Jump to content

Seek3r[]

Members
 • Content Count

  1064
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,708 [ Donate ]

Community Reputation

162 Excellent

2 Followers

About Seek3r[]

 • Other groups Members
 • Rank
  Lider Overwatch Academy / General Overwatch / Pariuri Sportive

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1128 profile views
 1. Topicurile inactive pe o durata de mai mult de 30 de zile vor fi inchise. Pentru redeschiderea topicului, astept un mesaj in privat de la utilizatorul in cauza.
 2. Topicurile inactive pe o durata de mai mult de 30 de zile vor fi inchise. Pentru redeschiderea topicului, astept un mesaj in privat de la utilizatorul in cauza.
 3. PRONOSTIC Meciul: Kosovo- Muntenegru Data & Ora: 14.10.2019 / 21:45 Pariul: 1 Cota: 1.65 Agentia: SuperBet Meciul: Ucraina - Portugalia Data & Ora: 14.10.2019 / 21:45 Pariul: GG Cota: 1.95 Agentia: SuperBet Meciul: Franța - Turcia Data & Ora: 14.10.2019 / 21:45 Pariul: 1 Cota: 1.43 Agentia: SuperBet
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Aici o sa postez diferite ponturi si pronosticuri pentru meciurile de fotbal jucate in diverse ligi. MODEL: [============================================================] BILETUL ZILEI Meciul: Data & Ora: Pariul: Cota: Agentia: [============================================================] Dupa ce se vor finaliza toate meciurile de pe bilet voi posta rezultatele si le voi colora in functie de pronosticul pus de mine, CASTIGATOARE sau PIERDUTE. !!! Biletele vor fi puse cu ce miza doreste fiecare, depinde in functie de cata incredere acorzi pronosticului oferit de mine !!!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.