Jump to content

Tweedle

Moderators
 • Content Count

  2600
 • Joined

 • Tokens

  21,450 [ Donate ]

Community Reputation

762 Perfect

About Tweedle

 • Other groups GFX Designers,
  Manager Server,
  Overwatch
 • Rank
  Moderator Design / Overwatcher
 • Birthday 02/04/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

17266 profile views
 1. # Task-ul pentru saptamana aceasta este: Realizarea a 4 lucrari la alegere. Acestea trebuie postate pe platforma de design si un screenshot ca dovada. Cerinte: Text: free / secundar: indungi.ro Dupa indeplinirea misiuni va rog sa lasati replay in acest topic dupa model. Nume: Dovada: EX: Nume:Hardwell Dovada:
 2. Yoda - because I like it more
 3. Felicitari: @ღCatalinaღ si @♔StrahaPro♔, a-ti reusit indeplinirea acestui task cu succes, ve-ti primi premiul intr-un minut.
 4. Tweedle

  Problema jocuri

  Nu voi juca niciodata pe o rezolutie mai mica decat am la monitor pentru ca nu sunt invatat cu rezolutii mai mici chiar daca ajuta. Oricum problema aparent era de la placa video ca mi s-a sters driver-ul. Pna acum vad ca nu-mi mai ingheata imaginea.
 5. Tweedle

  Problema jocuri

  Procesor - https://prnt.sc/qptstf SSD - https://prnt.sc/qptsyv Placa video - https://prnt.sc/qptt34
 6. Tweedle

  Problema jocuri

  Salut, de doua zile imi ingheata imaginea in jocuri si trebuie sa bag tot timpul jocul il bara ca sa ma pot juca doar pentru doua secunde.
 7. Salut, te rog sa prezinti si o dovada in care arata foarte clar ca wozanik a folosit un limbaj neadecvat la adresa ta pe canalul de muzica.
 8. Nume: Lucy Gen: Action,Sci-fi,Thriller Trailer: :D
 9. Your forum name: Tweedle The Word extracted: she
 10. Your forum name: Tweedle Your 1 pick: A2 Your 2 pick: B3 Your 3 pick: D4

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.