Jump to content

^aLeKss#:*

Moderators
 • Content count

  1427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • ZinTokens

  100 [ Donate ]

^aLeKss#:* last won the day on September 17 2017

^aLeKss#:* had the most liked content!

Community Reputation

664 Perfect

About ^aLeKss#:*

Contact Methods

 • Facebook
  Paduraru Alexandru
 • Skype
  Alexandru0301

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1075 profile views
 1. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch. Verdict Final: CLEAN O zi frumoasa. T/C
 2. V1 este mai interesant !
 3. Salut! Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Concluzie: In acest demo avem un jucator bun, abilitatea lui in stilul de joc se remarca prin sunet, acesta stiind cum sa se foloseasca de el, cel mai bine se vede in runda 2, cand aude din ct spawn in scara pe cei doi playeri de la CT. Face rush in toate rundele ( T spawn- tunel - mid - ct spawn) ca sa faca primele kill-uri pe afk-uri. Un stil de tras foarte bun, controland reculul bine pe ak-47. Nu se grabeste in a face kill sau in a planta bmb, asteapta intotdeauna ca cei de la echipa CT sa faca push. Verdict: CLEAN!
 4. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch. Verdict Final: CLEAN O seara frumoasa.
 5. Raspuns CORECT! Astept un PM de la tine zilele astea pentru a sustine lectia live din nou. In pm sa fie specificat data si ora. O seara buna, si bafta!
 6. Salut si multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: Un demo scurt, fara faze de play ale suspectului, acesta reusind sa faca un singur kill pe mid in runda 3 (ultima), in ciuda prefire-ului pe care il face, din punctul meu de vedere nu arata nimic (in concordanta cu asteptarile tale). Pe viitor incearaca sa faci demo-uri putin mai mari de atata, cu multe runde in care jucatorul sa joace. ps: pentru un singur kill, si o singura runda (scurta) in care el joaca nu pot oferii un raspus favorabil tie! Verdict: CURAT!
 7. Raspuns CORECT la lectia nr:8, bravo! Salut teroristul22, ai primit lectia 9 - http://www.girlshare.ro/3490111447.9 [Timp pana duminica sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demoului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jumpul? dar duck-ul? are un stil agresiv? respecta o anumita ruta(obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? dar un anumit tipar(arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete(si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? cata atentie ofera inamicilor? dar coechipierilor? sunt momente suspecte de aim(daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? dar de wall(am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
 8. Salut teroristul22, ai primit lectia 8 - http://www.girlshare.ro/3490182181.2 [Timp pana duminica sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demoului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jumpul? dar duck-ul? are un stil agresiv? respecta o anumita ruta(obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? dar un anumit tipar(arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete(si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? cata atentie ofera inamicilor? dar coechipierilor? sunt momente suspecte de aim(daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? dar de wall(am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
 9. Salut! Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Concluzie: Am urmarit demo-ul in mod repetat, jucatorul Bila are im stil de rush permanent, mai precis mid catre t spawn ca sa omoare afk-urile. Stil de joc haotic din punctul meu de vedere, iar de aici trag concluzia ca se foloseste ca nu se foloseste de wall sau alt cod. Faze dubioase in demo nu sunt, toate kill-urile sunt explicabile. Stilul sau de joc fiind haotic, bazandu-se numai pe kill-uri fara a juca safe in site-uri! Comentarea acestui demo prin desfasuratorul rundelor este degeaba, deoarece am dedus ca nu este nevoie, jucatorul in speta neavand nici o faza suspecta! Verdict: CLEAN!
 10. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch. Verdict Final: CLEAN Seara frumoasa. T/C
 11. OverWatch Academy pune la dispoziție pentru voi, parcursul elevilor promovați de la lansarea acesteia, și un mic rezumat despre fiecare elev. Prin aceasta dorim sa sporim interesul vostru și dorința de a participa/înscrie in OverWatch Academy. Aceasta lista va fi editata in ordine cronologica promovării elevilor in Academy după cum urmează : 1. Elev RMD : un parcurs bun, reușind sa promoveze fără emoții, fiind foarte atent pe toată aceasta perioada, și colaborând in permanenta cu profesorul repartizat . La finele acestui stagiu, el obținând awardul lvl 2 , drept rasplata pentru munca depusă. Acesta refuzând premiul oferit de Academia OverWatch, pus la dispoziție primilor 3 elevi, care termina academia fără nici o greșeală . 2. Elev AuthmE : din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni elevi pe care i-am avut la Academy. Răspunsuri sigure, fără emoții, oferind răspunsuri perfecte. Fiind răsplătit cu award lvl 3 ( maximul pentru răspunsuri corecte și fără greșeală). Acesta refuzând premiul oferit de Academia OverWatch, pus la dispoziție primilor 3 elevi, care termina academia fără nici o greșeală . 3. Elev teroristul22 : elev cu un parcurs lung in Academy, acesta fiind foarte bine organizat in raspusurile lui, dornic de a invata si foarte receptiv. Fiind rasplatit cu award lvl 3 acordat pe baza interesului si disponibilitati sale in acest proiect. Acesta refuzând premiul oferit de Academia OverWatch, pus la dispoziție primilor 3 elevi, care termina academia fără nici o greșeală . Echipa OverWatch Academy, va așteaptă cu drag sa va înscrieți, pentru a avea parte de o sesiune de lecții in cadrul jocurilor Counter-Strike 1.6 și CS:GO pentru învățarea/completarea cunoștințelor in domeniul detectării codurilor existente in aceste jocuri.
 12. Salut, testul live este ratat/picat de catre tine. O sa mergem mai departe cu lectii. Salut teroristul22, ai primit lectia 7 - http://www.fileshare.ro/e3172793244 [Timp pana duminica sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demoului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jumpul? dar duck-ul? are un stil agresiv? respecta o anumita ruta(obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? dar un anumit tipar(arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete(si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? cata atentie ofera inamicilor? dar coechipierilor? sunt momente suspecte de aim(daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? dar de wall(am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
 13. Salut teroristul22, ai primit lectia LIVE - [Timp pana duminica sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demoului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jumpul? dar duck-ul? are un stil agresiv? respecta o anumita ruta(obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? dar un anumit tipar(arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete(si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? cata atentie ofera inamicilor? dar coechipierilor? sunt momente suspecte de aim(daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? dar de wall(am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.