne ajută să descoperim noi colțuri ale universului Minecraft.” Poate că sunt piese de tehnologie, noi moduri de a juca sau pur și simplu componente noi pentru produsele Mojang Studio. Oricare ar fi cazul, suntem încântați să vedem aceste idei și jocuri noi de la studiile Mojang. sursa: pcinvasion
 10. Sursa: pinvasion Acum că s-au remarcat Snakeshot Magnums, competiția pentru cel mai bun secundar din Call of Duty: Warzone a fost deschisă pe larg. Deși unele alte combinații de pistol pot funcționa, majoritatea jucătorilor vor avea în vedere utilizarea unui lansator pentru a umple acel gol. Lansatoarele oferă utilitate fantastică împotriva vehiculelor, precum și zonarea pentru a arunca în față autocampoanelor opuse. În Warzone există patru lansatori diferiți. Poate fi dificil să știi exact cum diferă și care sunt scopurile lor doar prin descrierile din joc. Suntem aici pentru a descompune fiecare lansator și pentru a vă ajuta să înțelegeți puțin mai bine rolurile individuale ale acestora. JOKR, mai cunoscut sub numele de Javelin, este un lansator de blocare a focului și uitării cu o răsucire. Când este tras, racheta JOKR va zbura direct în aer, va urmări ținta și va ateriza chiar deasupra acesteia pentru daune uriașe. Acest lucru este devastator în viața reală împotriva tancurilor, dar Warzone nu are tancuri. JOKR este probabil mai potrivit pentru uciderea mai multor infanterii simultan. La urma urmei, are cea mai mare rază de daune la orice lansator din acest Call of Duty. Între timp, capacitatea sa de a distruge vehiculele obișnuite este excelentă, dar nu fără defecte. Durata călătoriei JOKR este brutal de lungă. Pentru a călători 100 m durează puțin peste șase secunde, ceea ce înseamnă că majoritatea jucătorilor vor putea evita racheta înainte de a lovi. Mașinile și bicicletele quad nu își pot depăși blocarea, dar pot doar să sară și să evite explozia. Spre deosebire de multe alte lansatoare, JOKR va întotdeauna o singură lovitură orice vehicul pe care îl lovește. Adevărata ei specialitate este eliminarea inamicilor care sunt fie în aer liber, fie trebuie să urmeze o traiectorie previzibilă. Acest lucru este excelent în zona finală, unde puteți ghici de obicei unde se va deplasa o echipă adversă. Datorită razei de explozie nesăbuită a JOKR, oricine nu este acoperit va fi ucis atunci când rachetele sale vor scădea în cele din urmă. PILA, mai cunoscut sub numele de Stinger, este un alt lansator de închidere a focului și uitării, specializat în eliminarea elicopterelor. Având în vedere că tocătorii au fost îndepărtați recent din Warzone, datorită diverselor exploatări sub-hartă, nu este într-un loc minunat. Indiferent, este mai util în circumstanțe non-aeriene decât mulți jucători își dau seama. Pentru una, PILA are o viteză relativ mare de incendiu a proiectilelor, ceea ce o face excelentă pentru urmărirea vehiculelor cu mișcare rapidă. În plus, o singură lovitură este suficientă pentru a dezactiva elicopterele sau a distruge mașinile și bicicletele quad. Cu toate acestea, va fi nevoie de două fotografii pentru a face față unui camion, ceea ce nu este grozav, având în vedere timpul de încărcare lungă de 4,5 secunde. Folosirea Amped poate reduce acest lucru la 3 secunde, dar costă considerabil să nu funcționeze Tune-Up.
