Jump to content

Dr.Nefario™

EX Staff
 • Content Count

  2314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  2,010 [ Donate ]

Dr.Nefario™ last won the day on May 23 2017

Dr.Nefario™ had the most liked content!

Community Reputation

2126 Perfect

1 Follower

About Dr.Nefario™

 • Other groups Members
 • Rank
  Administrator Overwatch
 • Birthday 02/08/1988

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.tumblr.com/blog/dhoroo-blog

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4540 profile views
 1. Conditii de respectat pentru a va fi analizata cererea Vechime forum: 1 luna Numar minim de posturi: 20 posturi Model 1. Prenume: 2. Nick-name: 3. STEAM ON/OFF(Daca ON lasati-ne link profil): 4. Varsta: 5. Vechime: 6. Ati mai participat vreodata in astfel de proiecte?[Tip AMX ACADEMY]: 7. Ce cunostinte aveti despre Counter Strike 1.6/CS GO?: 8. Ce mod de joc practicati cel mai des(public/mix-war)?: 9. Am citit Regulamentul si stiu cum o sa promovez aceasta scoala(da/nu): 10. Aveti casti si microfon?: 11. V-ati alaturat grupului Overwatch pe steam?(CLICK): 12. Utilizati teamspeak3?: 13. Jucati pe vreun server al comunitatii(scrieti unul singur/pe care il frecventati cel mai des): 14. In cazul elevilor care doresc sa participe la School CS:GO- Care este cel mai mare rank obtinut in Cs:Go?: 15. Unde vrei sa aplici, Academia CSGO - Academia CS 1.6?: 16. Ti-a fost recomandata academia de catre cineva(daca "Da.", de catre cine)?: - Daca sunteti STEAM ON va rugam sa va adaugati si link de la profil/profile. - Vechimea trebuie notata in zile/saptamani/luni/ani. - La punctul nr. 7 puteti oferii un rezumat despre experienta voastra, cum ar fi daca stiti ce inseamna codurile precum wall(cum va dati seama de el in poze/demo), aim(cum va dati seama de el), no-recoil(cum va dati seama de el), no-spread(cum va dati seama de el), diverse moduri cs, s.a.m.d, dorim sa notati cat mai multe informatii pentru a cunoaste baza de la care pornim sa va invatam. Optional. - La punctul nr. 9 este obligatoriu sa aveti casti(ne asteptam ca majoritatea sa detina asa ceva, dar acea minoritate trebuie sa stie ca nu pot fi efectuate analize corecte daca sunetul nu este si el cel potrivit) - Cererile sunt procesate numai la sfarsit de saptamana. Motivul? Timpul de raspuns la lectii sa fie egal pentru toti. Sustinerea lectiilor LIVE: -Elevul are dreptul sa exercite suport de la Profesor la orice lectie, prin sustinerea ei live pe TeamSpek3 in camera OverWatch School, in una din sub-camerele Live. ( ajutarea de catre Profesor la analiza unei lectii, nu va atrage calificativ negativ, in ceea ce consta acest aspect), ci se va puncta doar raspunsul elevului asupra lectiei. Aceasta actiune sa va stabili prin PM impreuna cu Profesorul (data/ora), neprezentarea la data si ora stabilita se noteaza cu absenta la lectia respectiva. Lasati un reply in acest topic, cu cererea voastra de inscriere. ENGLISH:

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.