Jump to content

STEWIE.

Manager Server
 • Content count

  735
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

191 Excellent

7 Followers

About STEWIE.

Recent Profile Visitors

766 profile views
 1. Demo: https://www90.zippyshare.com/v/iDKMuklb/file.html Urmaresti prin pereti chiar daca nu dai prefire , decat rareori , iar pe afk iesi cu tinta fix pe ei.
 2. demo din banlistul adminului. https://quickfileshare.org/Xct/nuz.dem Demo cu foarte mult lag..si prea scurt...nu inteleg nimic din el. pro unban momentan. https://imgur.com/a/ny8IpFS
 3. Daca shorp are admin desi e strain cred ca merita si el o sansa. Pro.
 4. Dupa ce ca il luati la misto si vorbiti cum vorbiti mai veniti si pe forum cu reclamatii inutile pt gag si ban de 2h. Nu se fac reclamatii pt gag sau ban 2h. TC.
 5. salut man

  asteapta xai de cateva zile unban pt un demo care este in toata regula..dar tot odata si eu fiind ip-ul meu si nu pot sa intru nici eu...am vazut multe demo de cand joc cs dar asta nu are nimic suspect..doar prefirele la porti care nici nu a tras in esp...joc/jucam de multi ani cs...am trecut si prin experienta cs ului profesionist de nivel inalt in pgl,jucam din 2012 undercover cu alte nume,am jucat nu ca altii in d c b ci doar A,stim jocul,avem instinct bune si asa mai departe.

  Am inca un ban primit pe esports la arhiva unde am primit 5 poze d dat +wg si am luat si ban dupa aceste intamplari...xai este varul meu si jucam uneori de pe pc ul meu..el locuieste cu mine si jucam prin 2013 2014 amandoi odata si lumea spunea ca facem monitoare si de atunci am decis sa jucam asa.(cand eu cand el)

  multumesc anticipat..asta este singuru sv care merge bn pe krond...venim de pe militari unde a bagat alte hosturi si a renuntat la krond de multe luni,avem acolo god si in 5 ani nu am avut reclamatii sau sa primim ban dar multi admini s plang la cyper fondatorul sv ca suntem cei mai suspecti de pe indungi..care sunt multi care joaca bine si la nivelul nostru

  Avem gear bun ceea ce ajuta mult(monitor,casti,tastatura si pc)la 30 ani nu suntem atat de retarzi si cu minte de copil incat sa bagam un amarat de cod....eu joc cu HSS si am jucat cateva ore la voi si era si Cristiano ,am discutat si cu el ca vreau s afac ore sa aplic pt o cerere slot si acum suntem banati pt un demo simplu.

  Cat despre shadow care pare sa fie cel mai pupincurist dintre toti si nu stie cum sa faca diferenta dintre un demo suspect si unul simplu..este lipsit total de experienta si da contra pt unban pt o nimica toata ca sa se afiseze si el printer cei care au experienta.

  Din cate stiu fondatori serverelor au foarte multa experienta si ma astept si din partea voastra  si sa nu luati in considerare sfaturile de contra de la cei ca shadow care vor sa faca dreptate fara motiv si are asa un orgoliu si o ciuda pe noi care el habar are cum jucam si sincer am avut sute de faze mai suspecte bazate pe sunet care chiar puteai spune ca am wall.

  Am castile high end SENNHEISER game one+amplificator asus strix soar,castile sunt 1040 ron pe pc garage..ceea ce generatia de 2012+ ca shadow nu au habar de ce inseamna sunet pt audiofili..

  Am jucat in trecut multi ani pe teg si pgl si idlegotdns+kappa si playzek si am intalnit multe

  Prin spusele de aici nu vreau sa ma laud dar voi fondatorii stiu ca aveti minte si stiti ce inseamna jocul cs.

  Jucam de placer ca nu mai avem acum timp ca inainte si este pacat ca pt o nimica toata sa fim tratati asa si sa asteptam 3 zile o decizie.

   

 6. pro unban momentan. https://imgur.com/a/IbbkBIx
 7. Adminul in cauza a fost sanctionat. TC.
 8. contra unban. https://imgur.com/a/VfNw9GV In primul demo tu dai rush cu flashu in mana pe lung pana ii vezi ca vin si atunci arunci flashu , desi ei nu facusera pasi , tot in primul demo iei bomba te duci lung desi presat de timp tu te gandesti sa sari groapa sa-i bati pt ca stiai ca sunt acolo , restu demoului n-ai mai sarit in groapa decat dupa ce ai pus bmb nu inainte, in al doilea demo cat ai fost tero ai dat rush pe B si ai dat flash numai cand te pushau adversarii desi ei nu faceau zgomot. Cand nu erau adversari intrai linistit fara flash. In ultima runda din demo2 chiar i-ai facut bait colegului de echipa pt ca stiai ca e unu catacombe desi nu facuse zgomot.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.