Jump to content

xGaMMer

Members
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,890 [ Donate ]

Community Reputation

89 Excellent

4 Followers

About xGaMMer

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 12/28/1996

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/murarusi
 • Skype
  facebook:murarusi

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. Cum de are 32 de ani cu cnp care incepe cu 5 .... are sub 19 ani in orice caz , contra. revino cand faci 33.
 2. Nu stiu daca se poate lua in considerare reclamatia dar motivul se vede in prima poza ca te certi cu el "smr uni admini sunt buni si alti ocupa loc degeaba pe sv"
 3. Asa se intampla cand stiu si altii parola ta (probabil).
 4. De ce crezi ca suntem noi toti vinovati si nu tu? Apucate si umple 2 pagini ... daca e si de mine imi asum nu stau sa dau vina pe altii .
 5. pro remove netedu. Primul meu contact cu netedu a fost cand l-am omorat fiind tero si a comentat "ce rasa mati nu mori". Si acelasi lucruri cu il cunosc pe hooli sau anaconda .... degeaba , sa imi spui cand ana o sa isi futa proiectul / serverul lui de atatia ani pentru unul ca tine sau pentru altcineva .
 6. Era no swear. ala Contra, ban ai luat de la sbk si il meriti permanent. Imi spunea daca vreau sa fiu owner pe sv lui , i-am spus ca da si mi-a dat ca sv 192.168.1.1:.... nici sa faca un sv pe local host nu stia , era tentativa sa imi fure parola din setinfo _dr . Propun sa ramana banat.(juca cu No swear.)
 7. Contra, ban ai luat de la sbk si il meriti permanent. Imi spunea daca vreau sa fiu owner pe sv lui , i-am spus ca da si mi-a dat ca sv 192.168.1.1:.... nici sa faca un sv pe local host nu stia , era tentativa sa imi fure parola din setinfo _dr . Propun sa ramana banat.(juca cu No swear.)
 8. Cred că este doar pierdere de timp pentru că va muri în câteva zile secțiunea , maxim să fie un pinned post.
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Da intradevar nu ai activitate . In legatura cu rezervarea vorbeste cu devil sa rezolvi. Daca nu ai putut intra pe decebal pe ce nick ai intrat sa joci ca sa vedem activiatea , pana atunci de la mine ai contra pentru ca daca ai avut nickul rezervat nu e un motiv pentru a nu juca.
 11. (nu ai respectat formatul) zic un pro pentru activitatea constanta.
 12. Nu pot sa zic ca are un limbaj bun dar nici tu nu poti sa spui ca alea sunt injurii ar fii caterinca pana la urma dar depinde si cu cine face din cate vad.
 13. ce baga hp gagiul . filmeaza si nu prinde 60 fps :)) si e foarte urmarit daca nu ia copyright pe melodii :))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.