Jump to content

Tweedle

Moderators
 • Content Count

  2428
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  10,075 [ Donate ]

Community Reputation

685 Perfect

5 Followers

About Tweedle

 • Other groups GFX Designers,
  Manager Server,
  Overwatch,
  Members
 • Currently Viewing Forums Index
 • Rank
  Moderator Design / Overwatch
 • Birthday 02/04/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

16189 profile views
 1. Felicitari: @Tweedle, @VLAADOИE1, @Mr.JoJo., @-ANDREI, @DistrictMage, @Jokerasul, @♔StrahaPro♔, @demsky, @Hardix, @尺 ㄚ ㄩ ㄩ, @ღCatalinaღ, @wazza! a-ti reusit sa indepliniti cu succes acest task, ve-ti primi premiile in maxim 72h.
 2. Salut, @sTrong Runda 1: Prima runda, se duce pe B, campeaza sus in apartamente, da un HE cand se apropie cineva si dupa un flash, nimic suspect pana aici, poate avea sunet. Dupa da un al2-lea flash unde tero s-a auzit cum venea spre el de la scari, s-a folosit de sunet, dupa a auzit 2 tero ca urca pe scari, a inceput sa traga in perete, a incercat sa dea un pick la scari acolo, probabil credea ca inca nu au urcat. Dupa ce a dat pick a omorat pe cineva lipit de peretele din dreapta. Dupa un tero a venit push (Tropaind), deci a fost auzit, el tinea tinta la cap nu l-a omorat, s-a retras in groapa unde il astepta cu tinta la cap sa iasa din apartamente, unde a omorat tero si a castigat runda. Runda 2: Runda 2 se duce tot pe B in apartamente, l-a auzit pe tero cand se apropia si a aruncat un flash undeva in spatele inamicului (adica a luat jumatate de flash) nimic suspect nici aici pentru ca totul s-a auzit doar ca nu a fost sigur pe el cand sa dea flash-ul asa ca tero a dat push, dar a fost omorat. A aruncat o grenada in apps (acolo nu era nimeni) dupa a auzit pe cineva pe mid, a asteptat cu tinta jos acolo langa cutii sa iasa dar brusc a venit cineva dupa "second mid" ceea ce daca avea wall il vedea usor si-l astepta acolo cu tinta, tero ala voia sa planteze si l-a omorat dupa care s-a intros inapoi in apartamente, l-a auzit pe ala pe mid, s-a intors dupa el, ala a murit, s-a retras in groapa, a venit unu din CT si a incercat sa traga dupa el dar l-a omorat dupa a mai iesit unu din libraria de la CT tragand dupa cineva dupa mid probabil dar cand a inceput sa traga era mort deja Ai raspuns corect la aceasta lectie, felicitari! Ai trecut la lectia cu numarul 3. Vei primi lectia cu numarul 3 in decursul zilei de maine.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Salut , iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch Concluzie : Dupa vizionarea demo-ului postat de Gabi Power am ajuns la concluzia ca playerul suspectat Daemon nu este ajutat de cheat-ul Silent / Silent - Aim, pe parcursul demo-ului jucatorul joaca fara cod chiar daca acele faze de la primele 2 runde par suspecte, dar nu pot da verdict ca ar avea cod. Verdict: Jucatorul nu joaca cu cod.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Salut, momentan GFX Academy este inchisa pe o perioada nedeterminata de timp. In cazul in care se va redeschide va vom anunta. O zi buna!
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Tweedle

  Anunturi AOTW

  In cadrul acestui topic, se vor posta anunturile facute pentru competitia aotw.
 15. Tweedle

  Awards AOTW

  In acest topic vor fi trecuti castigatorii fiecarei editii in parte. In urma evidentei de mai jos vom stii cine primeste award. Clasamentul incepe din luna Decembrie 2015, pana in prezent. Va voi aduce aminte si award-urile pe care le puteti castiga daca o sa participati: - 5 editii AOTW castigate pe locul I - 10 editii AOTW castigate pe locul I Legenda: ■ - 5 Editii castigate ■ - 10 Editii castigate

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.