Jump to content

Jσнη

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  50 [ Donate ]

Community Reputation

8 Neutral

About Jσнη

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/09/2001

Contact Methods

 • Facebook
  Privat
 • Skype
  alex.andrei.9

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Design

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Mă faci să râd vărule, la 21 de ani mă faci copil, după comportamnt tu pari a fi unul, nicidecum eu. Am căutat prin reclamații și am găsit această reclamație adresată tot Dorei, am văzut că tot acesta este motivul, că nu-ți pasă. Am văzut niște vorbe ale lui OFF, foarte adevărate ”avem cativa admini care doar le place sa joace... nu au responsabilitate de adminat. ! doar de joc atata”, foarte adevărat, repet. Legat de ce a spus @C r Y p T 0 N și în reclamația respectivă, că are Ex-Staff, asta nu cântărește nimic, putea să precizeze lucrul ăsta, adică până la urmă se rupe codul pe server și el stă și joacă în continuare. Atât codatul este cu el în echipă, nu contează că ne strică jocul nouă, celorlalți, din echipa cealaltă. Eu atât am avut de spus, vreau să se facă un Staff frumos, e păcat de server, și cu unele specimene (nu te-am jicnit Dora) ce n-au treabă cu adminatul din Staff, e păcat. Până la urmă Staff-ul este oglinda serverului, nu plugin-urile, addons-urile și rahaturile astea, nu asta face un server frumos.
 2. @C r Y p T 0 N, să o luăm cu începutul. Pornim de la afirmația ”s a uitat pe cobra de asta ti a si dat pe motiv de aiureli”, stai puțin, eu apăsam odată la 5-10 secunde TAB să văd dacă-i pasă, mai sunt genul de admini care procedează prin fapte și nu prin vorbe, la început credeam că este un fel de admin din ăsta, dar am văzut că nu-i pasă. Nu s-a uitat pe Cobra cum nu m-am uitat eu la videoclipurile lui Pomohaci, te rog frumos nu mă minți pe față, nu e frumos. E frumos din partea ta că îi iei partea dar să o luăm pe dreptate mai bine, până la urmă așa e în viață, greșești - plătești. Cât despre Leana să zicem, au fost câteva faze care a sărit urât pe mine, direct, fără să știe unde sunt. Asta este o gândire proastă, dacă tu crezi că un player vechi nu ar putea juca cu cod, tocmai asta e faza, vrea să capete încredere și după te arde, mă rog, să zicem că e legit total, dar putea să-mi spună frumos, 3-4 cuvinte și o lăsam așa. Nici în fund nu îl doare de jucători, adică ba da, îl doare pentru că face kill-uri pe ei, de asta e admin, pentru beneficii. ”nu e obligat din niciun punct de vedere sa admineze strict”, odată ce este singurul admin online ar cam fi cazul să admineze, tu ce zici? Dacă-s 20 jucători pe server și câțiva se plâng de unul, tu joci în continuare sau? Să fim serioși fratele meu.. ”si mult mai mult decat atat adminul era ocupat cu depistarea unui copil de 12 ani care sufera de VPN si din cate ai vazut intra cu aim in fiecare dimineata”, pe mine unul nu mă privește acest lucru, după cum am precizat și mai sus putea spune pur și simplu ceva, orice, să mă facă să nu mai insist cu [email protected] Trebuie să comuneci cu jucătorii, totuși.. @Dora, te rog lasă acuzațiile nefondate, ”A inceput sa ma acuze de favorisme”, consultă un dicționar și vezi ce înseamnă favoritism*, ar fi cazul. În momentul în care mi-ai dat gag pentru „aiureli”, când eu procedez corect din perspectiva unui jucător, m-am enervat și am spus pe [email protected] că îți fac reclamație, nimic mai mult. Cred că știi foarte bine că există niște log-uri, se poate verifica ceea ce am zis eu. ”m-am oferit sa-l ajut sa aplice ca admin daca tot e asa active”, prietene, nu cred că ai tu zile pe jocul ăsta câte am eu de admin, și nu e cazul să facem mișto, nu cred că ne tragem de șireturi unul cu celălalt. Nu cred că mă cunoști și e puțin grosuț obrazul din partea ta. În rest, ce să zic, toate cele bune, după cum am spus se pot verifica niște log-uri, să se clarifice ce și cum, ca să fie treaba, treabă. Nu am nici un interes să fac rău cuiva, percep prostia, dar nu impertinența.
 3. Nick: praslea- Nick Admin: Dora Data: Aproximativ ora 10:00 Motiv: Încă de la început, de când am intrat pe server am văzut câțiva codați, pe care i-am dat pe [email protected] Dora, singurul admin online la ora respectivă stătea și se juca cu ei, văzând că nu bagă de seamă ceea ce am zis pe [email protected], am început să-i bat câteva apropouri pe Y de genul „ai acces să vezi [email protected]?”. La un moment dat primesc gag pentru motivul „prostii”, se vede clar și în imaginea de mai jos. Următoarea mapă, mai dau un codat pe [email protected], ca și mapa trecută nici o treabă, în 40 minute nu a stat deloc spec, deși i-a făcut poze unui jucător (normal este să stai și tu spec, nu să joci atunci când ai făcut poze cuiva). Ca și data trecută, m-am repetat și aici cu mesajul de pe [email protected], tot așa, durere la bascheți, nici că îi păsa de ce zice lumea, el să joace acolo, Vodă ce ești. Cred că m-am făcut înțeles în ceea ce am explicat aici, credeam că eram demo on, dar din păcate am uitat să pornesc și am recurs la dovezile de tip poze. Dovada:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.