 11. Sursa: pcinvasion Oh, NetherRealm Studios, ești absolută. Dezvoltatorul a renunțat la un trailer pentru Friendships pentru Mortal Kombat 11: Aftermath astăzi, iar unii fani pot (sau nu) să fie mulțumiți de asta. Aftermath va aduce nu doar o nouă campanie de poveste pentru joc, ci și noi etape și întoarcerea Prieteniei - mutări care sunt mult mai amabile decât Fatalities de obicei. Trailerul ne oferă o privire asupra unor animații de fabricare a înghețatei de pinata. Dar un khameo din mult doritul Mileena va ieși probabil în evidență pentru mulți care încă cer să se întoarcă ninja evazionistă. Nu se va întâmpla - cel puțin, nu oricum. Aftermath introduce câțiva luptători noi în lista, dar Mileena încă stă afară. Bine, da, ea face o apariție, jucând tort cu pălăria cu sora ei Kitana. Dar, după cum mulți jucători de la Mortal Kombat sunt conștienți, doar pentru că un personaj are un model în joc, asta nu înseamnă că „intră”. Fujin, Sheeva și RoboCop sunt noile fețe din mulțimea în creștere și au avut propriile lor remorci săptămâna trecută. Trailerul Prieteniei de astăzi este mai puțin plin de viață și perioade mai bune, cu Liu Kang dansant de discotecă și bărbatul sexy sax Jax. Finish-urile prietenoase joacă pe coperta Smash Mouth din „De ce nu putem fi prieteni” și asta este perfect. Există noi și familiare Prietenii care vin la Mortal Kombat 11: Aftermath. Liu Kang a aflat clar câteva mișcări pentru dansul său discotecar, iar Raiden vede întoarcerea lui Kid Thunder într-o referire la spectacolul Light Balance de anul trecut. Jax on sax îmi fură spectacolul în mintea mea, dar The Joker este lovit de un baterang aleator înainte de a trage declanșatorul este, de asemenea, grozav. Nu sunt sigur ce să mă gândesc la pictura de sânge a lui Skarlet. Este totuși cam cretin. Mortal Kombat 11: Aftermath va fi disponibil pe 26 mai. Totuși, prietenii, noile etape și fatalitățile vor fi gratuite.
 12. Jocurile cu oferte de aur din mai 2020 se bazează din nou în sport și curse, dar există și o pereche de jocuri de acțiune. Primul dintre aceste jocuri este disponibil acum pentru membrii Gold. Pentru întreaga lună, utilizatorii pot apuca V-Rally 4, un joc de curse off-road Xbox One 2018, care include peste 50 de mașini rallycross, buggies și multe altele. V-Rally-4 este mai mult un joc de curse pe arcade decât un sim, cu piese pitorești împrăștiate pe fiecare continent. Acum se joacă: jocuri gratuite Xbox One și Xbox 360 cu aur pentru luna mai 2020 dezvăluite De acum și până pe 15 mai, puteți smulge Sensible World of Soccer, o versiune îmbunătățită Xbox 360 a jocului de fotbal din 90 în sus. Sensible World of Soccer lansat inițial pe Amiga. Deși jocul pe teren este simplist, acesta are un sistem de management al clubului destul de robust, mai ales atunci când considerați că a fost lansat în 1994. Dacă nu te ocupi de sport sau de curse, Diablo-esque Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr pentru Xbox One va fi disponibil în perioada 16 mai - 15 iunie. Campania condusă de poveste este stabilită în cel de-al 41-lea mileniu în mijlocul unui război pe scară largă. și poate fi jucat fie solo, fie cooperant cu până la patru jucători. Puteți, de asemenea, să vă întoarceți în 2009, din 16 mai până pe 31 mai cu Overlord 2, un RPG decent Xbox 360 de acțiune din seria care acum este defunctă. A obținut un scor 7.5 / 10 în recenzia GameSpot's Overlord 2, în care am lăudat mecanica de luptă diversă și povestea umoristică. Între timp, Knights of Pen and Paper Bundle va rămâne gratuit până pe 15 mai. Pentru mai multe jocuri gratuite, asigurați-vă că aruncați o privire pe lista noastră de rulare a tuturor jocurilor gratuite disponibile pentru a revendica chiar acum. ~GameSpot Surse News~
 13. Sony lansează săptămâna aceasta o nouă prezentare State of Play. Emisiunea este setată pentru această joi, 14 mai și se va concentra în totalitate pe una dintre cele mai mari exclusivități viitoare PS4: Ghost of Tsushima. Curentul începe la 1 PM PT / 4 PM ET. Potrivit PlayStation Blog, acesta va oferi „o privire extinsă asupra noilor imagini de joc, inclusiv explorare, luptă și multe altele”. Difuzarea este estimată să dureze aproximativ 18 minute. Veți putea să vă înscrieți pe canalele PlayStation's Twitch și YouTube. În postarea de pe PlayStation Blog, Sony reiterează că fluxul de joi va fi dedicat în totalitate prezentării Ghost of Tsushima; compania constată că nu va exista nicio știre sau actualizări