Jump to content

^aLeKss#:*

Super-Moderators
 • Content count

  1515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  200 [ Donate ]

^aLeKss#:* last won the day on September 17 2017

^aLeKss#:* had the most liked content!

Community Reputation

732 Perfect

About ^aLeKss#:*

 • Rank
  **Lider OverWatch** **Coordonator OverWatch Academy**
 • Birthday 07/03/1991

Contact Methods

 • Facebook
  Paduraru Alexandru
 • Skype
  Alexandru0301

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1618 profile views
 1. Perioada vacanta: 21.04.2019-06.05.2019 In aceasta perioada nu se pot depune cereri de verficare demo. Echipa Overwatch va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Va rugam sa reveniti după perioada vacantei, mulțumesc !
 2. Link-ul oferit de tine pentru analiza nu functioneaza, astfel cererea este respinsa. Te rog ca pentru data viitoare sa testezi link-ul inainte de a face cerere. De astaza proiestul Overwatch si Overwatch Academy intra in vacanta pana pe data de 06.05. Sarbatori fericite tuturor!
 3. Demo prea mic, minim 5mb. Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch.
 4. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch. Verdict Final: WALL O zi frumoasa frumoasa. T/C
 5. Salut! Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: Un demo destul de convingator din partea mea, cu un jucator crissuko care joaca cu wall. De ce? Per amsamblu vazand demo-ul intreg, el stie intotdeauna unde sunt player, sunetul nu il foloseste deloc, se vede in runda cand este in tunel catacombe, si nu aude pe cei de urca scara in site A, dar in momentul cand el avanseaza scara il stie pe cel de pe cutie si pe cel din site, lucru care este aproape imposibil din punctul meu de vedere fara a primii info de undeva. Mie personal mi-se par ciudate si primele faze din demo, in prima runda, unde el se duce b, si cand intra in site trage direct in ala de pe up B (tripla) in omoara si merge in continuare fara sa verfice site-ul b, daca mai este cineva. Aici situatia se imparte in doua: 1. ori se foloseste de wall sau 2. primeste info de undeva (ts/discord/skype). Verdict: WALL
 6. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Verdict final : CLEAN! Seara frumoasa!
 7. Din motive tehnice necunoscute de catre membrii Overwatch nu se poate analiza acest demo. Iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch , si te asteptam cu alta cerere !
 8. Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: un demo foarte bun din punctul meu de vedere , cu un jucator Pelliseire care joaca destul de bine, pe parcursul celor 6 runde din acest demo, in majoritatea face kill-uri, nu se grabeste sa traga, se vede ca are experienta in joc. Nu am observant nimic la tras (aim/no.recoil), si nici wall, desi sunt 2 faze suspecte pentru mine, si acelea sunt explicabile daca reiei faza de la capat. Verdic: CLEAN!
 9. Salut, multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Din pacate nu pot viziona demo-ul pus de tine, din motive necunoscute. Te rog sa revii cu mare drag cu un al demo pentru analiza. O seara minunata!
 10. RESPINS. Ai un model de cererere de respectat inainte de toate. T/C
 11. Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch, Raspuns final: no-recoil O seara frumoasa!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.