Jump to content

Massivescu

IT Specialists
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  1,045 [ Donate ]

Community Reputation

23 Excellent

About Massivescu

 • Other groups Manager CS:GO,
  Manager Server
 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/14/2001

Contact Methods

 • Facebook
  Nu am
 • Website URL
  http://Nu am
 • Yahoo
  Nu am
 • Skype
  petrisor.petrisor70

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nu am

Recent Profile Visitors

310 profile views
 1. Verifica si in gamecp sa fie setat pe 32 sloturi. Din gamecp Iar dupa sus in dreapta scrie "max players" verifica sa fie pe 32.
 2. Asta e o problema care tine in mare parte de drivere, incearca sa dai un downgrade in cazul asta. Descarca si msi afterburner sa vezi temperaturile.
 3. Ai drivere la zi? Incearca sa stergi driverele si sa le instalezi iar. O alta problema ar putea sa fie sursa, placa ta video consuma mult curent si necesita o sursa potenta. Deschide carcasa pc-ului si vezi pe sursa ce producator este si de cat este. Daca nu te descurci lasa un ss aici si iti spun eu.
 4. Manager: woookje Owner: Co-Owner: GoD: Moderator: Administrator: Scorpion cristi.xs Mr.DroG Just^_^Trcn Heper: sTm Tester: David Slot:
  Se primeste eroare la compilare..
 5. Acel fisier se sterge automat in 30 zile, tot in astea 30 zile daca vrei poti sa faci downgrade la windows-ul pe care il aveai inainte. Totusi, poti sa-l stergi de acum, nu se intampla nimic,
 6. Salutare, Pentru toti adminii care sunt interesati sa ajute serever-ul cu un boost trebuie sa urmati pasii de mai jos: 1- Mesajul trebuie sa contina urmatorul text: TXT GTRS 45.11.228.7:27015 Massivescu <--- aici puneti numele vostru 2- Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235 3- Pret mesaj: 1 € + TVA 4- Mesajele pot fi trimise din retelele: Orange / Telekom / Vodafone / Digi Cei care fac boost sa dea reply cu: 1- Nick 2- Data si ora cand ati trimis SMS Atentie: Nu faceti boost 2-3 in acelasi timp ca nu are rost. Tot atatia playeri vor fi! Faceti boost la minim 3-4 ore diferenta unul fata de celalalt! Daca faceti boost noaptea acesta o sa tina mai mult (depinde de ora). De exemplu: daca faceti boost seara la ora 21 boost-ul o sa tina maxim 2 ore. Daca intrati pe site si va uitati la sistemul lor de boost o sa vedeti ca sunt un numar maxim de locuri disponibile pentru boost. In momentul in care serverul nostru ajunge ultimul in lista boost-ul s-a terminat. Acesta este site-ul pentru boost: http://www.gametracker.rs/sms_boost/ Puteti face boost si prin paypal daca doriti nu doar prin sms! Se poate face boost si saptamanal dar aici e un pic mai greu de prins loc pentru ca locurile sunt foarte limitate si inscrierea este intr-o zi anume si incepe la o ora anume (pentru detalii intrati aici : http://www.gametracker.rs/sms_boost/). Mare atentie ora de pe site este ora Serbiei adica este cu 1 ora in urma fata de noi. Deci cand faceti boost mare atentie la ora (exemplu: daca in Romania e ora 01 in Serbia e ora 00).
 7. In legatura cu lag ul de pe cs, vad ca joci pe modul zombie, acolo sunt foarte multe efecte si iti scad fps-urile. Pateam si eu asta pe vechiul pc, era din cauza placii video.
 8. Salut, in cazul tau placa video nu mananca din rami. Daca iti manca trebuia sa arate ceva de genul: https://imgur.com/a/r5JNmzZ Ventilatoarele placii video pornesc doar la o anumita temperatura, totusi daca vrei sa le setezi tu turatia poti sa descarci msi afterburner.
 9. Titlul trebuie sa fie: [BANLIST] Numele Adminului Model Ban-List Admini: Nick: SteamID: Ip: Motiv: Dovada:
 10. Numele topic-ului trebuie sa fie [GOARENA] Cerere unban "nume" -Nickname-ul tau: -Numele adminului care te-a banat: -Data si ora: -Motivul ban-ului: -Steamid-ul
 11. Conditii: -Obligatoriu va trebuie o dovada. -Respectarea modelului. -Titlul reclamatiei sa fie "[GOARENA] Reclamatie Nume Admin" Model: -Numele dvs: -Numele adminului reclamat: -Data si ora: -Motiv reclamatie: -Dovada:
 12. Conditiile pentru ca cererea de SLOT sa fie acceptata sunt: -Minim 2 ore jucate pe server -Titlul topicului sa fie [GOARENA] Cerere slot NUME Model Cerere SLOT -Nick: -Localitate: -Steam/Discord: -Ore jucate:
 13. Conditiile pentru ca cererea de SLOT sa fie acceptata sunt: -Minim 2 ore jucate pe server -Titlul topicului sa fie [GOARENA] Cerere slot NUME Model Cerere SLOT -Nick: -Localitate: -Steam/Discord: -Ore jucate(Link GameTracker):
 14. Aici or sa fie postat anunturile serverului!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.