Jump to content

Qubicøn

EX Staff
 • Content Count

  1682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15
 • Tokens

  880 [ Donate ]

Qubicøn last won the day on January 26

Qubicøn had the most liked content!

Community Reputation

2727 Perfect

3 Followers

About Qubicøn

 • Other groups Members
 • Rank
  Ex-Moderator Design
 • Birthday 03/30/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/qubiconfx/
 • Yahoo
 • Skype
  wtfdragon01

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Graphic Design

Recent Profile Visitors

21552 profile views
 1. De ce un liliac?! Votez v1 pentru border si culori (care probabil ar fi mers daca ar fi fost alta executia).
 2. Qubicøn

  hallowen12

  asta chiar ca e horror
 3. Qubicøn

  pareri blur

  am deja avatar de Halloween
 4. Qubicøn

  Shapes

  ¿
 5. @E P I C U ♔ a ales să se retragă din echipă. @xSnow. a ales să se retragă din echipă. @ramses1337 a ales să se retragă din echipă.
 6. [Promovări] - @Hive◦ promovat la gradul GFX Designers. - @Mаксим. promovat la gradul GFX Designers. - @NUCA- promovat la gradul GFX Designers. - @SuperStarCsm promovat la gradul GFX Designers. - @乡BONZO promovat la gradul GFX Designers. - @Honored a revenit ca GFX Designers. - @blackmagic a revenit ca GFX Designers. - @#Portocală? a revenit ca GFX Designers. Aceste persoane s-au remarcat de-a lungul timpului prin lucrările urcate pe platformă și prin răspunsurile lor în cadrul cererilor. Mai mult decât atât, aceștia au făcut față provocărilor AOTW #recrutări. [Retrogradări] - @HQRDiX! a ales să se retragă din echipă. Îi urăm mult succes în continuare. Vă rog să mă contactați pe teamspeak pentru a vă aloca gradul aferent si pentru a discuta anumite aspecte administrative. Bine ati (re)venit în echipă! Sper să facem treabă bună împreună.
 7. In urma sedintei ce a avut loc astazi pe Designable, am hotarat urmatoarele: 1. Realizarea unui clasament (Hall of Fame) al bataliilor castigate in Provocari Responsabili: @HQRDiX!, @NUCA-, @SuperStarCsm Detaliile le vom stabili pe parcurs. 2. Organizarea unor editii speciale AOTW ce au ca scop selectia unor helperi pentru gradul GFX Designers. *Trebuie, in mod evident, sa va mentineti activitatea in privinta cererilor daca aspirati la aderarea in echipa. Mai mult de atat, castigatorii vor fi si recompensati. Valoarea totala a premiilor depaseste 20€ PayPal. 3. Reorganizarea competitiei SOTW (in urma obtinerii unui rezultat pozitiv in cadrul unui poll creat in acest scop). 4. GFX Arena isi va relua activitatea. Se va pune acum accent pe calitatea raspunsurilor voastre in Cereri Lucrari. Nu am avut un discurs pregatit, totul a fost random. Sper ca am raspuns intrebarilor voastre si ca nu v-am plictisit. Personal, eu cred ca am acoperit toate subiectele. Va multumesc pentru prezenta si va astept in numar cat mai mare in cadrul urmatoarelor sedinte administrative.
 8. A trecut ceva timp de cand ma ocup cu administrarea proiectului Design. Am hotarat ca este timpul sa ridicam statutul acestui proiect la potentialul sau maxim. Am decis, impreuna cu colegii mei, sa realizam un parteneriat intre server-ul Designable Community si indungi.ro tocmai pentru acest scop. Voi redirectiona aici echipa actuala de helperi avand in vedere numarul considerabil de aplicatii realizate recent. Cand totul va fi pus la punct, voi desemna pe forum cateva persoane care se vor ocupa cu moderarea acestor canale si reclama reciproca dintre forum si server. Pana acum helperii nu au beneficiat de un astfel de grup, iar aceasta este oportunitatea perfecta pentru a restabili activitatea de demult. Preview: Link invite: https://discord.gg/uX3QQ2S *Pe server veti beneficia de urmatorul grad: Acest grad va ofera accesul la resursele destinate membrilor echipei. Pentru acordarea acestuia rog sa fiu contactat fie prin DM pe server (Qubicon#6573), fie sa lasati un mesaj pe #general si sa-mi dati mention.
 9. @AndrewPac a decis sa paraseasca echipa. Ii uram succes in continuare. Echipa 2 dispune de un loc liber.
 10. @theycallmeNzD s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @Lian s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @inku s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @Hive◦ s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @PAPILLON1337 s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers.
 11. @a$ap nuca s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @AndrewPac s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @SuperStarCsm s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @Iulian03 s-a alaturat proiectului via Recrutari GFX Helpers. @† FAIRPLAY † a fost recrutat via Cereri Lucrari. Le uram bun venit!
 12. [Nou] A fost adaugat conceptul de task secundar. Trebuie sa mai diversificam putin, nu? :)
 13. Apelam la sprijinul vostru pentru a reintregi echipele actuale. Vrem sa ridicam din nou acest proiect, iar pentru asta avem nevoie de voi. Avem nevoie de oameni care pot si doresc sa-si sacrifice din timpul lor liber pentru a raspunde cererilor. Constientizam ca a devenit destul de plictisitor acest lucru, iar de aceea vrem sa schimbam putin jocul. Mai multe veti afla pe parcurs. :) Ce oferim in schimbul dedicarii voastre? suport din partea intregii echipe (personal sunt disponibil 24/7 si ma puteti contacta fie prin PM, fie pe Skype, Teamspeak sau WhatsApp) veti primi resurse private veti fi instruiti pe parcursul sederii voastre in echipa veti avea sansa de a promova ca GFX Designers si de a face parte din administratie Dispunem de 9 locuri pentru titlul de GFX Helper. Care sunt cerintele pe care le impunem? Cum am spus mai sus, avem nevoie de oameni activi pentru a raspunde la cel putin jumatate din numarul de cereri din cadrul fiecarei editii. Trebuie sa aveti un minim de cunostinte in acest domeniu. Trebuie sa fiti capabili de a lucra in echipa. Este posibil sa primiti si task-uri secundare. Trebuie sa fiti determinati inainte de a aplica. Va rog sa postati dupa modelul urmator: Cum te numesti? Cati ani ai? - Consideri ca ai experienta necesara? Arata-ne cateva lucrari recente. - Cat timp petreci pe forum? - Doresti sa primesti si task-uri secundare precum promovarea proiectului, organizarea unor competitii impreuna cu liderii echipelor voastre etc.? - Este ceva ce ai vrea sa schimbi in cadrul acestui proiect? -
 14. @♔StrahaPro♔, @Dan69, @DIMJKE, @Thorr., @GanGster™, @F I G H T E R, @CosmiNN; #, si @DEVIIIL au primit remove pentru inactivitate.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.