Jump to content

♔StrahaPro♔

GFX Designers
 • Content Count

  1243
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  42,255 [ Donate ]

Posts posted by ♔StrahaPro♔

 1. Edited by ♔StrahaPro♔, .


  1 hour ago, ✕ Matei ✕ said:

  Salut,iti spun de pe acum,toate site-urile care vand pc uri asa numite de "gaming" la un pret "uaw" sigur au o bubita undeva.Eu mi-am luat pc de la Str3su,pentru ca omul stie ce face.Pana acum nu am avut nici-o problema cu el si mi a dus foarte bine orice joc.Le asambleaza pe live pe YT(nu e reclama dau ceva,pur si simplu am fost placut surpins de el si pc ul care l-a facut).Preturile le vezi in descriere,poti vorbi cu el pe olx si iti spune exact ce pc iti poate face in 2300 de lei.

  Uite link aici:

   

   

  tinand cont ca str3su are foarte mult comenzi , e cam grelut sa dea de el pentru un pc de 2300 lei 

  recomandarea mea ar fi asta :https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/firstgear/gaming-shield-se/

  insa daca nu te intereseaza neaparat temperaturile placii video , asta este bestbuy https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/firstgear/gaming-shield-fs/

  si iti mai raman si niste banuti

   


 2. 7 hours ago, Darkness. said:

  Ce ai tu aici se aseamana cu ce am eu. Acel i5 il am din 2015, iar placa video este aproape asemanatoare (eu am GTX 960). La fel si ramii, eu am doar 8 GB DDR3.

  Pentru jocurile precum CSGO, GTA V, Overwatch si altele mai vechi nu o sa-ti faca probleme, dar pentru ce apare acum, da.

  Eu as zice sa iei ceva mai de actualitate. De ce buget dispui si ce oferta ai pentru aceasta configuratie?

  https://www.itmar.ro/cumpara/calculator-gaming-intel-i5-4460-16gb-ddr3-ssd-240gb-hdd-500gb-video-2064

  acesta e pc-ul 

   

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.