Jump to content

ღCatalinaღ

Members
 • Content count

  6247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24
 • Tokens

  10,960 [ Donate ]

Everything posted by ღCatalinaღ

 1. Care 37 de ore domnule?Are mai bine de 600 de ore facute de ea, nu joaca de ieri de azi aici. Nu vad nimic gresit ca lumea sa faca cerere de up, de cand nu mai e Devil nu s a mai ocupat nimeni de up, mai exact 2 luni cred de cand nu a primit nimeni up pana sa fie Darwin care se faca iar cererile de up:) 600 de ore puține?Cat ar trebuii sa aiba? Tu Maduro, esti aici abia de pe 12 iunie, nu ai intrat des astfel încât sa te stie toți din staff.
 2. 8 si ceva, 9, undeva pe acolo:)) Ma rog, acum depinde cine imi corectează>< Eu, mate info?=)))))))) In nici un caz=)))
 3. Joc de ceva ani aici si chiar ma bucur ca am găsit server ul pentru ca chiar imi place, nu m am retras și nici nu o sa ma retrag. Mult succes in continuare, ne bucuram ca ai fost fondator si o sa ne fie dor:(
 4. A fost dramaticcc<33333 La romana am făcut de un 8, dar la mate..=)))
 5. sunt destul de sigura ca nu ești nascut in 1902
 6. "TzuckyYanKee" presupun sau Darwin cum l o chema:))
 7. Ar fii chiar ..... sa ne dea rmw sau - la toti,nu ar avea nimic de castigat,din contra E total aiurea daca da rmv la toti, fara cel puțin un admin on pe svr e jale
 8. Nick furat cel mai probabil si cum ai 16 ani daca esti nascut in 2005? Contraaaaa
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.