PS5 în timpul difuzării, așa că nu vă așteptați la noi detalii despre consola generatoare următoare. Ghost of Tsushima a fost inițial lansat în iunie, dar noua sa dată de lansare este 17 iulie. Ultima parte din noi, cea mai mare exclusivitate PS4 a Sony din acest an, se va lansa acum pe 19 iunie după ce a fost amânată din cauza pandemiei coronavirusului, în timp ce Iron Man VR vine pe 3 iulie. Înainte de prezentarea de joi, puteți afla tot ce trebuie să știți despre Ghost of Tsushima în videoclipul nostru. Puteți citi mai multe despre diversele bonusuri de precomandă ale jocului și ediții speciale din ghidul nostru de precomandare Ghost of Tsushima. ~GameSpot Surse News~
 14. Membrii PlayStation Plus pot acum încerca o altă rundă de jocuri PS4 gratuite din PlayStation Store. Ca de obicei, formația PS Plus din mai 2020 constă din două jocuri PS4: Orașe: Skylines și Farming Simulator 19. Orașe: Skylines este un simpatic construit de oraș în care planifici și dezvolți o metropolă. Jocul oferă o abordare realistă a genului, oferindu-vă un control deplin asupra zonării cartierelor și vă permite să stabiliți districte și politici. Acum se joacă: Jocuri gratuite PS4 PlayStation Plus pentru luna mai 2020 dezvăluite Între timp, Farming Simulator 19 vă conduce o afacere agricolă. Va trebui să plantați și să recoltați, să investiți banii în echipamente și terenuri noi și să aveți grijă de animale. Ambele jocuri vor fi gratuite pentru membrii PS Plus în perioada 5 mai - 1 iunie. Puteți citi mai multe despre titlurile de pe blogul oficial PlayStation. Dacă nu v-ați abonat încă la PS Plus sau nu aveți nevoie să vă reînnoiți, puteți obține un abonament de un an la un preț avantajos în acest moment. Pe Ebay, puteți obține un cod PS Plus de 12 luni pentru 35 de dolari prin intermediul vânzătorului NeoGames. Aceasta este o afacere oficială Ebay și una pe care am testat-o și confirmată noi înșine. După cumpărare, veți primi un cod digital prin e-mail în 24 de ore, pe care îl puteți răscumpăra în PlayStation Store pentru a începe imediat sau a extinde calitatea de membru PS Plus. ~GameSpot Surse News~
 15. Este posibil ca Newegg să nu fie primul loc la care te gândești atunci când cauți oferte de jocuri, dar retailerul de hardware pentru PC oferă cu regularitate reduceri mari la jocuri, accesorii și abonamente. În acest moment, puteți apuca controlerele DualShock 4 pentru prețuri incredibile, precum și o selecție plăcută de jocuri Xbox One și PC la reduceri abrupte, inclusiv Borderlands 3 și Red Dead Redemption 2. Dacă aveți nevoie de un controler suplimentar PS4 sau de două, ambele gamepads Sunset Orange și snazzy Electric Purple DualShock 4 sunt până la 38,88 USD până la 31 mai. Întrucât controlerele DualShock 4 sunt în mod normal de 60 USD, aceasta este o afacere fenomenală pe care, de obicei, o facem doar vezi în jurul evenimentelor importante de vânzare cum ar fi Black Friday. Utilizatorii Xbox One pot alege un trio de ediții digitale de jocuri populare la prețuri pe care rareori le vedem. Red Dead Redemption 2, epopeea open-world de epocă a lui Rockstar, este de 37 USD cu cod promoțional EMCDKGF24. Borderlands 3 Super Deluxe Edition are o reducere de peste 50% la 46 USD cu cod promoțional EMCDKGF25, în timp ce Legenda Edition NBA 2K20 este până la 23 USD cu codul promoțional EMCDKGF26, care este cu ușurință cea mai bună ofertă pe care am văzut-o la cea mai scumpă ediție. din bascul popularul sim baschet popular. Pentru cei care au deja NBA 2K20, Newegg vinde de asemenea coduri 200.000 VC (monedă în joc) pentru 34,49 USD cu cod promoțional EMCDKGF27. Jucătorii de PC-uri au și mai multe oferte de navigat. Grand Theft Auto V este redus la 14 $, în timp ce Borderlands 3 pentru Steam este cu 50% reducere la 30 $. Dacă nu ați jucat încă minunata serie BioShock, BioShock: The Collection este un furt de 12 $. Pentru cei care caută un joc de strategie profund în care să se afle sute de ore în interior, Civilizația VI a lui Sid Meier este de doar 16,49 USD și XCOM 2: Colecția este de 30 de dolari. Puteți răsfoi toate ofertele de jocuri de la Newegg și puteți vedea cele mai bune elemente de mai jos. Există o mulțime de vânzări excelente de jocuri în acest moment, inclusiv reduceri greu de găsit la jocurile Switch pentru prima parte de la Ebay, o gamă largă de oferte la Xbox Store și vânzarea masivă May Madness de la Fanatical. ~GameSpot Surse News~

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.