Jump to content

Energy K

GFX Designers
 • Content count

  1319
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

700 Perfect

About Energy K

 • Rank
  indungi powah!
 • Birthday 07/23/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1344 profile views
 1. Salut Propun sa eliminam toate celelalte sporturi de aici si sa ramana doar fotbalul pentru ca doar el e important si atractiv. Ca nume, mie mi-a venit in cap - Football Area Sa se elimine regulamentul pentru ca, dupa parerea mea, are reguli inutile si care se regasesc deja in regulamentul general al forumului. Fara atributii asociate jurnalistilor, ca suna a treaba de roboti. Fiecare face ce poate si cum poate si in functie de asta se va vedea adevaratul interes acordat categoriei.
 2. Energy K

  WARS

  Parerea mea: arata mai bine imaginea nemodificata
 3. Il bate Ghita pe Morosanu si beat si la 4 dimineata si cu entorsa si cu hernie de disc
 4. Sunt curios Daca castiga Barcelona UCL, era Rakitic macar printre primii 3 ? Nu cred Sa-i zica mersi lu Perez - france football logic
 5. Aici scoate ghilimelele si pune "glume" . Ca asta voiam sa fie.
 6. Baieti, gata cu glumele la adresa echipei dinamo. Eu cred ca este o echipa de 10.
 7. v2 efecte Lucrarea cu numarul 2 a adunat numarul de voturi necesare. Anuntati castigatorul.
 8. Pe dinamo ii pui in aceeasi oala cu Voluntari si Hermannstadt Au noroc ca vine pauza de iarna sa mai dea Bricul Mircea afara 10 jucatori si sa aduca alti 30 in loc Ii aduc pe maimutoii aia negri si apoi se plange ca niciun jucator nu stie ce inseamna dinamo Just Staff dinamo thinks (Sunt rasist)
 9. Voiam sa spun ca e greu ca Liverpool sa se califice. Daca va primi gol de la Napoli, trebuie sa bata la minimum 2 goluri diferenta. Greu de crezut ca nu va marca Napoli Deci Liverpool pica in UEL pe care zic eu ca o va castiga (Klopp the best)
 10. Stii ce o sa se intample dupa ultima etapa? Liverpool castiga europa league
 11. Daca joaca Real cu PSG prin fazele eliminatorii, le da Mbappe la foc automat
 12. Doar oameni seriosi aici. Cu totii stim ca in liga 1 audienta la stadion e foarte scazuta(exceptie echipele din playoff). Poli Iasi are meci cu Sepsi maine si n-au vandut nici 10 bilete. E doar o gluma
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.