Jump to content

hiddenache

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

54 Excellent

2 Followers

About hiddenache

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/27/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. Version 1.0.0

  3 downloads

  Am incercat sa-l pastrez simplu cu o nota de amuzament. Zambet, furie si "casti de gaming". :D
 2. Cum te numesti? Cati ani ai? Madalin, 18. Consideri ca ai experienta necesara? Arata-ne cateva lucrari recente. Consider ca am o experiente necesara Cat timp petreci pe forum? In limita timpului disponibil si in limita a ce am de facut pe el, fiind membru nu prea am de facut, mai raspundeam la o cerere, dar am aflat ca trebuie sa fiu in echipa ca sa pot sa raspund, desi nu stiam acest lucru, pana acum nu era asa sau mi se pare mie. Am hotarat sa ma reintorc, am renuntat la forum, nu la design, din motive foarte simple, sunt ocupat mai toata ziua. Doresti sa primesti si task-uri secundare precum promovarea proiectului, organizarea unor competitii impreuna cu liderii echipelor voastre etc.? Da, de ce nu? Este ceva ce ai vrea sa schimbi in cadrul acestui proiect? Nu e nimic de schimbat, este conceput corespunzator.
 3. hiddenache

  gift @hardueu

  Free template cu putine modificari, zic si eu
 4. hiddenache

  Gift Narcys

  Multumesc de sfat! ;)
 5. hiddenache

  Gift Narcys

  Doar l-am aplicat, nu si corectat. :d
 6. hiddenache

  Gift Narcys

  La cerere. @NaRcYs [;x]
 7. Cum te numesti? Cati ani ai? Madalin, 18 - Consideri ca ai experienta necesara? Arata-ne cateva lucrari recente. Nu prea ma omor dupa avatare, mai mult creatii "profesionale", dar desigur ca sunt capabil sa fac si niste avatare. Un avatar: Cateva creatii, cea mai recenta este cea facuta in AE , chiar acum 2, 3 ore am terminat-o. -> https://imgur.com/a/C2k80PS - Cat timp petreci pe forum? In cazul acceptarii o sa mi dedic din timp forum-ului, in caz contrar nu, nu ma joc jocuri deci n-ar avea rost sa stau aiurea fara sa fac nimic. - Doresti sa primesti si task-uri secundare precum promovarea proiectului, organizarea unor competitii impreuna cu liderii echipelor voastre etc.? Da, de ce nu - Este ceva ce ai vrea sa schimbi in cadrul acestui proiect? Nu - Doresti sa fii adaugat in grupul de pe WhatsApp? Da -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.